Şimdi Ara

GİGABYTE 990FXA-UD5 İNCELEME FX8350 @5.03 GHZ Oyun Testleri Geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim Kart gerçekten çok güzel inşallah alırsınız valla sizdede UD5 görmek heycan verici olur
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Düşüncesi bile heyecan verici :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman 5030 mhz yaptın.

Çok cins bi anakart gerçekten. UD7 leri kimbilir nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Ne zaman 5030 mhz yaptın.

Çok cins bi anakart gerçekten. UD7 leri kimbilir nasıldır.

Hırs vakka.Bugün ve yarın izinliyim 1 günümü şu melet için harcadım ama oldu Max63 derece gördüm LLC:Extreme ve fan seviyesi %70 ike.Birde bugun 30 derece felandı burası onuda katarsak çok iyi olduğunu düşünüyorum

• waaooww uçmuşsun yahu sen ben 4.5te bırakmıştım 8320 yi daha sonra anakart boşta 55 derecelere çıkınca default a getirdim şimdi konuyu gördüm haftasonu uğraştırtacaksın beni makineyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

waaooww uçmuşsun yahu sen ben 4.5te bırakmıştım 8320 yi daha sonra anakart boşta 55 derecelere çıkınca default a getirdim şimdi konuyu gördüm haftasonu uğraştırtacaksın beni makineyle

Valla Cpu yu uçurmada 4.6 ustu sıvı istiyor benden söylemesi.Çünkü 4.6 dan sonra gereksiz bir voltaj istiyor çözemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

quote:

Orijinalden alıntı: berkke

waaooww uçmuşsun yahu sen ben 4.5te bırakmıştım 8320 yi daha sonra anakart boşta 55 derecelere çıkınca default a getirdim şimdi konuyu gördüm haftasonu uğraştırtacaksın beni makineyle

Valla Cpu yu uçurmada 4.6 ustu sıvı istiyor benden söylemesi.Çünkü 4.6 dan sonra gereksiz bir voltaj istiyor çözemedim gitti.

Yalnız birşey unuttum bu anakart cpu voltage veremiyordu kahretsin cpu nb 2ye kadar çıkıyor cpu voltage 1.4 küsür veriyor oda 4.5 için yetiyor bios güncellemem lazım sanırım

• Bi update yap dene bakalım şimdi hatırladım niye öyle bir saçmalık yapmışlar anlamış değilim
  • FX işlemciler genelde LLC yi extreme istiyor,,aşırı o.c lerde.

Phenom II X4 serisi ise,düşük LLC ,aşırı voltajı seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

FX işlemciler genelde LLC yi extreme istiyor,,aşırı o.c lerde.

Phenom II X4 serisi ise,düşük LLC ,aşırı voltajı seviyor.

Ortasi yok yapcak biseyde yok

2x8 gb 1600mhz ramlerle uyumlu mu? Kendi sitesinde uyumlu ram listesi var ancak 16 gb ram göremedim.
    Ben şu ram'i almayı düşünüyorum, bu anakarta uyar mı? http://www.vatanbilgisayar.com/16gb-2x8gb-hyperx-blu-black-ddr3-1600mhz-cl10-kit-ram.html#genel-bakis Ayrıca Cooler Master HYPER 412S işlemci soğutucusu ile kullanıcam. 2 ram takacak kadar ram slotlarını kapatmaz değil mi? Bunun dışında kart için 16gb ram önerin var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historicalmann -- 26 Haziran 2014; 23:46:20 >
  • 32 e kadar destekliyor hocam 2000mhz de ram hizi.tavsiyem corsair veya gskill ram de.Fan icinse tam net bir yorum yapamayacm.Ama Ben 970A-UD3 kullandm TT Contac30 la.Ram slot unun 1 ni kapatiyordu.low profile ram lerde sorun olmaz.Ama bahsettigimiz ram ler heatsink li ve yuksekler.sikinti yapabilir 412s le

• günlük 5.0Ghz mi kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

günlük 5.0Ghz mi kullanıyorsun

Aynen dostummmmmmmmm valla ogleden beri pc açık onca bench onca oyun hiçte kapatmadım 0 sorun stabilite testlerindende geçtik,şuan bir sorun yok
    Sıcaklık max 63 gördüm havalarda baya sıcak çünkü.Biraz serin olsa 60'a kadar geriler.Bence bu voltaj ve hızda gayet makul bir değer

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Öyle gerekti diyelim

Hadi hayırlısı Bi 5-6GHz bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Öyle gerekti diyelim

Hadi hayırlısı Bi 5-6GHz bekliyoruz

Euehuehueheuh yok hocam o kadarı aşar bizi

Tebrikler, fiilen bir fx 9590'a sahip olmussunuz. Merakimdan soruyorum passmark genel ve single core puani kac acaba islemcinin?

Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

Tebrikler, fiilen bir fx 9590'a sahip olmussunuz. Merakimdan soruyorum passmark genel ve single core puani kac acaba islemcinin?

Tesekkurler.

Tesekkurler. Valla suan yataktayim uyuma hazirligindayim ama sabah kalkinca bir bakarim hocam zaten bir kac ss koycam test ile ilgili.Onuda ilistiririm arasina

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin gideri varsa 5ghz yaparım.h110 da iyi soğutur.

• Oo sen baya uçmuşsun İyi günlerde kullan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.