Şimdi Ara

Ship Simulator 2008 (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
41.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ares in döküman arama bölümüne ship simulator 2008 yazıp ararsan istemediin kadar bulursun;)
    ARKADAŞLAR NETTEN FREE NERDEN BULUNUR BU OYUN..KORSANI VARMI..VARSA BİLE HERYERDE OLMAS ŞİMDİ O Bİ YER SÖLERSENİZ SÜPER OLUR..
  • En iyi yontem torrent su anda yuksek paylasim var uTorrent le ortalama 90kb/s cektim oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener_lee

Olayın bokununun çıkarılmış hali
    Bilin bakalım bu dalgalar kaç metre?

• İlk oyunu biraz acemi işi olmuştu ben nerdeyse bitirecektim oyunu 2-3 görevim kalmıştı

Ama hakikaten bu oyun sabır isteyen bir iş. Öyle görevler olurdu ki kullandığınız kargo gemisini sadece burun motorlarını kullanarak döndürmeniz gerekiyordu. Bakmayın motor dediğime sanki gemi rüzgarda sürüklenir gibi yavaş hareket ediyordu.

Dahası titanic ve kargo gemilerinde bazı görevlerde derinlik ölçüleri var. Yani bazı görevlerde gideceğiniz yolu çok iyi çizmeniz gerekiyordu. Zira çok alçak yerlerden geçerseniz olduğunuz yerde apışıp kalıyodunuz..

Neyse sıra geldi buna bakalım bu nasıl olmuş.

• Oyun diğerine göre iyi olmuş beğendim.
    Ancak benim şöyle bir problemim var oyunda görevin bir kısmını bitiriyorum, diğer kısmını yüklemeye başlıyor. Yükleme biter bitmez açık denizde batmış/batmak üzere bir gemi buluyorum karşımda? Nedeni ne olabilir?

Bir de Titanic görevini seçtim, ekran kartı göstermedi Titanic'i. Büyük bir boşluktan limana bağlanmış halatlar görüyorum karşımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Oyun diğerine göre iyi olmuş beğendim.
    Ancak benim şöyle bir problemim var oyunda görevin bir kısmını bitiriyorum, diğer kısmını yüklemeye başlıyor. Yükleme biter bitmez açık denizde batmış/batmak üzere bir gemi buluyorum karşımda? Nedeni ne olabilir?

Bir de Titanic görevini seçtim, ekran kartı göstermedi Titanic'i. Büyük bir boşluktan limana bağlanmış halatlar görüyorum karşımda.

titanic sorununu bilmiyorum ama , okyanusa uygun bir gemi seçmezsen mesela okyanusa sürat botu seçersen karşında batmış bi gemi bulabilirsin.bende öyle oluyodu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

titanic sorununu bilmiyorum ama , okyanusa uygun bir gemi seçmezsen mesela okyanusa sürat botu seçersen karşında batmış bi gemi bulabilirsin.bende öyle oluyodu ..

Titanic sorunu kendiliğinden düzeldi.
    Diğer konuda da haklı olabilirsin ama sonuçta ben oyunun verdiği görevleri yapıyorum. Koca gemiyle büyük bir okyanusa geçerken böyle bir şeyle karşılaşmak çok saçma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Titanic sorunu kendiliğinden düzeldi.
    Diğer konuda da haklı olabilirsin ama sonuçta ben oyunun verdiği görevleri yapıyorum. Koca gemiyle büyük bir okyanusa geçerken böyle bir şeyle karşılaşmak çok saçma.

Obatık başlama olayı bendede oluyodu. baktım bazen çapa atılı oluto alttan çapayı tıkla çarpı işareti çıkarsa tıkla çapayı geri çek düzeliyor. bende oluyodu öyle yaptım düzeldi.

• Ya diğer 2006 da içinde gezemiodun bunda geziomuşsun ya o güzel iştee
  • bunu yükledim arkadaşlar.

oyun açılırken menülere gelince arka planda oynayan bir video varya. orda bir yere geldikten sonra hata veriyor.

ayrıca 1 kere tesadüfen çok uğraştım ve oyunun içine girdim. acayip kasıyor. sonra kilitlendi oyun. bunu 2-3 defa denedim. her seferinde reset atmak zorunda kaldım PC ye. bu aşağıdaki sistemle oynayamamam mümkün değil herhalde. oyun bozuk sanırım dimi?
    --------------------------
    P4 2.66 GHZ
    8800 GTS 320 MB Ekran kartı
    1,5 GB RAM
  • yok dostum başka sorun vardır sende. ben ondan kat kat kötü sistemle oynuyorum
  • İlk Oyunu çok kötüydü.
  • yüklesen de bi boka benzemiyo görüntüler güzel okadar uykum yok uymam lazım ama diyosanız oynayın ilaç gibi.
  • arkdslar ya bana yardımcı olucak warmı bu oyun hakkında gfbilker@msn.com plz...
  • ne tür yardım istiyosun ?
  • ozellık fılan sorucam vs vs serı cewap almak ıcın msn den dıyorum ondan eklersnız sewınırım
  • kımse yokmu yaw bu ozellıkler calıstırırmı ıyı pcım bunu ?=
  • hangi bu özellikler çalıştırır mı ?
  • 512ram p4 6200geforce ekran kartı??
  • düşük grafiklerde oynarsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.