Şimdi Ara

quadcopter alıcam bır yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sımdı ben quadcopter alıcam kafaya takmıs durumdayım internette dolasırken Syma - X5C dıe bır model buldum çokda hosuma gıttı ama Turkıyede satılmıo sanırım nerden nasıl alabılırım bılgısı olan varmı yada bunun harıcınde bana 200 tl cıvarında bu fıatı bırazdaha asabılırım ama abartı olmucak en fazla 250 280 felan oda en fazla quadcopter tavsıyelerınız varmıdır acaba ?
    bırde kucuk boy ıstemıorum ruzgarsız çok hafıf ruzgarlı acık alanda ucurmayı planlıorum ev ıcın deıl bıraz buyuk olursa ıyı olur

http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html
    birde yanında batarya ve 4 lu şarj aldım çok ucuz geldı bana 14 dolar sizcede ucuz deılmı :D
    http://www.banggood.com/Syma-X5-15-X5C-3_7V-600MAH-Upgrade-Battery-Meal-p-941261.html

• 53_ekrem kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende syma x1 vardı gayet güzel x5c nin kumandasıyla aynı sadece şeklini değiştirip kamera koymuşlar
  • hocam en iyisini yapmışsın bende syma x5c quadcopter aldım. banggoddan aldım ayn 9 unda sipariş ettim bugun bursaya gelmiş yarında bana getireceklermiş. en iyisini yapmışsın hemfiyatı uygun hem sıfır olduğu kesın. almışken yedek pervane takımı ile 5 li yedek bataryada sipariş etseydin ben öyle yaptım hepsi birlikte 185 tl ye mal oluyor. bi sipariş daha ver vermediysende dostum. cunku ben aynı anda sipariş etmeme rağmen benimkiler de ayrı olarak kargolandı diğer ürün henüz istanbula yeni giriş yaptı gözüküyor soracğaın birşey varsa yardımcı olurum.
  • kardeş şuan bır sorum yok olursa yazarım urun gelınce sen urun hakkında bır bılgı var kargoda sıkıntı oldumu resmını felan at bır bakayım tahmını 15 gunde felan gelıo ıyı senın gı gelmıs sayılır ben daha 2 haftaq felan beklıcem gıbı hayırlı olsun sanada
    ayrıntılı anlatımlarda var

@KsofT - AKsoftWeb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.