< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 7 Temmuz 2014; 4:09:40 > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD & Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless & SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White & Thermaltake GF1 850W Gold Psu
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Bu yüzden malum hem forumdaki arkadaşlar,hemde donanıma olan merak'ımdan dolayı ve de ne forumda nede türkiyede böyle bir inceleme olmayışı biraz beni üzdü.Ve bende kolları sıvayarak elimden geldiğince bir inceleme yaptım.Şunu özellikle söyleyeyim yapmamı istediğiniz,yanlış yaptığım birşey,ekstradan yapmamı istediğiniz testler olursa mümkünse belirtiniz.Çünkü sizin merakınız bu kartı tanımayı dahada çok imkan verecektir
Herşeyide tamamıyla monte ettım vs vs.Karttan direk soğudum.Ayrıca bir türlü raid yapamamam,mavi ekran hatası beni hepten harakiri yapacak duruma getirdi.SSD+2 HDD(HDD'leri Raid0)Normalde Gigabyte'cı olmama rağmen farklılık olsun diye ve forumdaki arkadaşların Asus'ta Asus demesi üzerine denedim ve hüsran oldu.Bende gidip Gigabyte 990FXA-UD5 ile değiştirdim

keşke x16 ı bır alt slota koysaydılar.Onun dışında söylemek istediğim pek şey yok daha doğrusu aklıma gelmiyor.İstekleriniz doğrultusunda burayı dahada doldurabiliriz arkadaşlar.