Şimdi Ara

Everest Rampage KB-R8 Mekanik oyuncu klavyesi incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı faillerim var ozellikle anti ghosting demem gereken yerde dediğim lafa dikkat edin umarım hoşunuza gider :D

bi linki video olarak paylaşamadım kusura bakmayın

VİDEO LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Zzz -- 19 Ocak 2015; 22:23:40 >

• İnceleme için eline sağlık. Switch de Kailh yazıyor mu acaba ? Cherry olması imkansız o fiyata, aklıma bir tek Kailh geliyor.

Orijinalden alıntı: Salma

İnceleme için eline sağlık. Switch de Kailh yazıyor mu acaba ? Cherry olması imkansız o fiyata, aklıma bir tek Kailh geliyor.
    Büyük ihtimal Kailh switch ucuz olsun mekanik olsun diyen arkadaşlar için ideal bir klavye fiyatına vs göre, alınabilir ama sağlammı değilmi orası bilinmez. Eline sağlık inceleme için.

Orijinalden alıntı: XeeenRipper

Büyük ihtimal Kailh switch ucuz olsun mekanik olsun diyen arkadaşlar için ideal bir klavye fiyatına vs göre, alınabilir ama sağlammı değilmi orası bilinmez. Eline sağlık inceleme için.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım emeğine sağlık, amatör işi zevkli bir inceleme olmuş, eğer inceleme yapmaya devam edersen zamanla daha güzel işler çıkarırsın. Bu arada kailh bile olsa kullanılan switchler o fiyata satabilmeleri pek mümkün değil , kendi sitesinde de dediği gibi mekanik hisli klavye demek daha doğru olur. Eğer 60 - 70 tl lik bir klavyede kullanıcısını tatmin ediyor ve belli bir kaliteyi yakalayabiliyorsa; bu tür donanımlara dünyanın parasını vermeyide çok doğru bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 20 Ocak 2015; 2:07:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Arkadaşım emeğine sağlık, amatör işi zevkli bir inceleme olmuş, eğer inceleme yapmaya devam edersen zamanla daha güzel işler çıkarırsın. Bu arada kailh bile olsa kullanılan switchler o fiyata satabilmeleri pek mümkün değil , kendi sitesinde de dediği gibi mekanik hisli klavye demek daha doğru olur. Eğer 60 - 70 tl lik bir klavyede kullanıcısını tatmin ediyor ve belli bir kaliteyi yakalayabiliyorsa; bu tür donanımlara dünyanın parasını vermeyide çok doğru bulmuyorum.

Alıntıları Göster
    Güzel ve doğal bir inceleme olmuş, ağzına emeğine sağlık.

Klavyenin altında yükseltme ayağı yokmu, yoksa benmi göremedim?
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

yükselme ayağı yok ama ama yükseltilmiş tabanda siyah şerit var üst tarafında o yükseltiyor zaten bu arada soranlar olmuş swich te ne yazıyor diye hiçbişey yazmıyor :D
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O siyah şerit kısım yetersiz olmuyor mu, ben şahsen her kullandığım klavyede ayakları sonuna kadar açıyorum anca yetiyor
    bende mekanik klavyelere özenir dururdum 60 TL ise cidden alınır.Ama şekillide olsun istiyorum logitech g105'lerde aklımı çelmiyor değil.Ağırlıklı olarak LoL,CS oynuyorum diğer oyunları gamepad ile oynarım.Bi gidip görmek lazım

Orijinalden alıntı: ozqur333

bende mekanik klavyelere özenir dururdum 60 TL ise cidden alınır.Ama şekillide olsun istiyorum logitech g105'lerde aklımı çelmiyor değil.Ağırlıklı olarak LoL,CS oynuyorum diğer oyunları gamepad ile oynarım.Bi gidip görmek lazım

Alıntıları Göster
    Benim kablosuz klavyenin alıcı kayboldu bakıyorum almam gerek.Markadan ziyade fiyatına göre düşünülebilir. Ancak bu G tuşları yok ekstra bi kısayol tuşu vs mevcut değil.Bir de yükseltme imkanı olmaması dezavantaj gibi.Bunu mu almalı yoksa logitech g103 ayarında bi klavye mı kararsız kaldım..Dedikleri gibi mekanik klavyelerin artısı çok mu normal klavyelre göre ?
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

arkadaşlar bazı faillerim var ozellikle anti ghosting demem gereken yerde dediğim lafa dikkat edin umarım hoşunuza gider :D

bi linki video olarak paylaşamadım kusura bakmayın

VİDEO LİNKİ

Kafama takılmıstı bu klavye inceleme çok iyi olmus

• boras06 kullanıcısına yanıt
    G105 klavyeyi ben vatandan almıştım, güzel klavyeydi fakat caps lock shift yanındaki g tuşlarına alışamadım bi türlü, caps e shifte basarken hep onlara bastığımdan gittim geri verdim. Alternatif olarak bloody 120 veya trust gtx 280 olabilir. Mekanik klavye ben hiç kullanmadım ama abartılı fiyatına değecek kadarda fark olacağını sanmıyorum.
  • quote:

G105 klavyeyi ben vatandan almıştım, güzel klavyeydi fakat caps lock shift yanındaki g tuşlarına alışamadım bi türlü, caps e shifte basarken hep onlara bastığımdan gittim geri verdim. Alternatif olarak bloody 120 veya trust gtx 280 olabilir. Mekanik klavye ben hiç kullanmadım ama abartılı fiyatına değecek kadarda fark olacağını sanmıyorum.

Hocam bende yeni klavye alacagımda g105'i kararlastırmıstım harbiden çok mu zor alışmak g tuslarına ? Eğer oyleyse trust gxt280 alacağım. Gerçi makro tuslarını kullanacagımı sanmıyorum
  • Makro tuşlarını kullanmayacaksan bence hiç uğraşma alışabilmek için. Ben 2 gün kullandım alışamadım aynen geri iade. Bloody 120 ile gtx 280i forumda met ediyorlar ama bende gxt 280 düşünüyorum tuşları daha sessiz diye.
  • quote:

Makro tuşlarını kullanmayacaksan bence hiç uğraşma alışabilmek için. Ben 2 gün kullandım alışamadım aynen geri iade. Bloody 120 ile gtx 280i forumda met ediyorlar ama bende gxt 280 düşünüyorum tuşları daha sessiz diye.

gxt 280'de 3 tane ışıklandırma seçeneği var. Gerçekten hoş duruyor galıba onu alacağım gameekstrada 69 tl indirim ile .
    http://www.microsoft.com/appliedsciences/content/projects/KeyboardGhostingDemo.aspx

Su siteye girip klavyedeki tum tuslara ayni anda basip kac tusun algilandiginin testini yapar misin? Video guzel olmus tesekkurler.

quote:

yükselme ayağı yok ama ama yükseltilmiş tabanda siyah şerit var üst tarafında o yükseltiyor zaten bu arada soranlar olmuş swich te ne yazıyor diye hiçbişey yazmıyor :D

Dostum klavyenin genisligi kac cm dir yazarsaniz sevinirim pm ye donmediniz buradan yazayim bilgilendirirseniz sevinirim ona gore alacagim internette uzunlugu eni gibi bilgiye rastlamdimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

quote:

Dostum klavyenin genisligi kac cm dir yazarsaniz sevinirim pm ye donmediniz buradan yazayim bilgilendirirseniz sevinirim ona gore alacagim internette uzunlugu eni gibi bilgiye rastlamdimda

Alıntıları Göster
    Yarın bakmayı düşünüyorum.Uygunmus baya fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Yarın bakmayı düşünüyorum.Uygunmus baya fiyatı.

Alıntıları Göster
    ben almaya gittim de vazgeçtim ürün görünce.ankara batıkent/eryaman vatanda pcye takılı duruyor kullanabiliyorsunuz oem kısmında,söktüm tuşuda kurcalarken,çocuk koştu geldi hemen napıosun abi diye de içinde switch filan göremedim,o kısmı switch şeklinde yapmışlar ve üstünde tuş olmadan basınca ses filan da gelmiyor zaten,normal klayve,sadece sesi var oda heryerde aynı seside veremiyor bazı tuşdan çok bazısından az geliyor,ama ışık olarak çok iyi,ışıklı klavye olarak alınabilir bozulsun bendeki a4tech alıcam zaten.
    hani almak istiyen olursa ankarada batıkent ve söğütözünde kalmamıştı sadece eryamanda var(geçen hafta)

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    en temizi internetten alın,test edin,kullanın yada iade edin

Orijinalden alıntı: roltec

en temizi internetten alın,test edin,kullanın yada iade edin
    Öylesine güleyim diye izledim. Beklentimi karşıladın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.