Şimdi Ara

shipito.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz Amazon gibi büyük birçok site Türkiye'ye ürün yollamıyor. Bu amaçla bu sitelerden siparişlerinizi teslim alıp Türkiye'ye gönderen mail (forwarding hizmeti veren) firmalar var. Bunlardan en çok bilinenleri myus.com ve amerikadaniste.com. Tabii bu liste daha uzayıp gidiyor. Ama belki biliyorsunuzdur, fiyatı 150 euro'yu aşan ürünler gümrüğe takılabiliyor ve eğer posta ile değil (USPS), bir kargo şirketi ile (DHL, FedEX, vs) ürününüz size gönderilmişse uyanık kargo şirketleri danışmanlık ve belge temini isimler altında %20'lik gümrük vergisi dışında size 200-400 TL masraf çıkarıyorlar. Posta (USPS) ile takip numaralı bir ürün teslimatı ise daha kolay ve masrafsız oluyor. Gümrüğe takılsa bile sadece gümrük vergisi ödeyip, kargo şirketleri örneğinde olduğu gibi soyulup soğana çevirilmiyorsunuz.

Bu nedenlerle USPS kullanarak mail forwarding yapan bir şirket var mı diye araştırmaya koyuldum ve şu şirketi buldum:

shipito.com

Firma göreceli olarak eski olan ve aynı işi başka eyalette yapan incparadise.net sitesinin kardeş kuruluşu. Şubat, Mart gibi kurulmuş yeni bir site.İnternette biraz araştırdım, kanada, yeni zelanda avrupa ülkelerinden birçok kişinin yorumunu okudum. Genel olarak hep yorumlar olumluydu, ürünlerini teslim alan memnun müşteri yorumlarıydı. Şurada bayağı bir avustralyalı kullanıcının yorumu var:

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1259517.html

Fiyatlar gördüğüm kadarıyla diğer firmaların hepsinden daha iyi. Ayrıca paketin üstüne yazılacak bilgileride siz belirliyorsunuz, ürünün gümrükte gözükecek fiyatı, isterseniz "GIFT" ibaresi, vs. Herşeyi web arabiriminden gönderim öncesi siz belirliyorsunuz. Ayrıca uygun fiyatlarla kargonuzu sigortalayabiliyorsunuz. Türkiye'ye gönderim de var. Tek bulamadığım Türkiye'den bu hizmeti kullanmış birinin yorumu. Onun dışında herşey çok hoşuma gitti.

Deneyen, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 31 Aralık 2009; 8:48:03 >

• Alışverişimi Salefashion sitesi vasıtasıyla amazondan yaptım. Salefashion'ı herkese tavsiye ediyorum.
  • valla pek çok site var sanırım; benim gördüklerim arasında viaddress.com en iyisi gibi gözüküyor.

duyurularını okuyun bi, belki işinize yarar:

Amerika’dan alışveriş yapmak için daima ücretsiz Viadress.com sitesini kullanıyorum çünkü bu site size ücretsiz olarak sanal bir Amerika adresi temin ediyor, böylece istediğiniz Amerikan dükkanından ya da eBay satıcısından alışveriş yapabiliyorsunuz; Viaddress de siparişlerinizi sizin evinize yönlendiriyor.

http://www.viaddress.com adresinden siteye ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Üyeliğinizin hemen ardından Amerika’daki sanal sipariş adresiniz e-mailinize gönderilecek. Bunun yanı sıra, uluslararası kredi kartlarını kabul etmeyen Amerika dükkanlarından alışveriş yapmak isterseniz Viaddress istediğiniz ürünleri hiçbir komisyon eklemeden sizin yerinize satın alabilir. Bu sistem gerçekten çok faydalı! İnternet sitesine bir göz atın:http://www.viaddress.com

• Ebayden ve amazondan http://www.Viaddress.com aracılığıyla birçok alışveriş yaptım ve hiç bir sorun çıkmadı, en güzel kısmı da bazı kısıtlamalarla Türkiyeye göndermeyen sitelerden hiç bir komisyon ücreti alınmadan alışveriş yapmam oldu. Herkese tavsiye ederim, en azından kayıt ücretsiz olduğu için bir deneyin derim.
  • Kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar ben de viaddress kullanıyorum bu konu için. çok memnunum.

Benim gibi sırf kargo ücreti yüzünden Amerika'dan birşey satın alamayanlar
    için şu şekilde tarif etmek isterim.www.Viaddress.com sitesine ücretsiz
    olarak üye oluyorsunuz ve site siz gerçek bir A.B.D. adresi temin ediyor.
    Siz alışveriş yaptığınız firmaya bu adresi veriyorsunuz ve site size
    paketinizi çok daha düşük bir kargo ücretiyle yolluyor. Eğer alışveriş
    yaptığınız firma kredi kartınızı kabul etmiyor ise ayrıca siteye de
    sipariş talebini verebilirsiniz. Site herhangi bir komisyon ücreti almadan
    paketinizi size postalıyor.

Çok daha düşük ücretlere alabileceğiniz şeylere, dünyanın parasını vermeyin
    istedim.

• Shipito ile ps3 bölümü çok ilgileniyordu galiba bir oraya bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    pdateknoloji.com güvenilirmi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ee aldın bir ürün diyelim adamlar ürünü kendine gönderdi senin ürünün üstüne yattıı napabileceksiniz???
  • arkadaslar bu vıaddresle ılgılı en guzel acıklamayı ben yapıcamgıbı geliyo bakın ıyıce okuyun sımdı 1 adet kablosuz ps3 joystıck aldım amazon.com dan tabı bundan once vıaddrese uye oldum bana amerıkada oturuyormusum gıbı bır adres verdı o adresle alısverıs yaptım fakat sıte hangı sekılde urunu gondermek ıstedıgını sordugunda en guvendıgım fedex'i sectım sımdı hersey hazır urun vıadresse gelmıs sımdı onaylama e maili gondermıs 44 dolarlık bı joystick amerıkadan buraya 44 dolara gelecekmıs ( yanı toplam gondermeartı fıyat = 88 dolar) ben daha onaylamadım ama fıyat buradakıyle aynı hesaba gelıyo ps3 arastırdım oda (gonderme ucretı=150 dolara) gelıyo fıyat amazon.com da cok ucuz 299 dolar bırde gondeme masrafı eklenınce 449 dolara gelıyo su an mgazalarda ps3 700 ytl burdan alırsanız bu sekılde 650 ytl ye gelıyo cok az bı fıyat dusuklugu demek ugrasmaya degmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Shipito ile ps3 bölümü çok ilgileniyordu galiba bir oraya bakın

Shopto o shipito değil .
  • Viaddress den uzak durun... Orda telefon numaraları var.. Arayın hiç bi zaman cevap vermiyorlar.. Email atin hiç bi zaman cevap vermiyorlar... Ürünüm2 haftadır ulaşmış bunlara hayla sistemde gözükmüyor !
  • amerikadaniste.com diye diye tüğ bitti
  • Konu hortlatmış olucam ama
    Mail forwarding kullanan başka kimler var hangi servisler güvenilir,
    ayrıca
    Bu konuyu yurt dışı alışveriş bölümüne taşıyabilirmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben shipito hiç kullanmadım ancak SaleFashion'ı kullanmıştım. Harika hizmetleri vardı ve çok uygundu ancak sonradan bir süre hizmet vermediler. Sonra tekrar geri döndüler ancak daha sonra onlardan alışveriş yapma fırsatım olmadı, son durumları nedir bilemiyorum.
  • konuyu hortlatmaya geldim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.