Bildirim
Önder Özen ve Metin Tekin Sen Benim Her Gece Efkarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onder Ozen Fenerli degilmiydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Doğru/yanlış neler yaptı bilinmez,belki yıllar sonra birileri çıkıp gerçekleri anlatacak ama karakter olarak bu kulübe yakışan adamdı Özen.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş
Onder Ozen Fenerli degilmiydi?
Artık Fenerliler bile Beşiktaşlı oluyor. 2000 UEFA kupası jenerasyonu gibi koca bir jenerasyon BEŞİKTAŞLI oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ the dawn mist glowingthe water flowingthe endless riverforever and ever -
Önder Özen Fenerli falan değil arkadaşlar. Kendisi Eskişehirsporludur. Fener'de A2'de antrenörlük ve Zico'nun yardımcılığını yapmıştır. _____________________________ -
Önder hoca: (
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
valla önder özen belli fenerli beşiktaşlı falan değil adam futbol sevdalısı. böyle universal adamları seviyorum objektif oluyorlar dinlemesi keyifli oluyor, objektifim deyip mal mal ötenlerin yanında da azınlıklar malesef _____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
inşallah önder özen bi gün beşiktaş'da tekrar görev alacak. böyle yarım kaldı; olmadı. hem bizim beklentilerimiz, hem onun görevleri ve istekleri yarım kaldı. _____________________________ -
Bu adamın başını yiyen tüm yılanlar akbabalar inşallah bir gün uzaklaştırılacak. _____________________________
Suyu bitirdi hayvan!Farzı mahal:qRueL
Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid -
Adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mustafa Kemal Atatürk -
Ne güzel adamsın Önder Özen. _____________________________ 2017 VW Passat Highline**2018 VW Golf R-Line -
Hala camianin icinde bulunan dinazorlara yem oldu yazik oldu . Zor ama bu dinazorlari klupten uzaklastirmaliyiz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ La Vittoria Sara Nostra ! -
Arkadaşlar yanlış biliyorsam,düzeltin;
Önder Özen,Eskişehirspor taraftarı,bir dönem Fenerbahçe'de çalışmış,Beşiktaş'a gelirken,gelmesini istemeyen belli başlı kişiler ve bazı medya organları tarafından sırf Fenerbahçe'de çalıştığı için Fenerbahçeli ilan edildi._____________________________
The Week That Never Comes -
Aziz Yıldırım Fenerli olmayan adamı yıllarca klüpte çalıştırmaz _____________________________ -
hangi takımı tuttuğu beni zerre ilgilendirmiyor. Benim tuttuğum takım için ne yaptığı önemli benim için. Çok da güzel şeyler yapıyordu bence. -
Bence fikret orman Önder hoca çok içiyor diye gönderdi _____________________________ -
Metin tekin'i kırmamak için söylemiş belli ki bu adam hasta fenerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK----FORUMDA YENİYİM HOŞGELDİN MESAJLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM -
adam adam adam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt