< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 8 Aralık 2014; 22:35:28 > |
Bağlantı: https://www.facebook.com/teknobiyotik/app_231885313592040
|
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 - Asus ROG STRIX B350-F GAMING- Saphirre r9 290 4GB 512Bit - Adata XPG 8GB SPECTRIX D41 3000MHz DDR4 RGB Ram - Kingston 480GB KC1000 M.2 Sata NVMe SSD - WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 HDD - High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold PSU - Aerocool Project 7 P7-C0 Çift Taraflı Full Cam Yan Panelli Oyuncu Kasası
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Birine ulaşıyorsun başkasına aktarıyor aktardığı kişiye derdini anlatamadan başkasına paslıyor. Anlayacağın pinpon topuna çevirdiler beni telefonda
Altı üstü ürüne bir bakılıp tamir maliyeti çıkartılmasını istedim. Yaklaşık 1 haftalık telefon ve mail tacizimden sonra baktım kimsenin umursadığı yok. İş başa düştü dedik kadıköy deki tamircileri dolaştım. Onlarda sağolsunlar astarı yüzünü geçer triplerinden başka birşey yapmadılar. Hatta bir tanesi açık açık 10 tl parçalar 80 tl işçilik totalde 90 tl para istedi ve çalışıp çalışmayacağının garantisini de vermedi. Nasıl bir hizmet ve kar oranı anlayışı varsa artık.
Geçenlerde 150 tl ye ocz 750w satılmıştı n11'de. Onu kaçırdık. Artık bunu almaya niyetliyim. Gazamız mübarek ola
uyuz oldum ya bir kere akortek ile high power a yazacam her yere işte 
kullanıcısına yanıt

ama gel gelelim psu' nun garanti bittikten hemen sonrasındaki bozulmaya; ya çok talihsizsin ya da harbiden serinin en dandik psu' sunu almışsın :), şaka: sana tavsiyem ocz corsair gibi markalara üretim yapana hıgh power firmasına güvenmen nedeni çok açık eğer bilgisayar parçalarından birine örneğin işlemcine veya anankartına voltaj dalgalanmasından dolayı zarar gelseydi ne yapardın? o kadar para verdiğin parçalar kullanılmaz haldeydi o yüzden bu psu meselesini hafife alan insanlar var benden size tavsiye marka olsun 2 kuruş pahalı olsun iyi forumlar

12 markanın Türkiye Dağıtıcı bir firmaya neden bu kadar giydirme gereği duyuyorsunuz anlamıyorum. Bende teknobiyotikten alışveriş yaptım. Geçen arkadaşıma M1040 3G Simli tablet aldırdım. Adaptörde sorun vardı 2 kez mailleştik, adresime ücretsiz kargo ile adaptör gönderdiler.

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android