Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.513
Cevap
25
Favori
122.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Durağan Olsa da Bence Çok Zevkliydi.
    Annie Çaktı Davayı Hemen Yüzüğü de Takmıştı Zaten Baştan Hazırlıklıydı.Bir İki Bölüm Sonra Nasıl Dev Olunacağını Neden Dev Olduğunu Falan Açıklarlar İnşallah.Mangaya Başlamak İstiyorum Ama Sabredeceğim Ulenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 15 Eylül 2013; 15:36:55 >
  • hevesini kırmak gibi olmasın da daha hiç bir halt açıklanmıyor hatta 5-6 bölüm sonra öyle bişey olcak ki offffffff mangaya başla derim bu beklenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

hevesini kırmak gibi olmasın da daha hiç bir halt açıklanmıyor hatta 5-6 bölüm sonra öyle bişey olcak ki offffffff mangaya başla derim bu beklenmez.

2. Sezonun Yayın Tarihi Belli Olsun Başlayıp Başlamayacağıma Karar Veririm.Diğer Seriler Gibi Uzun Ara Verirlerse Başlarım Ama Ara Kısa Olursa Dursun Acelesi Yok
  • az önce mangada güncele geldim abi inanılmaz ya. 200 bölüme kadar yolu var bunun animesinin. mangaka hissetti para edeceğini uzat babam uzat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

hevesini kırmak gibi olmasın da daha hiç bir halt açıklanmıyor hatta 5-6 bölüm sonra öyle bişey olcak ki offffffff mangaya başla derim bu beklenmez.

2. Sezonun Yayın Tarihi Belli Olsun Başlayıp Başlamayacağıma Karar Veririm.Diğer Seriler Gibi Uzun Ara Verirlerse Başlarım Ama Ara Kısa Olursa Dursun Acelesi Yok

Eğer ara cok uzun olursa bende mangasina baslarım yoksa vakit gecmez beklemekle

• sözümü geri alıyorum mangaya başlamayın. anime ekibi mangakadan daha iyi çiziyor yemin ediyorm. mangaya başlasanızda çok bişey değişmeyecek bence böyle izlemeye devam edin.
  • quote:

sözümü geri alıyorum mangaya başlamayın. anime ekibi mangakadan daha iyi çiziyor yemin ediyorm. mangaya başlasanızda çok bişey değişmeyecek bence böyle izlemeye devam edin.

Gerçi mikasa'nın sesini duymadan zevk alamam mangadanBu arada dizi-mag'a eklenmiş anime.
  • mikasayı seslendiren bacının sesi hakkaten çok hoş ya diğer aktörler gibi küçük kız sesi gibi çıkmıyor böyle değişik sesler çok güzel geliyo insanın kulağına. bleach deki hanataru nun sese de hayrandım ben :D
  • quote:

mikasayı seslendiren bacının sesi hakkaten çok hoş ya diğer aktörler gibi küçük kız sesi gibi çıkmıyor böyle değişik sesler çok güzel geliyo insanın kulağına. bleach deki hanataru nun sese de hayrandım ben :D

Mesela Krista'nın sesi çok çocuksu ve tatlı geliyor ama Mikasa'nın yeri ayrı benim için.
  • quote:

sözümü geri alıyorum mangaya başlamayın. anime ekibi mangakadan daha iyi çiziyor yemin ediyorm. mangaya başlasanızda çok bişey değişmeyecek bence böyle izlemeye devam edin.

Spoiler yiyip duruyoz milletten.Başlıcam bende bu gidişle
  • spoiler 23

Annie kevaşe gibi gülmeye başladı bu ne anlama geliyor? referans alacağımız başka bir çalışma var mı?
  • titan tahminlerim 2-3 gündür düşünüyorum titanların karakterlere benziyen tek bi özelliği var oda saç armored titan reiner a çok benziyor kel titanda bunların eğitim eren öğretmeni olabilir kafa yapıları çok benzer ama anlamadığım nası oluyorda normal bir titandan bile katlarca büyük olabiliyor nasıl bi doping basmışlar bu herife bizim erenin titanında niye hala adam akıllı bi özellik yok bu sorular kafamı kurcalıyor biraz birde bunlar niye hala insanlığın yok olmasını istiyo anime şu cehalet işini gerçetken her bölümde dahada iyi işliyo insanlar farketmeden kendilerini yok ediyor
  • 24
    iyiydi eren i hala güçsüz bulanlar iyice sinir olucaktır erwin in savaşını bir sonraki sezona kadar göremiycez gibi gözüküyor zaetn bir sonraki bölümde olacaklar biraz tahmin ediliyor eren çıldırcak önüne gelen herşeye saldırcak onuda muhtemelen mikasa felan durdurucak ama etrafa verdiği zarardan dolayı capital ne karar verir 2ci sezon ne zaman gelir nası olur hiç bir fikrim yok
  • Bolum son 2 bolume gore cok daha iyiydi. 2. Sezon cabuk gelir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manganın aylık çıkması çok berbat bir durum.Anime bu yüzden en az bir yıl ara verir tahminimce.
  • Bölüm genel itibariyle çok sağlamdı bence.Her zamanki Attack on Titan bitişi ile bitti.Mangaya başlayası geliyor insanın
    Erenin şu deve dönüşme meselesini halletmesi lazım.Tabi önce şu Annie veledini gebertsin

Bu arada anizm.com'da çeviriyi kim yaptıysa Google Translate kullandı sanırım

• Çevirmen resmen içine etmiş son bölümün. Hiç beğenmedim çeviriyi. Hep hatalı mi eki birleşik filan sinir oldum.
  • 25. Bölüm yani finali daha bomba olacak muhtemelen.. Animenin finalini japonyada sinemadada gösterime sunacaklarmış.. Mangasını okudum 2.sezon bizi görsel şölen bekliyor Umarım fazla bekletmezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Manganın aylık çıkması çok berbat bir durum.Anime bu yüzden en az bir yıl ara verir tahminimce.

1 yıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Eylül 2013; 16:50:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.