Bildirim
2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatlarını merakla bekliyorum.160 bg olan 110000 üstü olmaz inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni astradan daha guzel olmus bence
Ne zaman satisa cikacak yeni arac alcam cooper s satip bunu bekliyorum? Ve 160 hp lik dizel gt donanim ne kadar fiyat olur sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforvandetta -- 6 Kasım 2015; 18:34:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: oguzforvandetta
Ne zaman satisa cikacak yeni arac alcam cooper s satip bunu bekliyorum? Ve 160 hp lik dizel gt donanim ne kadar fiyat olur sizce?
-
http://www.netcarshow.com/renault/2016-megane/quote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907quote:
Orijinalden alıntı: denizci81
Yeni megane buymuş
bu olur tahminen .
Alıntıları Göster
bu araç peynir ekmek gibi satar fiyat ne olursa olsun reno dedınmı karadenızde her turlu gıderı var....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 1 Aralık 2015; 5:12:56 >
-
quote:
Gt donanım direk çıkmaz diye düşünüyorum reno hep sonradan ekliyor çünkü.fiyatıda 95-100 arası olur.
Hem dış tasarımı hem de iç tasarımı gayet güzel olmuş.Eski kasa artık ömrünü çoktan tamamlamıştı.Bu model oldukça iyi satış rakamları yakalar.Bir an önce çıplak gözle görmek istediğim bir model.quote:
Orijinalden alıntı: DEMBELE1234quote:
Gt donanım direk çıkmaz diye düşünüyorum reno hep sonradan ekliyor çünkü.fiyatıda 95-100 arası olur.
Alıntıları Göster
-
Araba cok cok yakisikli olmuş
Konu sahibi uzaklaştırıldığı için konuyu üzerime aldım. Bilgi geldikçe konuyu güncellemeye çalışacağımquote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Araba cok cok yakisikli olmuş -
Fransızlar motor konusunda devrim yaşattı resmen... Bir tek o iç dizayndaki kocaman renault ablemi ve dikine tablet tasaramını sevemedim, çok büyük :/
buyur güncelle
media.renault.com
The new Renault MEGANE: dynamic performance, technology and driving enjoyment - Groupe Renault - Media Websitehttp://media.renault.com/global/en-gb/Renault/Media/Topic.aspx?mediaid=73429&mediakitid=73428&nodeid=
-
110 edc nin 0-100 değeri 12.3 sn. Ağırlık 1341kgquote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
buyur güncelle
media.renault.com
The new Renault MEGANE: dynamic performance, technology and driving enjoyment - Groupe Renault - Media Websitehttp://media.renault.com/global/en-gb/Renault/Media/Topic.aspx?mediaid=73429&mediakitid=73428&nodeid=
Araba ciddi büyümüş. Bagaj 434lt gibi c hb lerde hiç görmediğim bir rakam.
130luk dizelin edc şanzıman seçeneği yok.
110 luk motor bu kasayı taşımakta zorlanacak gibi.
-
Testler gelmeye başladı,
Üretim videosu,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Viper74
Testler gelmeye başladı,
Üretim videosu,
Konu güncellenmiyor şimdilik. Bakım varmış
-
Siyah yakışır bence.quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Konu güncellenmiyor şimdilik. Bakım varmış
Alıntıları Göster
-
1.6 200 Bg 260 Tork,otomatik Edc sanziman 0-100 Degeri test yapan kisi tarafindan 7.1 saniye olarak ölcülmus...
Hay Masallah...160 Bg dizeli de 8 saniye olur diyorum ben...
Ama 120.000 Tl uzerinde olur fiyatlar..Adi ustunde GT...
Segmentlerinde ki rakiplerine baktigimiz da Full dizeller 90.000-100.000 Tl arasi...
Buna ek olarak ozel Alcantra Spor koltuklar 4 lastik Kontrolu, 200 ve 160 Bg'i tasiyacak ozel suspansiyonlar ve frenler vs vs...Hatta Yere daha yakin bir arac...Sportif bir arac yani...
Standart Megane 4' den farkli...
120.000'Tl Renault'a verecegime Bmw-Audi-Mercedes alirim diyen cok olacak ama? Bu araci da alan hem performans hem de surus keyfi alir,pisman olmaz diye dusunuyorum...
GT biraz tuzlu olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Aralık 2015; 1:08:33 >
Gt versiyonda lunch control var.
Race start
GT nin motor hacmi 1616 cm3 olarak belirtilmiş ilk videonun sonunda. Bu da maalesef %90 ÖTV dilimi oluyor yanlış bilmiyorsam. Eğer öyleyse gerçekten yazık olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddix -- 4 Aralık 2015; 1:28:47 >
stoplara bant çekip gövde rengine boyayacaklarsa alırım yoksa fıst
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X