Şimdi Ara

Ship Simulator 2008 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
41.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ship Simulator 2008 (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

zuahahha bu ne yaa...

Anlatılmış ama ben boyle dalga yapamadım:(((((

Nerde yanlış yptım bilmiyorum....

• demosunu oynadım güzeldi.
  • bende bu oyunu yükledim grçekten güzel fakat dalga işi işin suyunun çıkartıldıı son nokta
  • arkadaslar ben indirdim oyunu hemde 3 linkle tum cevaplarınızı okudum ve sunu soylemek istiyorum :

oyunda yük gemisi,titanik vs. bunları dondurmek icin 1. motoru yukarı, 2. motoru asağı indirin ve ne tarafa donmek istemenize gore bu değisir.Anlamak icinde kafa gerekir. Ayrıca döndüğünüz yere ön motorlarıda çalıstırırsanız daha hızlı doner.Link isteyen p.m. atabilir.
  • oyun bence çok iyi bi oyun bence kimseyi kapak edecek kadar başarısız değil.türünün tek örneği olduğu içinde bence saygı duyulması gerekiyor.ilk kez oynayan arkadaşlar ve gemi tecrübesi olmayanlar biraz kontrollerde zorlanabilir.çok gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 8 Nisan 2008; 18:17:30 >
  •  Ship Simulator 2008 (ÇIKTI)

Ek paketini oynayan var mı ?
  • Oyun gayet zevkli, geliştirilebilirmi elbette. yeterli değil ama ben çok beğendim. Titanici kullanmak ayrı bir zevk.
  • Ya oyun güzelde görüntüleri biraz daha canlı yapabilirler.Geçen kuruyük gemisini aldım motorlara tam güç verdim geminin ilerlemesi 1 saat sürdü.Daha yeni hızlandım bu sefer karşıdan büyük bi tanker gelmeye başladı motorları durudur dümeni çevir derken kafayı yedim yani
  • Bunu beyenmediyseniz Silent Hunter 3 veya 4 oynayın arkadaşlar çok güzel oyun
  • arkadaşlar 2006 da çıkan ilk versiyonu genel itibariyle pek iyi değildi. fakat bu oyunda bir çok hata ve modellemeleri düzeltmişler. yeni görevler, araçlar ve haritalae eklenmiş. grafikte de düzeltmeler yapılmış. gemi manevraları simulasyon oyununu pek sevmeyenler için yavaş gelebilir ama çok gerçekçi. gördüğüm en bariz eksi ise grafik çözünürlüğünü ne kadar yükseltirseniz de kullandığınız gemiyi kare kare görüyorsunuz. bunu düzeltemedim. yorumlara şöyle bi baktımd a simulasyon oyunlarından pek anlamayanlar bu bölüme girip oyunu karalamaya çalışmışlar. aslında bazıları doğru söylemişler. bir gemiyle dakikalarca su üstünde dümdüz gitmek pek zevk vermeyebilir ama gerçek bir simulasyon hastası bu oyunu çok sevecektir. bu yüzden daha hareketli bi oyun sevenler için grand theft auto!!!yu önerebilirim.
  • Oyunun demosunu oynadim, turunun tek ornegi denildigine gore gemi kullanmak icin mecburen bu oyun oynanacak. Bİr de AA acilabilseydi, oyunun icine daha da girilebilirdi oynarken.
  • Oyun için yeni bir gemi yayınlanmış

http://www.vstepsupport.com/newsletters/shipsim_extended_v2/1/
  • Ship Simulator 2008: New Horizons (Add-On)

Try your hand at sailing a luxury cruise liner & a classic yacht or feel the impact of the waves as you guide your fishing vessel home through a storm!
    New Horizons offers new highly realistic environments and adds eight exciting new vessels for your sailing pleasure. Includes 20 all new missions and free roaming multiplayer mode too! The add-on will require the original game to run and will automatically upgrade any version of Ship Simulator 2008 with all previous updates and patches.

Features:

• Eight new vessels for Ship Simulator 2008, including a modern harbour tug
    with advanced azimuth thrusters and a push boat with 4 different cargo
    barges
    • Online multiplayer free-roaming action, including towing.
    • Brand new sailing area Cornwall (Padstow), England, built with advanced
    visuals and bump mapping technology.
    • 20 new missions, involving the new vessels and the new environment.
    • Unlimited gameplay: in-game downloading of new missions.
    • Option to connect and disconnect barges to the push boat in-game.
    • New walkthrough options: explore the push boat’s highly detailed engine
    room.

System Requirements:

Processor: Pentium 4 2.4GHz or AMD equivalent
    Ram: 1GB (Windows XP) or 2GB (Vista)
    Video card: GeForce 5900 or ATI 9600 Pro / X600, 128MB memory
    Sound card
    Mouse with scroll wheel, Joystick, Joypad or Steering wheel

NFO:

Code:
    http://www.gamespot.com/pc/sim/shipsimulator2008newhorizons/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsermose -- 27 Kasım 2008; 15:20:51 >

• Link verilmesi yasak sil o linkleri bence...
  • merhabalar,
    Ship Simulator 2006 ve 2008 mükemmel oyunlar. Gemi manevrası pratiği yapmak için idel bir simulasyon. Tabi ilk sayfada bazıları olayı bilmedikleri için saçma sapan yorumlar yapmışlar. Olaya hiç gemicilik zihniyetiyle bakılmıyor ki !!! Oyunda silyon fenerleri, borda fenerleri, meteorojik olaylar, makina devirleri, bow truster(baş iter), istenilen yerden halat verme(başomuzluklar, vasat...) dalgalarda yapılan yalpalar(sallanmalar) , gemi manevraları, gps.... daha sayamacağım pek çok unsur mükemmel olmuş. (gemiciler için, olayı bilmeyen densizler için değil)
    Ship Simulatoru beğenmeyenler!!! bu gemi, öle araba gibi 4-5 saniyede 100km'yi bulmuyor, 10 saniyede 180 derece dönemiyor.
    Anlamadığınız, bilmediğiniz şeylerede yorum yazmayın. (özellikle ilk sayfadaki ilk yorumları yapan araba beyinliler!!! Gemiyi araba gibi zannediyolar. Napalım fizik kuralları böyle. Sizin istediğiniz gibi bir gemi oyunu yapılsa; fizik kurallarının anasını bellenirdi.
    İlk sayfada birisi taxiyle 20 dk gitmiş, sonra özgürlük anıtının orada karaya oturmuş-muş. E tabi haritadan anlamazsan oturusun.
    quote:

bu oyunun sevilmeyeişinin sebebi temposunun düşük olması ki gerçek teknelerde böyle en çok 35-40 km ile gidiyosunuz başka yapıcak bişi yok
    Senin gibi araba beyinliler sevmez tabi, git bide işin uzmanına, bir denizciye sorsana. EEEEEEE bu deniz öle araba gibi 200 km yi bulmuyor. 35-40 km çok bile bir konteyner gemisi için.

Oyunu beğenen arkadaşlar; deniziniz çarşaf gibi, rüzgarınız hafif, pruvanız neta olsun.... SELAMETLE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 1 Mart 2009; 16:46:07 >

• Uçak simulasyonu, tren simulasyonundan sonra gemi simulasyonu...
    Bakalım daha neler çıkcak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -murti-

merhabalar,
    Ship Simulator 2006 ve 2008 mükemmel oyunlar. Gemi manevrası pratiği yapmak için idel bir simulasyon. Tabi ilk sayfada bazıları olayı bilmedikleri için saçma sapan yorumlar yapmışlar. Olaya hiç gemicilik zihniyetiyle bakılmıyor ki !!! Oyunda silyon fenerleri, borda fenerleri, meteorojik olaylar, makina devirleri, bow truster, istenilen yerden halat verme(başomuzluklar, vasat...) dalgalarda yapılan yalpalar, gemi manevraları, gps.... daha sayamacağım pek çok unsur mükemmel olmuş. (gemiciler için, olayı bilmeyen densizler için değil)
    Ship Simulatoru beğenmeyenler!!! bu gemi, öle araba gibi 4-5 saniyede 100km'yi bulmuyor, 10 saniyede 180 derece dönemiyor. Yukarıda saydıklarımı anlamadınız ama ben anlayanlar için söledim.
    Anlamadığınız, bilmediğiniz şeylerede yorum yazmayın.
    Oyunu beğenen arkadaşlar; deniziniz çarşaf gibi, rüzgarınız pupanızda, pruvanız neta olsun.... SELAMETLE....

eyvallah. herkes eşşek kadar şilepi alıp rotterdamda drift yapacağını sanıyo oyunda. adı üstünde SIMULASYON!

• Valla denemek lazım bunu. Şu aralar bende bir simulasyon furyasıdır gidiyor ama çok vakit ayırmak gerekecek sanırım, denizcilik terimleri de cabası. Gerçi geçimişte denizcilik yaptığım var ancak terimler konusunda iyi değilim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.