Şimdi Ara

Konu kapanabilir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

Var mi bir gelişme?

Ana sayfaya editledim hocam.

• Acele edersek bu is olmaz. Sabır arkadaşlar illaki birisi fiyatı düşürecektir.

• hocam benide ekleyin bende alacam bide ram taktırınca garantiden çıkıyor diye bir şey duydum bilgisi olan varsa çok iyi olur
  • Ben de almayı düşünüyorum beni de yaz

• http://www.hopkapida.com/asus-x550jk-xo012d-core-i5-4200h-4gb-500gb-2gb-vga-gtx850m-15.6-free-dos.html

almak isteyen arkadaşlar bu siteye baksın oldukça ucuz bende buradan aldım. kargoda onlardandı. kargoyu çok iyi yapmışlar hard case gibi sarmışlar bişi olmasın diye :)

pc aldım diye 50 ve 25 liralık indirim çeki gönderdiler ben kullanmıcam isteyen kullansın:)

WYSC BBBL T2YZ Q578 50 lira

JMS2 4Z7B WGSX 7YUJ 25 lira
  • listeye ekleyebilirsin takipteyim konuyu
  • Konuyu bende takipteyim şu Asus modelinin 8 gb ramlisi olsa hemen alma taraftarıyım ancak pcdepo sitesiden 8 gb modelini göremedim. Gören birisi beni aydınlatabilir mi bu konu hakkında acaba? Laptop alma arifesindeyim ve gtx ekran kartlı bir laptop almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Konuyu bende takipteyim şu Asus modelinin 8 gb ramlisi olsa hemen alma taraftarıyım ancak pcdepo sitesiden 8 gb modelini göremedim. Gören birisi beni aydınlatabilir mi bu konu hakkında acaba? Laptop alma arifesindeyim ve gtx ekran kartlı bir laptop almak istiyorum.

8 gb modeli pcdepo'da mevcut. Fakat kutuyu acip rami ekleyip oyle yolluyorlarmis.

• arkadaşlar ben bilgisayar aldım valla piyasa araştırması yaptım şuan gayet ucuz. 1629 liradan aldım üstelik peşin fiyatına 9 taksit kampanyalı ürünmüş. Almak isteyen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın kargoda bedava. Asusdan 2 yıl garantili ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptantulun

arkadaşlar ben bilgisayar aldım valla piyasa araştırması yaptım şuan gayet ucuz. 1629 liradan aldım üstelik peşin fiyatına 9 taksit kampanyalı ürünmüş. Almak isteyen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın kargoda bedava. Asusdan 2 yıl garantili ürün.

Kardeş site senin galiba

• Valla parayı yatırdım kendi hesabıma ziraat kartıma pc depoda tek çekim fiyatı düştüğü an alacağım şu anda havale ile düşük fiyatlı akşama doğru ya ikisde yükselir yada tek çekimle yer değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

arkadaşlar ben bilgisayar aldım valla piyasa araştırması yaptım şuan gayet ucuz. 1629 liradan aldım üstelik peşin fiyatına 9 taksit kampanyalı ürünmüş. Almak isteyen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın kargoda bedava. Asusdan 2 yıl garantili ürün.

Kardeş site senin galiba

domain benim içerik ürünler fiyatlar benim değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

Kardeş site senin galiba

domain benim içerik ürünler fiyatlar benim değil.

Nasıl yani biraz açar mısın?

• pm atıyorum.

edit: atamıyorum üye profilinizi göremiyorum. özelden anlatayım mail vb bir şey bırakırsanız yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptantulun -- 27 Ocak 2015; 15:05:18 >
  • Ben de almayı planlıyorum ama öğrenciyim kart limitim yetmiyor 100lirayla falan, gelecek ay alabilirim.

• Bugun öğrenim kredisi aldığım genç karta 1700 yatırdım biraz once kredi kartı tek Çekim Fiyatı düşmüş hemen siparişi veriyim dedim fakat bilgilerimi girdim sms kodu fln geldi onayladım tekrardan bilgilerimi girmek için siteye yönlendirdi sanırsam 1000 tl Limit varmış morelim bozuldu arkadaşlar havale ile nasıl yapacağım?

• Merhabalar bende almayı planlıyorum benide gruba dahil ederseniz memnun kalırım.

Tavsiye : Grubu toplayıp ön ayak olan arkadaşımdan bir whatsapp grubu kurmasını talep ediyorum detayları oradan vakit kaybetmeden konuşabiliriz.

konuyu takipteyim özel mesajla telefon numaramı grubu kuracak arkadaşıma iletebilirim saygılar.
  • kaptantulun kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sayesinde x550jk büyük oranda ön plana çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.