şimdi ben istanbul da yaşıyorum istanbul da calısıyor mu bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: emreque
Alıntıları Göster
nasıl oluyor ya. kısaca açıklayamaz mısınız???
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Alıntıları Göster
En kisa sekilde yukarida aciklanmistir.
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhilal
Calisiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: emreque
quote:
Orijinalden alıntı: MaSSive
quote:
Calisiyor...
quote:
Alıntıları Göster
şimdi ben bu işi halledebilmem için en aşşa ne kadar masraf etmem gerekiyor birde...türkiyenin yollarının hepsini gösteriyormu deneyen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: fiestahmet
şimdi ben bu işi halledebilmem için en aşşa ne kadar masraf etmem gerekiyor birde...türkiyenin yollarının hepsini gösteriyormu deneyen varmı ?
Alıntıları Göster
kendisi ucuz ama alet pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: MaSSive
quote:
Calisiyor...
quote:
Alıntıları Göster
Merhaba Massive cidden güzel bir program.
Ancak BT gps'im olmadığı için pek deneme şansım yok. Acaba istanbul haritasına ulaşmak için neler yapmamız gerekiyor.
kısacası : koordinatımızı gps aracılığıyla göremediğimize göre programa hangi şehirde olduğumuzu nasıl söyleriz
quote:
Orijinalden alıntı: fleshlord
Merhaba Massive cidden güzel bir program.
Ancak BT gps'im olmadığı için pek deneme şansım yok. Acaba istanbul haritasına ulaşmak için neler yapmamız gerekiyor.
kısacası : koordinatımızı gps aracılığıyla göremediğimize göre programa hangi şehirde olduğumuzu nasıl söyleriz
Alıntıları Göster
güzel haber olmuş. Paylaşım için teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: emirfurkan
güzel haber olmuş. Paylaşım için teşekkürler..
Alıntıları Göster
yav massiv kardeş ben bunu bir türlü yükleyemedim. telefonum nokia e50. sayfa görüntülenemiyor uyarısı çıkıyor. bir de şunu sorsam nokia e50 lerde zaten bir gps menüsü mevcut, bu zelliğin faydası var mı bu programı kullanırken
quote:
Orijinalden alıntı: emreque
Alıntıları Göster
bu sistemi yeni p990 trelefonuma kurdum bircok ulke var fakat ne yazikki turkiyenin haritasi yok. o yuzden pek heveslenmeyin ne yazikki. olsa bi blurtooth alet alip denemeyi dedusunuyordum ama istranbul olmadikca ne faydaaa....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clevi
bu sistemi yeni p990 trelefonuma kurdum bircok ulke var fakat ne yazikki turkiyenin haritasi yok. o yuzden pek heveslenmeyin ne yazikki. olsa bi blurtooth alet alip denemeyi dedusunuyordum ama istranbul olmadikca ne faydaaa....
quote:
Alıntıları Göster
aynısını bende fark ettim.
menulerin kullanımı da pek rahat gibi gelmedi bana.
ayrıca türkçe konuşma opsiyonunu açtığınızda sadece nav4all a hoşgeldiniz vs. vs. diyor demo gibi bölümleri çalıştırdığınızda sağa dön sola dön vb gibi komutları sesli olarak aktarmıyor.Belki gps'im olmadığındandır.
Deneyen varsa görüşlerini almak isterim.
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: fleshlord
aynısını bende fark ettim.
menulerin kullanımı da pek rahat gibi gelmedi bana.
ayrıca türkçe konuşma opsiyonunu açtığınızda sadece nav4all a hoşgeldiniz vs. vs. diyor demo gibi bölümleri çalıştırdığınızda sağa dön sola dön vb gibi komutları sesli olarak aktarmıyor.Belki gps'im olmadığındandır.
Deneyen varsa görüşlerini almak isterim.
Saygılar
Alıntıları Göster
ben hala yükleyemedim massive kardeşe duyrulur
quote:
Orijinalden alıntı: aadnan
ben hala yükleyemedim massive kardeşe duyrulur
Alıntıları Göster
ben cektim kurdum , program n73 ve elimdeki bt mini gps alicisi ile calisiyor . programi inceliyorum evime en yakin otopark bul dedigimde bulgaristandan otopark gösteriyor ki ben izmitteyim
biraz daha inceleyim gelismeleri yazarim.
quote:
Orijinalden alıntı: DrinkCoke
ben cektim kurdum , program n73 ve elimdeki bt mini gps alicisi ile calisiyor . programi inceliyorum evime en yakin otopark bul dedigimde bulgaristandan otopark gösteriyor ki ben izmitteyim
biraz daha inceleyim gelismeleri yazarim.
Alıntıları Göster
sitede diyorki :
Nav4All, her hafta NAVTEQ'ten aldığı verilerle elindeki bilgileri günceller. İstediğiniz ülkeyi seçin, son birkaç ayda ne kadar çok değişiklik olmuş, görün.
navteq e baktigimizda ise maalesef ülkemizi göremiyoruz , bu durumda program burada işimize yaramiyor yurt disinda olanlar deneyebilirler.
test bitmistir :(
quote:
Orijinalden alıntı: DrinkCoke
sitede diyorki :
Nav4All, her hafta NAVTEQ'ten aldığı verilerle elindeki bilgileri günceller. İstediğiniz ülkeyi seçin, son birkaç ayda ne kadar çok değişiklik olmuş, görün.
navteq e baktigimizda ise maalesef ülkemizi göremiyoruz , bu durumda program burada işimize yaramiyor yurt disinda olanlar deneyebilirler.
test bitmistir :(
Alıntıları Göster
Drinkcoke' un söylediğini tam ben söyleyecektim
Hade okadar yazdım boşa gitmesin bu program türkiye yollarını desteklemiyor...
TC Karayolları bile kendi yaptığı yollardan habersizken bırakında onlar bilmesinler...
quote:
Orijinalden alıntı: burakpadir
Drinkcoke' un söylediğini tam ben söyleyecektim
Hade okadar yazdım boşa gitmesin bu program türkiye yollarını desteklemiyor...
TC Karayolları bile kendi yaptığı yollardan habersizken bırakında onlar bilmesinler...
Alıntıları Göster
bu calisma guzel ama bisey soracam bu gps alicici her zaman yanimizda olacakmi yani hem tel hemde alici sanirim ayrilmaz ikili olarak dolasacak cebimizde
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
bu calisma guzel ama bisey soracam bu gps alicici her zaman yanimizda olacakmi yani hem tel hemde alici sanirim ayrilmaz ikili olarak dolasacak cebimizde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
sxg75 al...
quote:
Orijinalden alıntı: adigehalil
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
sxg75 al...
Alıntıları Göster
ben yukledım telefonuma programı ama ayarları algılayamıyor...mesela gps kordinatlarını arıyor dıyor ama 10 dakkada bısey bulamıyor..bıde sureklı gprs e baglanıyor..ben gps i kullanamıyorum...bu prıogramı kullanmayı bılen varsa yardımlarını beklıyorum tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1917
ben yukledım telefonuma programı ama ayarları algılayamıyor...mesela gps kordinatlarını arıyor dıyor ama 10 dakkada bısey bulamıyor..bıde sureklı gprs e baglanıyor..ben gps i kullanamıyorum...bu prıogramı kullanmayı bılen varsa yardımlarını beklıyorum tesekkurler
Alıntıları Göster
NAV4all'un Turkiye haritasi yok ... sadece Istanbul biraz var.. o kadar... tom tom cok daha iyi.. cok detayli olmasa bile hemen hemen bir cok sehir var... Gps iniz varsa tom tom kullanin...
quote:
Orijinalden alıntı: aycanca
NAV4all'un Turkiye haritasi yok ... sadece Istanbul biraz var.. o kadar... tom tom cok daha iyi.. cok detayli olmasa bile hemen hemen bir cok sehir var... Gps iniz varsa tom tom kullanin...