Şimdi Ara

Oyun yüklenmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mac ime sims 2 yüklemeye çalışıyorum, aldığım hataya bir türlü anlam veremiyorum. Yardımcı olur musunuz..

Oyun yüklenmiyor!

• up
  • AppStore'dan kurun diyeceğim, internet üzerinde yer alan installer ların bir çoğu hatalı ya da yeni işletim sistemleriyle uyumlu değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

AppStore'dan kurun diyeceğim, internet üzerinde yer alan installer ların bir çoğu hatalı ya da yeni işletim sistemleriyle uyumlu değiller

Orada baya pahalı
  • Önermiyorum zaten, oldukça eski çünkü. Sims serilerinde bence en iyisi 2 ancak, Sims 4'ü gördükten sonra insanın oynayası gelmiyor. Ben satın aldım, 2 gün sonra para iadesi aldım
  • quote:

Önermiyorum zaten, oldukça eski çünkü. Sims serilerinde bence en iyisi 2 ancak, Sims 4'ü gördükten sonra insanın oynayası gelmiyor. Ben satın aldım, 2 gün sonra para iadesi aldım

Tam olarak anlamadım nasıl para iadesi aldınız?

MacbookAir 13'' 4gb lık modeli var bende Sims4 de sıkıntı yaşarım büyük ihtimal..
  • Benim konfigürasyonum şu şekilde :

Mid '10, Beyaz Macbook,
    Core 2 Duo 2,4 GHz
    Nvidia GeForce 320M Grafik Kartı
    8 GB Ram

Oyun kasmadan oynanıyor, eminim sizdeki cihazın işlemci ve grafik kartı daha yenidir. Ve daha performanslı çalışacaktır oyun.
    Mac AppStore'dan satın aldıktan sonra size bir mail geliyor, alışverişle ilgili...O maili kullanarak gerçekleştiriyorsunuz iadeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

AppStore'dan kurun diyeceğim, internet üzerinde yer alan installer ların bir çoğu hatalı ya da yeni işletim sistemleriyle uyumlu değiller

Orada baya pahalı

güvenlik kısmından yükleme ayarları için anywhere yapın.Bunu yaptıktan sonra hala çalışmıyorsa bilinen torrent sitelerini tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

quote:

Orada baya pahalı

güvenlik kısmından yükleme ayarları için anywhere yapın.Bunu yaptıktan sonra hala çalışmıyorsa bilinen torrent sitelerini tercih edin.

hocam nerden giricem biraz detaylı anlatırmısınız sistem tercihleri/güvenlik ve gizlili sekmesinde bahsettiğiniz ayarı bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orada baya pahalı

hocam nerden giricem biraz detaylı anlatırmısınız sistem tercihleri/güvenlik ve gizlili sekmesinde bahsettiğiniz ayarı bulamadım

burası
     Oyun yüklenmiyor!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orada baya pahalı

burası
     Oyun yüklenmiyor!

Baktım da, izin verili zaten. Sorunu bir türlü çözemedim

• Bir de şöyle dener misin > Sims 2 Installer a sağ tuşla tıkla Show Package Contents > orada bir installer oluyor ona tıklayıp yüklemeyi dener misin
  • quote:

Bir de şöyle dener misin > Sims 2 Installer a sağ tuşla tıkla Show Package Contents > orada bir installer oluyor ona tıklayıp yüklemeyi dener misin

Yok hocam olmuyor. Yine bu yükleme ekranı çıkıyor ve sonuç malum, aynı hata

Kafayı yiyeceğim artık en sevdiğim oyundan mahrum kalıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.