Şimdi Ara

SADECE 20 LİRA SERMAYE İLE NASIL 20.000 LİRA KAZANDIM ONU ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
55
Favori
6.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anlatacaklarım tamamen gerçektir 100 lira sermaye ile ne yapılır diye bir konu görmüştüm belki sizin içinde bir fikir olur diye anlatmak istedim.. 23 yasindayim bu anlattıklarım 2-2.5 sene önce oldu şu an yapmıyorum

O zmnlar rahmetli babamdan haftalık 50 lira alan birisiyim... Keçiören de Osmanlı pazarı var rus pazarı tarzında ordan hani 20 liraya satılan çakma orjinal formalar varya işte onların uzun kollusunu buldum (uzun kollu Forma çok rahat bulunmuyor biliyorsunuz) o senede yaygın değil pek o formalar onlardan bi abime bi kendime iki tane forma aldım fakat abim beğenmedi bende malum sarı ilan sitesine koydum 40 liradan bi baktım ertesi gün satıldı.. Bi hırs gittim aynı formadan iki tane daha aldım kendiminkinide katıp 3 ünü sattım 120 liraya.. Baktım ki kapış gidiyor bu sefer diğer iki büyük takımın formasınıda aynı yöntemle satmaya başladım.. Aldığım yerdeki adamla anlaşmıştık istediklerimi ayırıyorum renk beden olarak onunda işine geliyordu tabi..Hatta koca keçiörene yapamadığım satışı tek sana yapıyorum diyordu.. Bu şekilde haftada 5-6 tane satmaya başladım.. Siparişi alıyorum sonra dükkandan ürünü alıp kapıda ödeme ile kargoya veriyordum.. %100 kar orani ile çok rahat satıyordum..Sonra şortla birlikte satmaya başladım onlarıda 6 liraya alıp 10 liraya satıyordum.. Bu şekilde güzel yolumu bulmuştum rahmetli babamın işleri çok kötüydü hiç ona yük olmadan ehliyetimi kendi paramla aldım pcmi yeniledim okul paralarımı yatırdım ayrıca çatır çatır da yedim ve halada güzel kazanıyordum..sonra buna forma baskısı da ekledim Kızılay'da ülke alanı pasajı var ismini unuttum orjinal 1.kalite baskı yapan bi abi vardı bana olan maliyetine 4 lira ekleyerek rakam başı kelime başı baskı yapıyordum..buda çok güzel tuttu baskı için talep çok vardı çünkü hatta gelip dükkanınızı görmek istiyorum diyenler bile oldu

Sonra Drogba-Sneijder transferlerinin ekmeğini çok yedim haftada 24 forma sattığım bile oldu

Biraz daha çeşit koymak istedim 20 liralık takım switlerini 30 liradan, 35 liradan aldığım armalı eşofman takımları 50 liradan satmaya başladım.. Switler çok olmasada eşofman takımı mevsimine göre çok fazla gitti..

Kendimce kampanyalar yaptım 2 adet alana kargo bedava 3 adet alana 1 forma bedava gibi

Çok toplu satış yaptım hakkaride askerlere 15 forma trabzonda amatör bir kulübe 22 forma Ankara emniyete 50 forma(madrid) gibi

Bir gün telefon geldi Werto marka telefon var ya işte bunun çakmasını satan bir firmanın bilmem ne müdürü..dediki biz işte sattığımiz telefonların yanında forma hediye etmek istiyoruz(bi ara buda çok oldu hat geçişinde fln) sizin ürünlerinizi gördük fiyatta uygun bişey yaparsanız sizinle iş yapmak isteriz dediler kaç adet dedim 350 dedi.. Hayatımın fırsatı ayağıma geldi abi dedim ben sana önden numune gönderirim sonra 350 fiyatına 400 adet forma gönderiyim sana çünkü defolular çıkabiliyor telafim olsun dedim adamla anlaştık.. Normalde 20 ye alıp 40 A sattığım formayı bunlara 32 lira fiyat verdim... Fakat bende o kadar formayı alacak sermaye yok gittim abimden borç aldım sermayeyi topladım bu sefer aldığım kişi ben 400 forma cikaramam dedi.. Toptancı bursadaymis ordan bi tanidigimla 400 tane formayı aldirttirdim adamlara bursadan teslim ettim..Bana bir adette telefon hediye ettiler.. Tam 13.000 lira para kaldırdım sırf bu satıştan.. abimden 3 bin almıştım bana destek olduğu için abime borcumu 5 bin olarak verdim... Buda en büyük vurgunumdur..

Sonrasında eğitimini aldığım meslekten kadro aldım işe başladım maalesef bırakmak zorunda kaldım ticareti..

Geçen sene babamı kaybettim.. Hem madden hem manen çöküntü yaşadık.. Geçtiğimiz Ağustos ayında da düğün yaptım ve çok şükür birikimlerim sayesinde 22 yaşında ne abimden ne annemden amcadan dayıdan tek kuruş almadan A dan z ye kendi düğünümü kendim yaptım...buda kendimce yaşadığım gururumdur

FARKLI FİKİRLER

Liseyi açıktan bitirdim ben her sınava gidişimde bir gün önceden 60 adet su alırdım 25 kuruştan 1 saat önceden sınav olacağım okula gider kantinin 75 kuruştan sattığı suyu 50 kuruştan satardım daha sınava başlamadan biterdi..1 saatte 30 lira çok güzel bir para

Beats kulaklık furyası koyuydu geçen yaz biliyorsunuz..Baktim ki avrupada buradan neredeyse 200-250 lira daha ucuz risk alıp Avusturyadaki ablama 10 15 adet taçlı ve kulak içi kulaklık getittirdim oturduğum yerde bu işten 2.000 liraya yakın kar yaptım

İstanbulda toptan bilgisayar malzemeleri satan bir yer buldum 2.5 liraya mouse 4 liraya Laptop çantası 4 liraya mp3 player 1.5 liraya kart okuyucu fln bunlardan 200 liralık bir malzeme aldım hepsini iki katı fiyattan çok rahat sattım ilk başlarda iyi gitti fakat sonra pek başarılı olamadım kadro zamanıma denk geldi fazla malzemeler elimde kaldı hemde 2-3 lira için fazlaca koşturmam gerekti.. Bu başarısız olduğum koyduğum parayı zor kurtardığım bir iş oldu fakat bende tutmaz bi başka arkadaşımızda tutabilir

Hani bilirsiniz etrafta 1-2-3 liraya fln satılan ahşap tablolar var küçük.. İşte onların korsan imalatını yapan bi adamın oğluna ders vermiştim adamla bayaa samimi olduk bu bana istediğim kadar tablo veriyordu kazandığının yarısı getir diyordu sadece istediğim resmi basiyordu kimi postada cami ayet hadis vs resmi bastırıp cuma namazı çıkışlarında sattım kimi postada çizgi film karakterleri basıp annem aracılığıyla kadınlara sattım kimi postada araba resimleri basıp bizim oto tamir dükkanında sattım.. bu gibi uğraşla 2.500 adetten fazla sattım... Çok büyük bir rakam değil arkadaşlar tanesi 1 liradan satılıyor bi alan 3-4 tane alıyor zaten

Birde hat sanatına acizane merakım var burdanda halen çerez parası babından kazanıyorum bişeyler

Bunlar sadece benim denediğim farklı fikirler arkadaşlar küçük çaplı olanlarda var esans sattım iphone kılıfı sattım pekmez bile sattım.. Bunları fırsata dönüştürüp değerlendirebilmek önemli

PEKİ BU BAŞARIYI NASIL KAZANDIM

Şans,tecrübe, çevre, zeka vs arkadaşlar bunların hiçbirisi değil.. Evvela DÜRÜST VE SAMİMİ bir satıcı oldum..parayı değil müşteriyi ön planda tuttum.. Adam bu formanın amblemi yamuk beğenmedim mi dedi hiç ikiletmeden gerektiğinde 3 vasıta değiştirip odtuden forma değişimi yaptım.. Gerektiğinde bi forma için arayanla 45 dk futbol muhabbeti yaptım.. Tatlı dil kullandım hepsinin konuşma sonunda 'inşallah tekrar görüşürüz kardeşim' demesini sağladım..kötü mal hileli mal satmadım..bunlar belki para kazanmanın olmazsa olmazı değil fakat ben bunlara dikkat etmenin çok faydasını gördüm

Bu uğraşımı sizinle paylaşmak istedim tamamen gerçektir.. Beni buna hırslandıran şey rahmetli babamın işlerinin kötü gitmesi ve kendime ulan eşşek kadar herifsin hala babanın eline bakıyorsun ana babana bi faydan dokunsun demem oldu.. Annemin halı taksidini ödemeye gittiğinde taksidin hepsinin ödenmiş olduğunu öğrenmesi, babamın akşam eve geldiğinde 200 lira doğalgaz faturasının ödenmiş olduğunu duyunca gördüğüm sevinç.. Bunlar bi nebzede olsa aileme katkı yaptığım için destek olduğum için bana yetti bile anlatılmaz bir mutluluk bence.. .. Ben Ya bismillah dedim Allah yürü ya kulum dedi

EDİT : Ve bi nebzede şunun için yazdım bu yazıyı.. Okuyan arkadaşım aslında BEN SENİM..Bende bi ayağımı masasının üstüne koyup sağımda cips solumda kola akşama kadar pc başında oturan 'tip' tim..Zorla okuyan sıradan bir sanayici çocuğuyum ben.. Bizler aslında çok şeyler başarabiliriz fakat neyi basarabilecegimizin farkında değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 9 Şubat 2015; 9:04:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Adam steve jops beyler,
  • okumayin mega

edit: okusam mi lan cok guzel yorumlar geliyo

edit2: okudum ulan helal olsun valla

edit3: okudum diyorum eksilemeyin artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 9 Şubat 2015; 1:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum, güzel yazmışsın hocam. Umarım daha iyi yerlere gelirsin, hayatında başarılar.
  • Etkilendim bravo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun sana

• Çok güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi guzelde satisi online yaparken ofis gosterip fis basip vermen lazim yoksa vergi kacakciligina girer bildigim seni yargilamiyorumda o isi nasil hallettin yoksa hukumet senin vergini almassa gemisine benzin koyamicak degil ya :)

• Okudum Helal olsun. Güzel iş çıkarmışsın bence.
  • Helal olsun hepsini okudum
    Bende boyle calisip sermaye kurmak istiyorum onumde cok rahat acik ama nerden baslayacagimi bilemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Iyi guzelde satisi online yaparken ofis gosterip fis basip vermen lazim yoksa vergi kacakciligina girer bildigim seni yargilamiyorumda o isi nasil hallettin yoksa hukumet senin vergini almassa gemisine benzin koyamicak degil ya :)

Hocam çok tırstım bu kapıda ödeme işi fazla olunca fakat terso bi durum çıkmadı :)

• tebrikler dostum ama fatura işini nasıl yaptın ?
  • Valla vergi kaçakçılığın a yakalanmadan çok iyi yapmışsn yoksa benim de çok güzel fikirlerim vardı hatta birkaç satış yaptım tek satışta 250 tl aldığımı bilirim ama vergi olayları tırstıttı
  • cheat engine

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

okumayin mega

edit: okusam mi lan cok guzel yorumlar geliyo

Okuyun Adam Ticareti Çözmüş.

• Okuyan?

Edit : okudum helal olsun...formalar cakmami orjinalmi pek anlamıyorum ama sanırım çakma bursa menseili?

Bu ülkede zengin olan ya ticaretle olur yada .....bizim gibi okuyanlardan bi b+k olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 9 Şubat 2015; 2:00:19 >
  • Sen benim 12 yaşında kardeşimi görsen adam su satarak 1 günde 250 lira yapmıştı haberimiz yok en son babama su satarken yakalanınca su sektörünü bırakmak zorunda kaldi büyük bir aciyla:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hepsini okudum, güzel yazmışsın hocam. Umarım daha iyi yerlere gelirsin, hayatında başarılar.

Teşekkür ederim hocam :)

• Helal olsun kardeşim kendi başına helal paranı kazanmışsin Allah daha çok versin

• Helal olsun kardeş cidden

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.