Şimdi Ara

Show tv doktor doğrumu söylüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyet yaparken meyve yemeyin,ara ögün yemeyim diyor.2 günde 3 kilo veren bile varmış.Sizce doğrumu söylüyor ?

• Herkes bir şey söylüyor.
  • Hiç bir şey yemezsen daha hızlı kilo veriyomuşsun
  • Külliyen yalan diyetisyene gittim tecrübeliyim.
  • Hiçbirşey yememek sağlıklı değil. Bir lokma da olsa yemelisin ki metabolizma faaliyetine devam etsin. Hiçbir şey yemezsen metabolizma da çalışmaz rölantiye geçer. Az ve sık olarak yiyeceksinki sürekli faaliyet sürsün. Meyve konusuna gelince sabah-öğlen-akşam arasında 1 öğün bile olsa günde mutlaka 1 adet meyve yiyin, vitamin açısından gerekli. Yalnız akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak meyve yemeyin, galete,peynir tarzı şeyler yiyin tabi yine az olacak. Akşam metabolizma yavaşladığı için meyve yemek doğru olmaz. Şeker çok çabuk kana karışır ve fazlası direk depolanır. Kolay kolay yakılmaz, o yüzden akşamları meyve yemeyin..
  • Bal ve pekmeze şeker dedi yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bal ve pekmeze şeker dedi yuh

Bal ve pekmez ne ? Hamur işi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O ADAM BEYAZ TV'DE
    11 yıl önce açıldı
    Bir Tv kanalı bana dava açtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şeker var zaten içinde bolca kardeş.

Size gerçekten işe yarayan 2 gün yaptıgım bir diyet söyleyim 2 günde 3 kilo veriyorum.

http://www.meleklermekani.com/portal/2-gunde-2-3-kilo-verdiren-diyet.html

knorr hazır çorbalar var sebzeli ondan alın öğlenleri ondan yiyin.

Bu %100 işe yarıyor üstelik sporda yaparsanız kimse tutamaz. sdece 2 gün sonra 1 hafta normal şekersiz yağsız karbonhidratsız beslenmeyle karnınızı doyurun ardından tekrar yapın şerefsizim 2 haftada 6 kilo garnati veriyorum.

• ara öğün yemeyip ana öğünlerde tıka basa yemezsen kilo verirsin. zaten ara öğün yiyin demelerinin sebebi ana öğünlerde çok yemenizi engellemek.ramazanda saatlerce aç kalındığı halde iftarda çok yendiği için çoğu kişi kilo alır çünkü vücut aç kalcam korkusuyla iftarda yenilen fazlalığın hepsini depolamaya çalışır.Az ve sık yemek en sağlıklı kilo verme şeklidir
  • Herkes farklı bişey söylüyor ama meyva yemeliyiz bence. Çünkü ben diyeteyim suan öğlen ve aksam yemeklerinden sonra acayip acıkıyorum birde spor yaptığım için vücut yemek istiyor açlığımıda şeftali yada erik yiyerek bastırıyorum.

• Vakti olan 30.dk'dan itibaren izlesin. Günde 8-10 öğünle 8 ayda 60 kilo vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksiyus -- 22 Eylül 2011; 14:17:43 >
  • quote:

Aynen ya bende hep isotgillerden bilirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.