Şimdi Ara

Shobbo.com alışveriş müteşebbislerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Shobbo.com alışveriş müteşebbislerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 15 Mart 2008; 18:50:54 >

• Kıymetli arkadaşım, shobbo.com'un taşınması sırasında bu sıkıntılar yaşandı.Zaten kendileri de gerek sikayetvar..com üzerinden, gerek kendi siteleri üzerinden gerekli açıklamayı yaptılar ve hatta üyelerine gönderdikleri emaille taşınma durumları hakkında bilgi verdiler.Ben artık müşterilerine sıkıntı yaşatacaklarına inanmıyorum.Şimdiye kadar bu siteden yaptığım alışverişlerde de hiç bir sıkıntı yaşamadım.Sizin mesajınızı okuyarak tedirgin olan arkadaşları rahatlatmak maksadıyla bu açıklamayı yapma gereği duydum.Saygılar...
  • Arkadaşa katılıyorum benim aldığım ürünü biraz geç gönderdiler ancak müşteri ilişkileri gayet başarılı olan bir firma olduğunu düşünüyorum zira beni arayıp özür dilediler ve ürünü aradıktan 2 gün sonra da hemen yolladılar. Bencede bu sitede artıık bir sorun olacağını düşünmüyorum....
  • şikayetvardaki gülen adam kısımlarıda sorunun çözldüğünü göstermiyor.sakın şikayetleri çözülmüş sanmayın.satıcı email attı mı gülen adam orada

ha şikayetvar ilgilenmiyor mu allah için ilgileniyor.satıcıyla görüşüyorlar o kadar.şikayetimden sonra avukat bir hanım aradı sağolsun ama onların da ellerinden pek bir şey gelmiyor anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmak -- 15 Mart 2008; 19:33:18 >

gelen ürünlerden biri arızalıydı. geri gönderdim. gönderdikten bir kaç gün sonra telefon ettim durum nedir diye, bize geldi şu an servisde yenisiyle değişip gelecek dediler. 2 gün sonra bana kargo geldi ürününüz karşı taraf tarafından anlaşmalı kargo olmadığı için alınmadı diye. yine telefon ettim durum nedir diye ağızlarını aramak için, değiştirip göndericez dediler. ürün bendeyken nasıl olacaksa :) artık gerisini anlatmıyorum :) ama acaip afalladılar telefonda.

neyse sonraki görüşmelerde gönderin bu sefer alıcaz dediler bakalım nolacak.

neyseki internet telefonu kullanıyorum görüşmelerim bedava, yoksa astarı yüzünü geçmişti çoktan. voipwise.com u inceleyin çok karlı bir iş.

herkes soruyor cevapliyim bari.

bu tür siteler var hepsi aynı yeri kullanıyor. 10 euro karşılığında 4 ay her hafta 300 dakka sabit hatlar bedava. sadece türkiye değil 70-80 ülke bedava. 10 euronuz sabit ücret olarak gitmiyor tabi. bu 10 euronuzlada cep tel arayabiliyorsunuz. 4 ay bitince bidaha kredi yükleyip bedava süreyi 4 ay uzatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 15 Mart 2008; 21:31:55 >

• bende madurum adamlara 10 tane oldu webden mesaj attım zahmet edip cevap yazmayı bile cok gorduler yaww
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 haftadır bekliyorum. Pazartesi göndericez diye cuma günü söz verdiler. Bu arada telefonları her zaman meşgul. Pazartesi kargoya verildi ibaresini bir görmeyeyim telefona kim çıkarsa çıksın gün yüzü görmemiş küfürleri yiyecek!!!!

Parasını seven varsa uzak dursun bu siteden!

2011 1.3 CDTI Astra Cosmo
  • Shobbo alışveriş yaptım. Memnun kaldım. Gayet iyiler. Adamlar taşınmış, düzelecektir.

Orjinalden alıntı: Zafers71

Shobbo alışveriş yaptım. Memnun kaldım. Gayet iyiler. Adamlar taşınmış, düzelecektir.

ölme eşşeğim ölme. şikayetvar.com da haziran 2007 den beri aynı şikayetler var. ne büyük bi şirketmişki 9 aydır taşınamadılar. her sitede sorunlar oluyo mutlaka ama bunlarınki aşmış olayı.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orjinalden alıntı: Zafers71

Shobbo alışveriş yaptım. Memnun kaldım. Gayet iyiler. Adamlar taşınmış, düzelecektir.

ölme eşşeğim ölme. şikayetvar.com da haziran 2007 den beri aynı şikayetler var. ne büyük bi şirketmişki 9 aydır taşınamadılar. her sitede sorunlar oluyo mutlaka ama bunlarınki aşmış olayı.

valla rakip şirket deilim. hiç alış-veriş de yapmadım. sadece hergün shobbo şikayet topicinden bıkmıştım. görülsün diye koydum. ayrıca böyle bi mazeret yok. madem taşınarak çalışmayı beceremiyolar satışları durdururlar sonra devam ederler. eğer bu kadar sıkıntı yaşıyolarsa olumsuz reklamı hak ediyolar demektir...

• SHOBBO'DAN KE4SİNLİKLE UZAK DURUN!!!

Arkadaşlar benden size kardeş tavsiyesi ben bir hata yaptım ve bunun bedeli olarak bu ay almadığım bir ürün için ilk taksit olarak 62 YTL yatırmak zorunda kaldım kredi kartına. Aşağıda şikayetvar'a bıraktığım şikayetim var. Diğer şikayet bırakanlar da aynısı neredeyse.

Shobbo.com'dan 11.2.2008 tarihinde 5662716 sipariş no ile 376 YTL'lik altın aldım. Ürünü göndermemeleri üzerine defalarca mesaj attım. Hiçbirine cevap vermediler.

En son iptal etmelerini yazdım. İptal isteniyor diye bir yazı görünmeye başladı. Fakat iptal etmediler. Arayarak iptal etmelerini söyledim. Onlar ise daha fazla oyalayabilmek için 1 hafta içinde ellerine geçeceğini ve beklememi istediler.

Fakat ben burada olanları gördüğüm için bu oyalama taktiğini kabul etmedim ve iptal ettim. Ayın 17'sinde iptal edilen sipariş ücretim 25'inde hesabıma geçecekmiş.

Bekledim fakat gelmedi. Aradım. Akşam geçeceği ve aranacağım söylendi. Ama elbette öyle bir şey olmadı. 27'sinde tekrar aradım. Görevli adımın banka iade listesinde olduğunu söyledi. Fakat bugün ayın 29'u ve hâlâ yok.

Az önce bankadan geldim. Pazartesi itibariyle Beypazarı tüketici hakem heyetine başvurarak ilgili site tarafından mağdur edildiğimi bildireceğim.
    Ayrıca bu site ürün fiyatlarını düşük tutarak çok yüksek miktardaki parayı hesaplarına geçirerek repo yapmakta ve parayı hesaplara geç iade ederek kullanabildikleri kadar kullanmaktadır.

SONUÇ: Ayın 2'si itibari ile kendilerine ulaştım ve ne kadar yalancı olduklarını söyledim ayrıca MÜŞTERİ İLİŞKİSİZLİĞİ konusunda bir numara olduklarını söyledim. (Hiçbir mesaja cevap yazmıyorlar)Ayrıca konuşmaların hepsinin telefona kaydedildiğini söyledim. (Alper adlı birine) Ayın 4'ünde bana mesaj attılar paranın ayın 11'inde gönderileceği şeklinde. Para yattı görünüyor ama eksik olabilir. Bankaya gidemedim. Çünkü bu adamlar eksik ödeme ile de ünlüler.

• daha çnce bu siteyle ilgili bu bölümde konu açmıştım madurum ne yapmalıyım diye ama yönetim sürekli kilitliyodu hayret bu defa kilitlenmemiş şaşırtıcı!!!!!
    Bu arada sorunumu shobbo gecikmeli de olsa çözdü.
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • arkadaşlar bir konu da anlaşamıyoruz galiba,
    burası sıcak fırsatlar forumu, bu tip konulara aleyhimizde dava açılmaması için - ki daha önce açıldı ve davalar devam ediyor - müsdae etmiyoruz,
    yoksa hiç bir firma yandaşı vs değiliz, şahsen ben de shobbo ile problem yaşadım ama sıkıntı mı şikayetvar a yazdım diğerleri gibi,
    lütfen sizler de öyle yapınız, en azından forumumuzun sağlığı için sizlerden bunu bekliyoruz,
    hepinize iyi forumlar sıcak fırsatlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.