Şimdi Ara

Atatürk ayaklar altında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu haberi sizinle paylasirken bile utaniyorum yazik cok yazik diyecek hicbirsey bulamiyorum...Guya hemde Yuce Ataturk'un partisi... Gercek Ataturkculer neredesizniz?

CHP İzmir İl Başkanı Selçuk Ayhan partisinin bayramlaşma töreninde ortaya çıkan görüntü nedeniyle İzmir kamuoyu ve partililerinden özür diledi. CHP’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrağının bulunduğu tablonun kürsünün dibinde ayak seviyesinde kaldığı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın fotoğraflı afişinin duvara asıldığı görüntünün kendisi tarafından da hoş karşılanmadığını söyleyen Ayhan, İzmir Ticaret Odası’nın 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu nedeniyle dağıttığı Atatürk fotoğraflı bayrağın indirilip yerine Baykal resminin konulmasının da kendi bilgisi dışında geliştiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Danışmanlarından Ceyhun Çıkıkçı tarafından farkedilip kaldırtılan İTO amblemli bayrak krizinin de bilgisi dışında geliştiğini söyleyen Ayhan, ‘Bu görüntüleri ben de istemezdim” dedi.

Fotoğrafı bir partili koymuş

Atatürk ve CHP bayrağının yanyana bulunduğu tablonunun bir partili tarafından hediye edilmek üzere salona getirildiğini anlatan Ayhan, “Partili arkadaşımız bizden habersiz bu tabloyu kürsünün dibine koymuş. Yoğunluktan bu görüntü gözümüzden kaçmış. Bu görüntüyü onaylamamız mümkün değil. Bilgimiz dışında oluşan bu tablo için önce partililerimizden daha sonra da tüm kamuoyundan özür diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=49566

• bence abartıyorsun lütfen atatürkü putlaştırmayın
  • Bence sen abartiyorsun dostum putlastirmakla ilgisi yok... o resim Ataturk degilde Fatih Sultan Mehmet ya da Basbakan Recep Tayyip Erdogan olsaydi ayni tepkiyi yine gosterirdim...Bu saygidir... Hassasiyettir...

Orjinalden alıntı: med_cezir197

bence abartıyorsun lütfen atatürkü putlaştırmayın

" Putlaştırmayın " demekle ne demek istiyorsun..?

Her zaman düşündüğüm şey şudur;

Atatürk ve Atatürk İlkelerinin Gerçek Sahibi ve Koruyucusu, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti Halkıdır.
    Bu halk onu ve ilklerini iyi ve doğru kaynaklardan öğrenmezse bir gün gelir, kendisinin de ayaklar altına alındığına şahit olur.
    Atatürk ve Atatürk'ün ilkeleri, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşı olmaktan iftahar edenlerinin özüdür, tek rehberidir, geleceğidir, geçmişidir, her şeyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti_fanatic08 -- 28 Ekim 2006; 12:34:20 >
    Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa
    1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ATATÜRKÜ kimse ayaklar altına alamaz buna kimsenin gücü yetmez.

Ama deniz bayrak almış gördüğünüz gibi kendi resmini asmış arka tarafa Atamızın resmin yere koymuş....
    Gerçekçi ol, imkânsızı iste!!!
  • bende yere resmini yapmışlar sandım.
    ayak altında bile değil resimde bu kadar da abartmayın

yani kürsüdeki insanların ayaklarının hizasında. kürsüde varsa 10 kişi
    geri salonda oturan 100'lerce kişinin kafasının üstünde kalıyo.

böyle boş işlerle uğraşmasın basında. basına burdan
    Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.