Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.513
Cevap
25
Favori
123.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodion

quote:

Orijinalden alıntı: originalwolf

Hadi canım fma:b ye mi benziyo
    Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

O saç şekli ikisine mahsus değil.Başta Tokyo Ghoul,Owari no Seraph olmak üzere bir çok yapımda yer alan bu tarz ölümün habercisi niteliği taşımakta

Alıntıdan bağımsız konuşacak olursak snkyi fma ya benzetmekten ziyade Kill la Kill/Owari no Seraph sentezinin(onsnin çaresizliği yansıtma konsepti seviyede olmasa da) alman soslusu olarak düşünüyorum

İlginçdir ki mangaka eren adını almanyaya yaptığı seyahatlardan kapmış.Muhtemelen Türklere özel olduğunu bilmeden kullanmış.Böyle düşünmemin sebebi soy isminin Almancada avcı anlamına gelen jeagerı kullanmasıdır.Şehir peyzajı,sur isimleri ise çok manidar

Alıntıları Göster
    Anime 2. sezon 2017 yılına ertelenmiş bekleyenlere duyurulur. Tavsiyem mangasına başlamanız.

http://www.sutunc.com/2016/03/shingeki-no-kyojin-hayranlarna-kotu.html

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Anime 2. sezon 2017 yılına ertelenmiş bekleyenlere duyurulur. Tavsiyem mangasına başlamanız.

Alıntıları Göster
    kötü haber geldi.

• Vay arkadaş ya ayıptır yılların Berserki bile ekranlara dönüyor daha 3 yıllık animenin sezonunu getiremediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Vay arkadaş ya ayıptır yılların Berserki bile ekranlara dönüyor daha 3 yıllık animenin sezonunu getiremediler.
    Haydaaa, tam heveslenmiştik yapılır mı bu yav

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • quote:

Yuh arkadaş ya! Dedim Mart'ın ortalarındayız. Konu yukarda. Herhalde fragman, tanıtım, afiş vs paylaşılmış olacak ki yukarı çıktı; bir girelim görelim, dedim ama girmez olaydım. Bokunu çıkarmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Yuh arkadaş ya! Dedim Mart'ın ortalarındayız. Konu yukarda. Herhalde fragman, tanıtım, afiş vs paylaşılmış olacak ki yukarı çıktı; bir girelim görelim, dedim ama girmez olaydım. Bokunu çıkarmışlar.

Alıntıları Göster
    Tokyo Ghoul gibi facia olacağına geç olsun kaliteli olsun.Beklemesi zor biliyorum ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Tokyo Ghoul gibi facia olacağına geç olsun kaliteli olsun.Beklemesi zor biliyorum ama...

Alıntıları Göster
    Hala 2016 yılında gelecek deniyor, mangakayla olan röportajda öyle denmiş.
    http://myanimelist.net/forum/?topicid=1491300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikideli13 -- 15 Mart 2016; 22:57:09 >

• Bu saatten sonra ciksada izlemem 2 yıldır bekliyorum bu lanet animeyi bi daha anime de izlemem bu nedir arkadaş

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

Bu saatten sonra ciksada izlemem 2 yıldır bekliyorum bu lanet animeyi bi daha anime de izlemem bu nedir arkadaş
    İşlerden dolayı ara vermiştim. Bugün yine başladım ve 21. bölümde resmen dağıldım.

Orijinalden alıntı: Jorji

Filmi izledim, benim için hayal kırıklığı oldu. Keşke anime olarak kalsaymış. Bazı yerlerde orjinaline sadık kalmamışlar.
    Ayrıca
    Manga&anime'de Mikasa, Eren'e çok düşkün ve onun için herşeyi yapabilecekken, filmde tam tersi bir durum söz konusu. Neyse ki 2. filmde Mikasa'yı orjinaline uygun hale getirmişler.

Alıntıları Göster
    İskandinav mitolojisine şöyle bi bakınırken Lokinin kızı tanrıça Hel'in hüküm sürdüğü sisler diyarında yaşayan Ymir adlı buz devlerine rast gelmiş bulundum

Kim olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

Eren ve Annie sağolsun marjinal ölçeklerde de olsa insanlardan dev çıkabileceğini hepimiz biliyoruz.Dahası zırhlı ve muazzam devin Ereninkine benzer giriş reaksiyonları(parıltı,şimşek çakmaları vs.) gösterdiğini de düşünürsek Ymir'in dev olma ihtimali mevcut.Tezim saçma sapan komplo teorisinden mi ibaret yoksa muhtemel bir gerçeklik mi ? Mangasına ise aşina değilim.Dolayısıyla geçiyorsa kusura bakmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 1 Nisan 2016; 21:00:14 >

• Başladım izlemeye

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Başladım izlemeye
    hadi geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: belli belirsiz

hadi geçmiş olsun

11. bölümdeyim. Bayağı heyecanlı gidiyor

quote:

hadi geçmiş olsun

11. bölümdeyim. Bayağı heyecanlı gidiyor

Alıntıları Göster
    heyecandan yana sıkıntı olmaz zaten sürükleyici baya. geçmiş olsun temennim, animeyi bitirdikten sonra, yeni sezon için başlayacak olan bekleme süreniz içindi.

• quote:

heyecandan yana sıkıntı olmaz zaten sürükleyici baya. geçmiş olsun temennim, animeyi bitirdikten sonra, yeni sezon için başlayacak olan bekleme süreniz içindi.

Sherlocku bekleyen bunuda bekler

quote:

Sherlocku bekleyen bunuda bekler

Alıntıları Göster
    eyvallah

• Bekletelim bakalım

Orijinalden alıntı: Reaktans

Bekletelim bakalım
    En az ilk sezon kadar manga sayısı işleseler efsane bir sezon bizi bekliyor. Umarım bu ay ki manga sayısına kadar gelirler. Efsaneydi çünkü.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Filmi izledim, benim için hayal kırıklığı oldu. Keşke anime olarak kalsaymış. Bazı yerlerde orjinaline sadık kalmamışlar.
    Ayrıca
    Manga&anime'de Mikasa, Eren'e çok düşkün ve onun için herşeyi yapabilecekken, filmde tam tersi bir durum söz konusu. Neyse ki 2. filmde Mikasa'yı orjinaline uygun hale getirmişler.

Alıntıları Göster
    açın mangasını okuyun boşuna beklemeyin.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.