Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam oncelıkle taıgın 2.0.0 versiyonuysa yenisi çıktı. onda deneyebilirsiniz.

eğer bahsettiğiniz gibi 12.0.26 da denediyseniz ve olmadıysa(12.0.26 versiyonu taig'in 2.0.0 versiyonunda kuruluyordu. Bu yeni taig tools versiyonunda nedir bilmiyorum)

diğer dikkat edeceğiniz nokta IPHONE orjinal kablosunda denemeniz. Ben iphone 5 kablosuyla denediğimde 20 de takılıyordu. Sonra kutusundan iphone6+ kablosunu deneyince 3 dkda yaptı. Bende şaşırdım:D

eğer orjinal kabloyla deniyorsanız. tüm Apple programlarını kaldırıp, restart atın. Sonra 12.0.26yı kurup deneyin(yazdığınızda restart yaptığınızı belirtmemişsiniz.)

onun dışında kurulması lazım...
  • ifile'da applications kısmında uygulamalar gözükmüyor beyler neden?

afc2 de kurulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

İphone 5C kullanıyorum fakat bir türlü jb yapamadım.

Telefonu uçak moduna aldım, parolayı kaldırdım, iphone'umu bul pasif konunmda, itunes 12.0.1 yükledim. Her şeyi denememe rağmen %60'da kalıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Fixed -- 28 Haziran 2015; 2:09:30 >
  • Bilgilerinize...
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

• ana menü ve dock taki uygulamaların adını silen bi tweak var mı? ( springtomize hala uyumsuz malum )..
  • 4-5 tweak kurmama rağmen şarj çok hızlı gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ipadıme jb yaptım biraz kurcaladım youtbe dan bir video izliyordum adam dediği şeyleri yanlış yaptım herhalde şimdi ipadim açılıyor ama ekrana birşey gelmiyor hiç birşey gözükmüyor ne yapmam lazım ?
  • Arkadaşlar musicboxta şarkının ilerleme çubuğu gözükmüyor. Acaba sizdede öyle mi? Varmıdır bir çözümü?

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]
  • gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    SPRİNTOMİZE UYUMLU HALE GELDİ BEN SORUNSUZ KULLANIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam oncelıkle taıgın 2.0.0 versiyonuysa yenisi çıktı. onda deneyebilirsiniz.

eğer bahsettiğiniz gibi 12.0.26 da denediyseniz ve olmadıysa(12.0.26 versiyonu taig'in 2.0.0 versiyonunda kuruluyordu. Bu yeni taig tools versiyonunda nedir bilmiyorum)

diğer dikkat edeceğiniz nokta IPHONE orjinal kablosunda denemeniz. Ben iphone 5 kablosuyla denediğimde 20 de takılıyordu. Sonra kutusundan iphone6+ kablosunu deneyince 3 dkda yaptı. Bende şaşırdım:D

eğer orjinal kabloyla deniyorsanız. tüm Apple programlarını kaldırıp, restart atın. Sonra 12.0.26yı kurup deneyin(yazdığınızda restart yaptığınızı belirtmemişsiniz.)

onun dışında kurulması lazım...

Herşeyi denedim ama olmadı. Aynı işlemleri farklı bilgisayarda denedim onda da 2. denememde oldu.

• ZONapple5G Z kullanıcısına yanıt
    hangi repo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

ipod touch 5'e jailbreak yaptım sorunsuz. hatta bir tweak de yükledim şarj yüzdesini gösteren problem yok.

ama tek problem whatspad'i yükledim sonra whatspapp'ı da ifunbox üzerinden yükledim ama whatspapp'ın 2 sürümünde de denedim benim apple kullanıcı adım ve parolamı soruyor sonra uygulamadan atıyor.

whatspad'i tekrar kurdum ama sonuç aynı. nasıl halledebilirim?

Çözersen bana da bilgi verirmişsin KARDEŞ?

25pp den kurmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

quote:

ipod touch 5'e jailbreak yaptım sorunsuz. hatta bir tweak de yükledim şarj yüzdesini gösteren problem yok.

ama tek problem whatspad'i yükledim sonra whatspapp'ı da ifunbox üzerinden yükledim ama whatspapp'ın 2 sürümünde de denedim benim apple kullanıcı adım ve parolamı soruyor sonra uygulamadan atıyor.

25pp den kurmayı dene

iphone değilse 25ppden whatsapp yüklenmiyor diye biliyorum. Ipad için jailbreak olmadan whatsapp yüklemenin bi yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 28 Haziran 2015; 5:26:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

quote:

25pp den kurmayı dene

iphone değilse 25ppden whatsapp yüklenmiyor diye biliyorum. Ipad için jailbreak olmadan whatsapp yüklemenin bi yolu var mı?

25pp'den nasıl oluyor. sanırım geçen sefer de 25pp'den yapmıştı arkadaşım öyle bir şey hatırlıyorum çünkü.

• Arkadaş jb li şarj çok hızlı tükeniyor iPhone 6 cihaz Wi-Fi üzerinde 7 saat 3G de 5 saat net giden şarj 3G üzerinde 2 saate düştü bir önerisi olan varmı kuracağımız tweak vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

4-5 tweak kurmama rağmen şarj çok hızlı gidiyor.

Aynen katılıyorum,bu sebeple ilk defa girdiğim jb olayına an itibariyle son vermiş bulunmaktayım.
  • kilit ekranı için güzel bir tweak önerecek yok mu ? classic lock screen de whatsapp mesajını kaydırırken safeye atıyor convergeancede ise launchpad i düzenleyemiyorum ?
  • JailBreak yaptiktan sonra cihazin müzik kütüphanesinde ki müzikler kayboldu. Bunlari nasil görünür hale getirebilirim.

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    repo.iphonedelisi.com sipringtomize fix
  • Beyler linkstoreden uygulama indiriyorum iniyor fakat yüklenirken hata veriyor böyle bi sorunla karşılaşan var mı

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.