Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
26
Favori
118.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir sonraki bölümden sonra da "EREN EREN" diye gezenler olursa çıldırırım Adam 1 gecede animenin
    en günahkar
    adamı olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bana kalırsa oradaki tüm soylular, komutanlar, önemli kişiler hepsi bir araya gelmişken hepsini öldürmeli. Daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ama gazeteciler kalsın. Kalsın ki haberlere yazsınlar.  

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off Of neler oldu öyle be  


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben çok beğendim bölümü.Şimdi en çok merak ettiğim Erenin kurucu devin gücünü nasıl aldığı. Önümüzdeki bölümlerde gösterir heralde. Mikasayıda görecek miyiz dedimde göremedik :D Nasıl oldu çok merak ettim  


    Not: Mangayı okumadım.

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Hocam çoktan gösterildi bile. 3. sezonu tekrar izleyin isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Eren'in babası Grisha, kraliçeyi yemişti şu kurucu gücüne sahip kadın vardı adını hatırlamıyorum. Eren de babasını yiyor ve güç ona geçiyor. Sezon 3'teydi diye hatırlıyorum.


    Yanlış mı hatırlıyorum?

  • Reizz katliama gelmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangayı okumayan biri olarak son sahneye hiç coşmadım. Yani duvarı yıkan kişilerin kim olduğunu öğrendiğimiz sahne şu sezonun tamamından bile daha iyi. 2. GoT vakasına sürükleniyormuş gibi hissediyorum  


    Müzikleri fiyasko olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


    edit: Şunun mükemmeliğine bak ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 12 Ocak 2021; 1:30:47 >




  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Rage of Bahamut


    Jujutsu Kaiasen


    Dorohedoro


    Bunlar oldukça güzel işlerdi hatta Chainsawman'de yolda şu an.


    Adamlar kaliteli iş yapabiliyor aslında, bu biraz da bütçe ve art direktörün serinin sahibi ile kurduğu diyaloğa bağlı.


    Tek fark ettiğim şey yaptıkları işlerde flu bir tonlama var.



    Wit stüdyoda kalsaydı bence çok daha iyi olacaktı tabiki, sezon 3 renk paleti ve animasyonlar şahane idi. Vinland Saga'yı da unutmamak lazım.


    Adamlar çok güzel yapmıştı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Eren'in babası Grisha, kraliçeyi yemişti şu kurucu gücüne sahip kadın vardı adını hatırlamıyorum. Eren de babasını yiyor ve güç ona geçiyor. Sezon 3'teydi diye hatırlıyorum.


    Yanlış mı hatırlıyorum?

    Hocam vallahi bende hatırlamıyorumda aklımda şey kalmış


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Erenlerin tayfasında sarışın bi kız vardı ya küçük boylu kraliçe olan Histeria mıydı neydi adı sanki. Ona geçmemiş miydi kurucu devin gücü  




  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    royal blood olayının sebebi tamamen farklı. Sebebini bu sezonun finalinde öğreneceksiniz. Ha mangada güncelseniz açıklamasını da yaparım:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 12 Ocak 2021; 4:12:18 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam adama manga spoilerı vermesene yav. Ayrıca
    Historiayla Zeke ne alaka

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümü hiç beğenemedim.Animasyon kalitesi cgi kalitesi vs olsun berbattı diyebilirim.Fan animasyonları bile bölümle yarışır durumdaydı.Hele ki internette gezen bir gif var bilen bilir O BİLE daha iyi resmen (https://tenor.com/view/future-eren-anime-gif-10666007)Sahnenin büyük bir potansiyeli vardı ama mappanın elinde çöp oldu.Şimdi az bir zaman vardı mappada anca böyle bir iş çıkardı dersiniz.Ee biz napalım bekletselerdi aceleleri nedir?Ben kaliteli bir animasyon görmek istiyorum.Witinki gibi.Bakın reiner betrayal sahnesine harika ost harika çizimler ve harika bir animasyonu vardı.Mangada alamadığım hype'ı animesinde katlarca yaşadım.Tabi 1-3 sezonda daha çook böyle sahne var.İlerki bölümlerle mappa bu hatasını telafi edemez bence.O yüzden anime bitince ya s3p2 s4'ü geçecek ya da ikisi yakın skorda olacak çünkü ellerindeki malzeme iyi bi zahmet olsun.Gelelim ost seçimine.Ya stüdyoda biri çıkıp demez mi bu ost buraya uymadı diye.Youtubeda bir sürü video editlenmiş şimdiden sahnenin başka ostlu versiyonu.En basiti arka planda açın bi vogel im kafig farkı görün.Bunu da mı yapmamışlar.Büyük hayal kırıklığına uğradım yani.Orda bi youseebiggirl ya da vogel im kafig çalmasını beklerdim.Ve bu arada ost kullanımının berbatlığı bu sahneye özel değil.Trailerda çalan müziği gereksiz yere baya kullandılar bence.Umarım ilerde remake falan gelir.Şimdilik diyeceklerim bu kadar : (





  • Müzik seçimini bende beğenmedim ama bunun için MAPPA'yı suçlamak yersiz bir hareket. Çünkü müzik yönetmeni ya da ses yönetmeni AOT'nin çıktığı günden beri işinin başında olan bir adam. Yani Levi vs Beast Titan sahnesine müziği koyan ayarlayan adam da o adam Reiner ve Berthold kendini ifşa ederken de müziği koyan adam o adam. Hatta son sezonundaki çalışanların çoğu daha önceki AOT sezonlarında çalışmış adamlar. Bir kısmı daha önceki sezonlarda animasyon yönetmenliği bile yapmış. CGI ekibinden tutun da Titan tasarımlarına kadar BÜYÜK bir kısmı daha önceki AOT sezonlarında çalışmış adamlar.

    Benimde sevmediğim şeyler var. Misal Beast Titan CGI, her bölümdeki bulanıklaştırma efekti derken uzar gider. Ama müzik için MAPPA'yı suçlamak çok gereksiz. MAPPA dediğimiz stüdyonun çalışanlarının büyük kısmı zaten Madhouse stüdyosundan. MAPPA yeni bir stüdyo da değil. Çalışanları amatör olan bir stüdyo da değil.

    Dediğim gibi müzik ya da ses yönetmeni ne derseniz artık değişmemiş. AOT'nin başlangıcından beri olan adam.

    Keşke aralık değilde nisanda çıksaydı diğer AOT sezonları gibi. Keşke daha fazla vakitleri olsaydı. Ama bunun için MAPPA'yı suçlayamayız. Bu sezonu yapmak istemeyen WIT. Onlar şuan Netflix için anime yapıyorlar. Misal Great Pretender ve birkaç projeleri daha var. Ki Great Pretender güzel bir anime. Bir göz atın.

    Ayrıca 16 bölüme sığdırabileceklerini hiç zannetmiyorum. Çünkü 8. bölüme kadar olan bölüm isimleri belli oldu. Çoğunluğun düşündüğü gibi 16. bölüm mangadaki 122 ya da 123 sayısına denk geliyor. Ayrıca Kodansha manganın sonu için çeşitli projelerinin olduğunu söyledi. Belki bir film belki Part 2 ? Kim bilir

    Son olarak tekrar edeyim. CGI sevmiyorum ama MAPPA'nın Beast Titan dışında kullandığı CGI göze batmıyor bana göre. 2D olsa çoooook daha güzel olur elbette. Müzik seçimini de sevmedim. Ama müzik yönetmeni önceki sezonlarla aynı. Çalışanların çoğu önceki sezonlarla aynı aslında.

    Bunları yazdım çünkü bilgisizce MAPPA çöp , kaka, pis, leş diyorsunuz. En azından eleştirirken biraz daha bilgili bir şekilde yerebilirsiniz artık Ha tabi sevmeyebilirsiniz. Batmasını isteyebilirsiniz. Benim de sevmediğim stüdyolar var. Batmasını istediğim stüdyolar var. Pierrot, JC Staff... Ama lütfen eleştirirken ya bunu yapan adamlar kimler diye bir bakın. Öyle eleştirin.

    @darknesss45 @Aragramir @quax77 @Okeanix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 12 Ocak 2021; 13:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

    Bu yazdığın yazı ile benim yazdığımın ne alakası var? Arada sırada anime izleyen birisiyim öyle her önüme geleni izlemiyorum zaten vaktimde yok. Mappa kim WIT kim bilmem ve beni ilgilendirmez. Müzikleri yapan değişmiş veya değişmemiş pek önemli değil eğer o şeyi sen yapıyorsan müziklerine karar verirsin o adamlarda ona göre yapar.Spiderverse animasyonunu bile kim yapmış açıp bakmadım çünkü önemli değil.


    Ayrıca Mappa dediğiniz adamlar cidden umurumda değil ben sadece sevdiğim bir şeyin en güzel sahnesinde duyguyu alamadığım için sızlanıyorum.O sahnede benim kalkıp "Eren bunların içinden geçecek, yürü be Eren" falan demem gerekiyor. (Bu benim şahsi fikrim)

    İşin arka planını bilmiyoruz diye yapılan işi eleştirmeyeceğiz diye bir şey yok.


    edit: Geçen sezonlarda iyi olan bir şey bu sezon kötüyse ben onu yapan kişiye değil isteyen kişiye bakarım.Dediğim gibi Mappa falan yine de umurumda değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 12 Ocak 2021; 14:26:41 >




  • Şahsen ben son bölümü çok beğendim. Sezon başından beri çizimler falan diğer sezonlara göre farklı ama alıştım. Animasyonlarda öyle çok kötü değil. Çok göze batmıyor. Müzikleride beğendim. Son sahnede de gayet gaza geldim. Duygularıda iyi yansıtmışlardı bence.


    Önceki stüdyo olsa daha iyi olurdu olmazdı orasını bilemem ama çokta kötü değil bence.


    Not: Mangayı okumadığım için olacaklar hakkında en ufak fikrim yok. O yüzden sizlere göre daha fazla beğenmiş olabilirim. Çizim, animasyon, müzik kalitesi düşük olsa bile otomatikmen göz ardı etmiş olabilir beynim :D Ki çok kötü olduğunu düşünmüyorum

  • Yani tutturmuşsunuz bir müzik yönetmeni aynı da aynı diye, ben de biliyorum aynı olduğunu ama sahnenin tonunu belirleyen, her şeye en son karar verenin yine yönetmen olduğunu da siz bilmiyorsunuz herhalde. Yoksa önceki sezonlardaki mükemmel müzik-sahne uyumları nerede bu gudubet nerede.

    Ayrıca eski ekibin olması değil mesele kaynakların düzgün kullanılmaması gibi bir sorun var. Adam gidip koca manganın en iyi yeri olan son sahnede kötü animasyon, still image, cgi'li slayt koyuyor ama çok daha önemsiz sahnelerde daha iyi animasyon yaptırıyor (annie'nin kırdığı tuğlalar, warrior ekibinin titanları vs.).

    Mappa eskiymiş yeniymiş bilmem ben, internette rastgele adamın teki 5 dakikalık bir editle milyon dolarlık anime firmasından daha güzel bir sahne oluşturabiliyorsa orada iyi iş çıkmamıştır. Hatta ne editi soul madness'in motion mangası bile bundan çok daha iyi yansıtmış eseri.https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dde4AmeYwfFs%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKDf9_8FIhkA8aeDS9abNAH1D3TGnqJQwFou5qsIgHKIMgFy

    Zaman meselesi kimin suçu bilmiyorum ama wit'in olmadığı kesin, muhtemelen manganın bitişinin oluşturduğu hypedan yararlanmak için acele ettirerek böyle dandik bir iş çıkarttılar ama yine de o son sahneye mazeret olamaz hiçbir şey.

    Sadece anime izleyenler memnun olabilir çünkü kaynak materyal o kadar iyi ki fan animasyonları dahi çok güzel geliyordu bize(daha iyi olduklarından da olabilir :D). Neyi kaçırdığımızı bilmesem ben de memnun olurdum.

    Neyse geçmiş olsun dediğim gibi efsaneler efsanesi bir bölüm olacakken "iyi" bir bölüm oldu.

    Son olarak burada diğer hatalara eksiklere hiç girmedim ki çok var aslında. Son sahnenin yanında daha önemsiz kalıyorlar sadece. Willy'nin konuşmasının mangadaki havayı vermemesi (magath willy konuşması da yok, willy'nin aslında kendini feda ettiğini anlayamıyoruz), pacingden dolayı eren'le reiner'in konuşmasının çok bir şey hissettirmemesi (yine kesilen diyaloglar var) , zeke'nin foreshadowing sahnesini kesmeleri (anlamamışlardır belki :D), kapıya dayanan askerlerin anlamsızlığı vs vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 12 Ocak 2021; 21:51:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    3 sezon 6 bölüm izle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa anime izledim o da aot oldu ve çok sevdim bunu gibi başka anime var mı?

  • Mr.Governor M kullanıcısına yanıt

    Hocam her animenin kendine göre özelliği vardır. Benim de ilk izlediğim animelerden biri aot'dir. Ben de onun gibi animeler arayıp beklentiyi yükselttim ve hayal kırıklığına uğradım. Yol yakınken bakış açını değiştir derim :)) Anime dünyası geniş ama hepsi birbirinden farklı animeler. Zaten benzer animeleri izleyince de bu sefer olaylar klişe gelecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Governor

    İlk defa anime izledim o da aot oldu ve çok sevdim bunu gibi başka anime var mı?

    Koutetsujou no Kabaneri var. Konu baya benzer ama AoT kalitesinde değil.

  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.