Şimdi Ara

Birkaç Cenk ve Erdem şarkısı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilenler vardır Cenk ve Erdem mizah içerikli şarkılar da yapıyorlar. Bende hepsi vardı ama bişeyler silerken arada kaynamış heralde bulamıyorum. Bir kısmını buldum nette ama "istikrarsız kaptan" adlı şarkıyı bulamıyorum. Birde aralarında müzik giren birkaç kısa muhabbetten oluşan ses kaydı vardı. Arada giren müzikte "müebbetinden muhabbetinden koy bi de suyundan" diyolardı. Muhabbetlerde "şirinler, doktor ve oğlu, uzay mekiği, yangın merdiveni, koşu atları" konuları vardı.
    Bu kayıtlar birilerinde varsa lütfen paylaşsın. Ben de isteyen varsa bendeki kayıtları paylaşabilirim.



  • Öncelikle HORT! Yıllar yıllar evvel bende bu Cenk ve Erdem'in Müebbet Muhabbet adlı goygoy parçasının olduğu bir Fanta kasedi vardı, kayboldu gitti. Yıllarca bunun düzgün bir kaydını aramış ancak bulamayıp ümidi kesmiştim. Bu ikilinin Youtube kanalını da aylardır takip ediyorum goygoylarını izlemek için. Yine 3-4 gün önce dedim şu yeni yayınlarını bir izleyeyim. Bir de baktım ki yıllarca aradığım müziği videonun girişine koymuşlar. Al buyur.



    Bu konuyu da bu mizah yüklü şarkıyı tekrardan dinleyince nakaratının daha çok farkına varmamdan mütevellit bunun tüm sözlerini merak ettiğim için Google'a "müebbetinden muhabbetinden koy bi de suyundan" yazmam sonucu bu konuya ulaştım. Baktım 3 yıl önce aynı şeyi arayan bir yoldaş. Paylaşayım dedim.

    İstikrarsız Kaptan'ın düzgün kaydına rastlayamadım. Gerçi pek araştırmadım benim için önemli olan Müebbet Muhabbet idi ama İstikrarsız Kaptan'ın sözleri de güzelmiş.



    @TBOYH




  • geçenlerde bu cenk erdem şarkıları aklıma geldi tekrar. sonra ben onları nasıl sildim ya diye düşündüm.

    müebbet muhabbet kaydını iyi bulmuşsun içeriği hala aklımdaydı ama bir de onlardan duymak iyi geldi:D



    fakat protez müzik, kulaklara kaçar oldum vb. albümleri vardı onları hiç bulamadım. youtube da bazı şarkılar bulunuyor ama hepsi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.