Şimdi Ara

Shockwave sorunu! Her konuya baktım yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her konuya baktım ama bulamadım. shockwave gerektiren bir oyun var onu oynamak istiyorum. Shockwave indir diyor indiriyorum ama olmuyor. Sonra shockwave gerektiren diğer oyunları da denedim sonuç yine aynı!!! Ben de internette araştırdım çok aradım ama hep şöyle denmiş:

Eklentiler'e girin orda bilmemne eklentisini devre dışı bırakın düzelir diyo. Ama bende bahsettikleri gibi 2 farklı eklenti yokki. Shockwave yazan bir eklenti var. Onu devredışı bırakırsam zaten geriye başka shockwave eklentisi kalmıyo. Bu sefer hiç olmuyo. İşte resmi:

Shockwave sorunu! Her konuya baktım yok!

Chrome sil-yükle, Shockwave sil yükle sonuş aynı.

Lüüütfen yardım edin. Yalvarırıımmmm

• Başka tarayıcı ile deneyin.
  • Adobe Flash Player & Adobe Shockwave Player'ı kur. Sistemin 64-Bit ise 64-Bit Chrome kur!
  • Arkadaşlar bunların hıc bırıne gerek yok uzun bı dönemdır bu sorun herkeste nerdeyse var ben sıze yardımcı olacağım sadece yapacagınız tek sey verecegım lınk'te Mozilla Firefox Beta İndir yükle ;)https://www.mozilla.org/tr/firefox/channel/ hoçkalın flash player'de hata degıl mozilla'da var dikkatinize dedıgım gıbı lınk'e tıkla ındır sorunsuz keyıfler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utukas -- 6 Ağustos 2015; 19:44:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.