Şimdi Ara

Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah baktığımda vardı ama tekrardan tükenmiş.
  • Nokia yı bitiriyorlar galiba bi arada 19tlye hoparlör vardı hızlıalda
  • wireless kapak s5 ile sorunsuz , lg g2 ile sorunsuz ( kendim denedim )
  • ttt01 kullanıcısına yanıt
    evet vardı hatta o an sepete ekledim kampanyayı ilk görenlerdenim fakat yanında hediye olarak başka bir telefon aksesuarı veriyolardı

hatta kampanyanın başladığı ilk sanıyeler dun akşamkının aynısıydı hemen sepete ekledım kredi kartını çıkarana kadar hediyesini değiştirmişler

dalga geçiyolar resmen ..
  • Vay be kaçırdık mı? Birden fazla alanların ekstra aldıkları bozulsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Vay be kaçırdık mı? Birden fazla alanların ekstra aldıkları bozulsun inşallah.

• Kampanya oluyor takip edin bence.

Ben bugün yine dünkü gibi akşam saati takip ettim.sonuç ,kablosuz şarj kapağını 10 tlden aldım beyaz renkli

Düşüncem gene bişiler yapıp kampanya yapıcaklardır

• Tekrar stoğa eklenmiş 49.90'dan.. L925'i olanlar kaçırmasın derim
  • Yalnız alacaklara küçük bir bilgi vereyim yanılmıyorsam bunların şarj etme hızı adaptöre göre baya bir düşük kalıyor sanırsam
  • nexus 5 ile de uyumlu

YOUTUBE LINK
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Gayet güzel fiyat nexus 4le de uyumlu şarj cihazı. Normalde 60 lira sadece şarj cihazı. sepete ekleyince kılıfıda ekliyor ücretsiz kargo.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telsarjdt900&categoryId=16113

Bende kaptım bir tane.

Başlık güncellense iyi olur.

Dt-900 şarj pedi, lumia 925 kılıfı hediyeli 49 tl ücretsiz kargo, teşekkürler hepsiburada.

• G2 nin kablosuz sarj destegi var mi?
  • Lg g3 için kaptım bir tane 50 lira altlimitsiz çekim vardı bedavaya geldi
  • römercan kullanıcısına yanıt
    G3 de calusiyormu ki benimde alasim geldi

• teşekürler, telefonla beraber hanım için aldık bonus ile 700 lira iyi fiyat...
  • Siyahı olsaydı daha güzel olacaktı :)
  • Dt-900 ve şarjlı kapağım geldi.

Ped boyutu iyide adaptörü çok iriymiş.

Kullanma kılavuzunda devalı şarjda kalmasında sakınca yoktur, enerji tüketmez yazıyor.

Wifi ve hücreseli açık olan L925i %60'tan % 100 e yaklaşık 1 saatte getirdi..

Bu arada kapak ile şarj nasıl mümkün oluyor demiştim, sırrı telefonun arkasındaki 3 noktaymış. Fotoğrafta görüldüğü gibi.

Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 20 Aralık 2014; 18:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Dt-900 ve şarjlı kapağım geldi.

Ped boyutu iyide adaptörü çok iriymiş.

Kullanma kılavuzunda devalı şarjda kalmasında sakınca yoktur, enerji tüketmez yazıyor.

Wifi ve hücreseli açık olan L925i %60'tan % 100 e yaklaşık 1 saatte getirdi..

Bu arada kapak ile şarj nasıl mümkün oluyor demiştim, sırrı telefonun arkasındaki 3 noktaymış. Fotoğrafta görüldüğü gibi.

Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah+Nokia Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı-49 lira

Hocam benimde bugün geldi. Lumia 720 için kapak gerekiyormuş annemin telefonunu şarj edemedim, L925 içinse güzel. Sizinde şarj pediniz için adaptör beyaz mı? :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.