Şimdi Ara

Konu kapanabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar gittigidiyor'da bu gece 12 ye kadar % 5 indirim var. 1660 TL + ucretsiz kargo + 100 TL bonus. Dolar bu seviyelerde iken bu fiyata kacmaz. Ben sonunda siparisi gectim sizde kacirmayin.

Edit.5
    Malesef cogu kisi bu is icin ugrasmadi. Insanlar fiyatlardan dolayi dagildi ve cogu insan istedigi yerden siparisi gecti. Bende bu saatten sonra daha fazla bekleyemicem. Pcdepo fiyatlari katladi, bende baska yerden almaya karar verdim. Hepinize tesekkur ederim..

Edit 4.
    Arkadaslar bu hafta sonuna kadar kesin alacaklar bana pm atsin. Bu hafta ici iletisime gecip dusurmeye caliscaz fiyati.

Dusundum ki toplanip pcdepo.com'a mail atsak indirim konusunda belki sesimizi duyarlar. 5-6 kisi toplansak adamlarin kasasina bir gunde 10.ooo TL fazladan para girecek. Uc gunde 100 liraya yakin artirdilar fiyati. Bence bu adamlarin dolarla isi yok fazla kar etmenin pesindeler. Bizde surumden kazandiracaz onlara

Ben bu pazartesi tek cekim olarak almayi dusunuyorum.

Bu arada mail attiktan sonra telefonla da rahatsiz edicem, en azindan kaybetcek birseyimiz yok.

----------------------------
    1. _Khal Drogo_
    2. Jose Mari
    3. Onurcalpa
    4. selocad
    5. beyin.exe
    6. Cerbil
    7. kadirkul20
    8. Shin Soo
    9. Lasthannibal
    10. bala5252
    11. mussi47
    12.darkshine666
    13. Son-ıphone-bükücü
    14. GokhanAtas
    15. durrsun
    16. ciyaezim
    17. Sheffield Wednesday
    18. furkanfurkanfurkan343434
    19. hakanayaz
    20. Ssiyah.inci
    21. ka_za
    22. yadigarocak42
    23. lokdai38

Edit. Gorustum..
    5-6 firma ile iletisime gectim. Pcdepo bu siteyi takip ettigini ve 10 adet siparisi duyunca bir dusunduler aslinda siparisi hepberaber gecmemiz mumkun olabilse bence bu is olacakti sizi temin ederim. Bu sekilde indirim yapilamiyacagini soylediler fakat dh'ye ozel notebook cantasi gonderebilirlermis

Diger firmalara da mail attim haber bekliyorum. Ortalik kizisti fiyatlar dusmeye basladi arkadaslar. Bu bizim sayemizde oldu demiyorum ama genel olarak forumu takip ettiklerine gore en azindan bir rekabet olustugunu dusunuyorum. Havale ile bazi sitelerde 1594 liraya kadar dustu.

Sonuc olarak butun firmalara bu konu uzerinden cevap yazmalarini tica ettim. Beklemede kalin...

Edit2.
    Yukarida yazan arkadas 1629 tl fiyat verdi 9 taksitli fiyat olarak. Onun disinda pek bi gelisme yok. 15 kisi olduk. 15 x 1750 = 26.200. Ssd yada 8-12 gb almak istenlerle 30 bine yakin para yapiyor. Firmalarin bu paraya ihtiyaci yo galiba

Bu hafta sonu sinavlarim bitsin son bir kez daha sayininda cogaldigini soyleyerek indirim talep edicem olmazsa en uygun yere yonlendirme yapicam. Ozaman haritamizi ona gore cizeriz. 3 gun daha beklemede kalin

Edit3.
    Dun mail attim fakat cevap gelmedi henuz. Yarin arayip bukadar kisinin firsat kolladigini ve carsamba gecesi belirlenen bir saatte bir indirim yapilmasi talebinde bulunucam tekrardan. Eger talep reddedilirse burada yine editlicem. Daha sonra yine orgutlenir en uygun ve guvenilir neresiyse oradan aliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose Mari -- 11 Şubat 2015; 20:09:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bnde sonradan ram la uğraşmak istemediğim için 8 gb almak istiyorum tek Çekim iki gün önce 1700 ayın 5 gibi almayı düşünüyorum aslında ne kaybederiz ki belki işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

Bnde sonradan ram la uğraşmak istemediğim için 8 gb almak istiyorum tek Çekim iki gün önce 1700 ayın 5 gibi almayı düşünüyorum aslında ne kaybederiz ki belki işe yarar

Onursal uyemizsin hocam

• Eyvallah saolasın öğrenci adamız çoğumuz indirim ümidi varsa koşarak gelirim

• quote:

Eyvallah saolasın öğrenci adamız çoğumuz indirim ümidi varsa koşarak gelirim

Ebrar olur, nova olur. Hepsine mail atmayi dusunuyorum. Eger toplanabilirsek cok iyi olacak. En azindan kargo bedava getirsek yine kar bizim icin

• bende varım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcalpa

bende varım :D

Ekledim hocam. Nezaman ve nasil almayi dusunuyosun onuda belirtirsen iyi olur.

Sonuc olarak suan 1700 desek; 1.700 x 3= 5.100 yapar. Hangi firma kapicak bakalim bizi

edit. harf hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose Mari -- 21 Ocak 2015; 2:03:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir.
    5 yıl önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi bunların kar olayı var siz alsanızda almasanızda bir şekilde satıcak :) belki 15-20 urun olabilir fakat 3-5 urun sanmıyorum.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    bu hafta sonu taksitle alabilirim dostum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Tabi bunların kar olayı var siz alsanızda almasanızda bir şekilde satıcak :) belki 15-20 urun olabilir fakat 3-5 urun sanmıyorum.

Hocam ufak birseyde olsa yapacaklarini dusunuyorum. Tabikide 2-3 kisiyle olmaz ama laptopu almak isteyenler cogunlukta. 7-8 kisi bile olsa buyuk meblaglar yapiyor. Bunu pcdepo yapmasa bile ebrar yapabilir veyahut baska bir firma. Denemeye deger bence.

• Benim burs ayın 10unda yatıyo anca o zaman alırım o araya kadar iddaanın kafasına vurursam bi monster falan alırım da maç yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Benim burs ayın 10unda yatıyo anca o zaman alırım o araya kadar iddaanın kafasına vurursam bi monster falan alırım da maç yok :D

Ekliyimmi hocam kesinmi alicaksin

• Dostum bugun icinde babam siparisi ver dedi ama arslangroup diye bi yerden n11 de acaba guvenlimi bilemedim ve ucuz

• Bugun PC depo dan aradılar bn sipariş ödeme kısmına kadar gelmiştim bakalım taksit işi fln nasıl diye sonra dan iptal ettim ondan aramışlar bir sorunla mı karşılaştınız mı diye bnde yok bir sıkıntı dedim sonra bu toplu alma işini sordum indirim değilde ancak çanta hediye verebiliriz dedi

• quote:

Bugun PC depo dan aradılar bn sipariş ödeme kısmına kadar gelmiştim bakalım taksit işi fln nasıl diye sonra dan iptal ettim ondan aramışlar bir sorunla mı karşılaştınız mı diye bnde yok bir sıkıntı dedim sonra bu toplu alma işini sordum indirim değilde ancak çanta hediye verebiliriz dedi

Fiyati yine yukseltmisler

• kardesim yaz benide subat 6-7 gibi taksitle alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: selocad

kardesim yaz benide subat 6-7 gibi taksitle alicam

Ekledim hocam. 7.200 TL civari yaptik, yokmu artiran

• Bende bu aksam alacagim buyuk ihtimalle ama tek cekim degil 3 taksitle

• bnde hftaya almayı düşünüyorum 8gbramli ekle

• @Shin Soo
    Hocam ekledim sizide. Bu baslik altindan bilgilendirilirsiniz.

Arkadaslar bu arada 8 kisi olduk ve daha da cogalacagimizi dusunuyorum.

15.000TL ye yakin bir rakama ulastik. Yarin;
    Sadecenotebook
    Ebrar
    Pcdepo
    Nova ile iletisime gecip hepsine bir adet mail atmayi dusunuyorum. Cuma gunude telefonla arayip baski yapicam. Ozamana kadar beklemede kalin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.