Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar apple driver hasnt found hatası alıyordum linkteki itunes driveri indirdim yüklerken pc donuyor, ikinci kez denedim yine dondu kitlen pc bu hatayı nasıl cözerim yardım lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • winterboard şarj yiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Arkadaslar apple driver hasnt found hatası alıyordum linkteki itunes driveri indirdim yüklerken pc donuyor, ikinci kez denedim yine dondu kitlen pc bu hatayı nasıl cözerim yardım lütfen

Hocam hep diyorum şu konuyu bi okuyun yahu başlıkta çözümler yazıyor bu yazıyor mu bilmiyorum fakat son sayfalarda bi arkadaş çözümünü söylemişti.Direk sormayın probleminizi biraz konuya göz gezdirin hepsinin çözümü yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DurBirDakika

arkadaşlar reklamlar çıkıyor beni direk appstore a yönlendiriyor bunu engelleyen bir tweak var mıdır ?
    bir de wifi simgesi operatör sinyali falan değiştirebiliyor muyuz

circlet tweaki yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

appcake den kurduğum bazı uygulamalar açtığımda anında geri kapatıyor neden acaba?itunes ile eş zamanlama yapıp onay hatası mı veriyor acaba?

Çözümü yokmu arkadaşlar ?

• arkadaslar taig jb tool 2.1.2 cikmis. Ben onceden 2.0 versiyonunda ios 8.3 jb yapmistim. apt.taig.com reposunu ekleyip guncelleme geldi 2 tane. Acaba bu guncellemeler yeterli mi? yoksa bastan mi jb yapmaliyim?
  • Jb'den sonra app store'dan uygulama indiremiyorum. Bu sorunu çözen var mı ?

• Arkadaşlar android lollipop tarzı kilit açma tweaki varmı hani şu aşağıdan yukarıya doğru çekip açtığımız

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

arkadaslar taig jb tool 2.1.2 cikmis. Ben onceden 2.0 versiyonunda ios 8.3 jb yapmistim. apt.taig.com reposunu ekleyip guncelleme geldi 2 tane. Acaba bu guncellemeler yeterli mi? yoksa bastan mi jb yapmaliyim?

Yeterli hocam

• MicMage kullanıcısına yanıt
    onu kaldırın şunları dediğim repolardan kurmayı deneyin hocam

afc2add -http://repo.iosdelisi.com/
    appcake ve appsync unified -http://cydia.iphonecake.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: woineer

Jb'den sonra app store'dan uygulama indiremiyorum. Bu sorunu çözen var mı ?

Dostum yeter artık şu başlığı adam akıllı okuyun yahu ne anlam veremiyorum başlığı bi okuyun yazıyo çözümleri direk buraya lap diye dalmayın kardeşim başlığı okuyun çözümü yoksa yazın yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

onu kaldırın şunları dediğim repolardan kurmayı deneyin hocam

afc2add -http://repo.iosdelisi.com/
    appcake ve appsync unified -http://cydia.iphonecake.com/

olmadı hocam malesef .....
    teşekkürler
  • Beyler swype yüklemeye çalışıyorum Appcakeden ve linktunes üzerinden açılmadan tıkladığım gibi kapanıyor nasıl olacak bu apsync de yüklü hem de

• Localiapstore u kullanabilen var mi ben bi kere kullanabildim daha da kullanamadim surekli kullanan biri varsa yardimci olabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil yardım apt.taig.com/ sourcesi sürekli hatta veriyor neden acaba
  • ipod touch 5'e jailbreak yaptım sorunsuz. hatta bir tweak de yükledim şarj yüzdesini gösteren problem yok.

ama tek problem whatspad'i yükledim sonra whatspapp'ı da ifunbox üzerinden yükledim ama whatspapp'ın 2 sürümünde de denedim benim apple kullanıcı adım ve parolamı soruyor sonra uygulamadan atıyor.

whatspad'i tekrar kurdum ama sonuç aynı. nasıl halledebilirim?
  • beyler 5-6 tweak var ama şarj çok gidiyor gibi ? sürümden de kaynaklanıyor olabilir gerçi 8.4 beta 4 teydim jb çıkmadan önce
  • bir yandan yapmak istiyorum bir yandan da verilerimin kaybolmasından korkuyorum ne yapsam karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZONapple5G

arkadaşlar acil yardım apt.taig.com/ sourcesi sürekli hatta veriyor neden acaba

Benide sinir etti şu repo, appcakeyi de kuramadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 27 Haziran 2015; 19:18:40 >
  • ep1cTroLL kullanıcısına yanıt
    ben de çalışmadı iapcrazy yükledim taş gibi şu an :)

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.