Şimdi Ara

SHOW'da bir garip program ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an YEMEKTEYİZ diye bir program var. Anladığım kadarıyla bir grup arkadaş birbirlerini evlerine davet edip yemek yapıyorlar. Ama işin garibi bu arkadaşların herbiri ayrı ayrı pimpirikli...O diyor ben acı sevmiyorum yemem, o diyor ben vejeteryanım et yemem, diğeri diyor benim limona alerjim var, salatada limon olduğu için yemem, diğeri diyor yemek yetersizdi falan.. Çok garip, merakla ve hayretle izlemekteyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 14 Ekim 2008; 17:03:09 >

• Ben Olsam Orda Millet yemek yerken İddaa bültenine BakardımGereksiz işlerle uğraşıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

Ben Olsam Orda Millet yemek yerken İddaa bültenine BakardımGereksiz işlerle uğraşıyolar

çok pimpirikli bunlar ya, misafir umduğunu değil bulduğunu yer, bunlar misafirde aç kalır böyle devam ederlerse, adam neler hazırladı yemekte, beğenmediler...

Dipnot: Hocam seninde hayatın iddaa olmuş, iddaa karın doyurmuyor bak, 1 kazanırsın 10 kaybedersin . En kısa yoldan döön, kendine iyi bir iş bul Tuvalette de iddaa maçlarını mı düşüyon sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 14 Ekim 2008; 17:09:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Ben Olsam Orda Millet yemek yerken İddaa bültenine BakardımGereksiz işlerle uğraşıyolar

çok pimpirikli bunlar ya, misafir umduğunu değil bulduğunu yer, bunlar misafirde aç kalır böyle devam ederlerse, adam neler hazırladı yemekte, beğenmediler...

Dipnot: Hocam seninde hayatın iddaa olmuş, iddaa karın doyurmuyor bak, 1 kazanırsın 10 kaybedersin . En kısa yoldan döön, kendine iyi bir iş bul Tuvalette de iddaa maçlarını mı düşüyon sen?

evet ya hele bi kadın var orda dil bilimcisimi ne , her halta bişey buluo çocuk fıstık gibi tavuk kızartmış biri diyor ben vejteryanım diyor

yok biri diyor limona alerjim var

ulan millet yiyecek ekmek bulamıyor

• quote:

quote:

Sonunu Düşünen Kahraman Olmaz CARNIVALEAslında Her gün iddaa oynayan bir insan Değilim fakat;Hafta sonları sırf iddaaya odaklanıyorumWc de İddaa gazetesinede bakarım aradaİşimde Muhasebecilik

• lan vejeteryan karı fena değil
    Acaba Patlıcan Severmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Bomb -- 14 Ekim 2008; 17:39:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-Bomb

lan vejeteryan karı fena değil
    Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Bomb -- 14 Ekim 2008; 17:43:03 >

• quote:

quote:

Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

Armağan denen kız mı? hani şu mimar olan?

• quote:

quote:

quote:

Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

evet havuzlu villada oturuyor

• quote:

quote:

quote:

Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

ne olcakki bi yemeklik

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba Patlıcan Severmi

kız villada oturuyormuş

evet havuzlu villada oturuyor

ondan zaten bu havalar

• havaya uçururum ben onu
  • quote:

ondan zaten bu havalar

şımarık zengin kızı zaten belli ya yok yengeçler 3 gün onca yaşıolarmışta , şimdi ölülermiş, ulen 2 hafta öncesinde 15 tane senin yaşlarında gençte yaşıyordu öldüler onlar için bi şey demez ama
  • 5 gün sonunda En iyi ağırlayana 10.000 ytl hava var Ondan Beğenmiyolar birbirlerinin yaptıklarını
  • quote:

quote:

ondan zaten bu havalar

şımarık zengin kızı zaten belli ya yok yengeçler 3 gün onca yaşıolarmışta , şimdi ölülermiş, ulen 2 hafta öncesinde 15 tane senin yaşlarında gençte yaşıyordu öldüler onlar için bi şey demez ama

gelir adaletsizliği işte ülkemde böyle, zenginler gitgide zenginleşirken, fakirler gitgide fakirleşiyor..Bu hanım kızımız yengeci beğenmezken, benim fakir insanım aylardır evine balık sokamıyor.
  • Bugün denk geldim ve izlemeye başladım. o saatte başka izlenecek bişiy yok.
    Karşılıklı oturan iki bayan çok sinir bozucu. diğer şişman olansa yemeklerin hepsini beğendi maşallah.
  • quote:

5 gün sonunda En iyi ağırlayana 10.000 ytl hava var Ondan Beğenmiyolar birbirlerinin yaptıklarını

tabi hocam ne sandın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

quote:

5 gün sonunda En iyi ağırlayana 10.000 ytl hava var Ondan Beğenmiyolar birbirlerinin yaptıklarını

tabi hocam ne sandın

10.000 YTL hiç fena değil, bu tür yarışmalarda ileride yarışmak isterim zevkli ve eğlenceli olur diye düşünüyorum.
    Not: Bugünkü yemek için çocuk 300 YTLye yakın alış veriş yaptı.

• saçma saçma programlar 1 kere seyretmedim böyle şeyleri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.