Titan taşıyıcısı iradesiyle durdurabiliyor. Ayrıca yaşama iradesi olduğu sürece yenilenme devam ediyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (102. sayfa)

-
-
Prodüksiyon ekibi ile yapılan röportajı myanimelist kullanıcılarından biri İngilizce'ye çevirmiş. Tık Tık
Ayrıca projede çalışan bir animatörle animasyon üzerine bir röportaj yapılmış. Tık Tık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 29 Aralık 2020; 19:25:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animede çok fantastik şeyler oluyor sanarim, YouTubedaki thumbnaillerde fantastik titanlari görüyoruz.
Bu anime bu yıl bitmez.
3. Sezonda Erenin babasının anılarını gördüğü bölümü izleyip tekrar son sezon 4. Bölümü izleyin derim.
- 2. ve 3. sezonu izlememiş olan varsa yoruma bakmasın.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İlk sezon Reiner ve Bertholdt tam olarak ne yapıyordu? Şunu merak ediyorum. Annie ile eren savaşırken veyahutta Annie tek başına Eren'i kaçırmaya çalışırken bu ikili ne yapıyordu, neden yardım etmediler Annie'ye? 1.sezonu izleyeli baya oldu hadiseleri unuttum o yüzden soruyorum. -
Arkadaşlar mangayı okusam mı diyorum ama şöyle bir şey var. Bu mangalar ücretli satılan bir şey ve internettekiler herhalde korsan oluyor. Benim bildiğim kadarı ile söylüyorum. Korsan kullanmak istemiyorum. Güncel şekilde sayılar satılıyor mu ulaşabilir miyim, yardımcı olur musunuz?
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam ilk başta Annie kurucu devin kim olduğunu bulabilmek ve iç bölgede rahat araştırma yapabilmek için Askeri İnzibat'a katılmıştı hatırlarsanız. Reiner ve Bertholdt'a hem bilgi verecek hem de onlardan bilgi alacaktı. Bu yüzden Reiner ve Bertholdt ise bilgi sızdırmak için Keşif Birliği'ne katılmıştı diye hatırlıyorum. Tabi ilk başta Eren'in devinin türünü bilmedikleri için planları komple değişiyor. Çünkü Marley'in elinde 9 dev gücünden 7'si var. Dişi, Zırhlı, Devasa, Canavar, Jaw, Cart ve Warhammer. Ellerinde olmayan ise Attack Titan ile Kurucu Dev. Sonra bizim kaşifler Eren'in deve dönüşebilme yeteneğinden bir çıkarım yaparak belki de bu duvarları yıkan devler de aramızdadır diye bodrumu da bahane ederek çift taraflı plan yapıyorlar. Eğer bunlar ortaya çıkmazsa bodruma ineriz. Eğer çıkarlarsa kimliklerini öğrenmeye çalışırız diye. Planda her gruba Eren'in yeri yalandan söylendiği için bunların planlarda suya düşücekti ki akıl küpü Armin Arlert kesin merkezdedir deyip Reiner'a ampul yaktırıyor. Sonra Reiner Oscar'lık performansla dişi devin elinde can vermiş numarası yapıp aslında Eren'in yerini eline yazıyor. Sonra dişi dev direk merkeze dev ağaçlar ormanına rotayı çeviriyor, arada çok yaratıcı öldürme şekillerini de izliyoruz. Vesaire vesaire... Zaten orada Reiner ve Bertholdt'un aklına kaşiflerin bu kadar direneceği, dev ağaçlar ormanına tuzak kuracağı falan da gelmiyor. Hatta Reiner hiçte top taşımıyorlardı falan diyor. Sonra birtakım Eren'le Annie dövüşmesi biraz Levi beyblade modu derken hooop... Tüm 104. bölüğü gözlem altına alıyorlar. Jean, Mikasa, Armin, Eren hariç. Diyorlar bu Annie'ye benziyor. Armin de bir şeyler söylüyor. Zeka küpü maşallah. Sonra Eren eş zamanlı olarak Annie ile dövüşürken 104. bölük gözlem altında. Bunlar Annie güllük gülistanlık zannediyorlar. Tekrar plan yaparız modundalar. Sonrası 2. sezon işte. Tam 104. bölüğün gözlem altında olduğu kısımdan başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 3 Ocak 2021; 22:36:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerekli Şeyler satıyor ama bazı ciltler eksik olabiliyor. Tekrar matbaaya girmesi gerekebiliyor. Ve birazda geriden geliyor.
Manga 34. cilte final yapacak. Gerekli Şeyler'de en son 27. cilt var.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://www.gerekliseyler.com.tr/urun/titana-saldiri-27-cilt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 3 Ocak 2021; 22:54:24 >
İleriki bölümlerde çok epik şeyler olacağı için hafızayı tazelemek adına tekrar okudum ilgili sayıları, umarım mangaya tamamen bağlı kalırlar ve 6 sayıyı 2 bölüme sığdırmaya çalışmazlar. 4 bölümden aşağısı kesmez.
Ayrıca konuda kesinti olmayacaksa söylenildiği gibi 16 bölüm asla yetmez. 24 bile belki. En mantıklısı 32 olur. Belki manga finalini film yaparlar, o da olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 16. bölümde mangadaki 123. sayıyı işleyip bitirecekler. Geri kalanı part 2 şeklinde mi yoksa film olarak mı gelecek belli değil. 123. bölümün sonu efsane bir son, bizi hype'ın zirvelerinde bırakıp, hadi şimdi bekleyin diyecekler
. Genel olarak bölümler 1 anime bölümü= 2 manga sayısı olacak şekilde ayarlanmış, biraz hızlı işleseler de buna da şükür diyoruz en azından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 4 Ocak 2021; 16:9:14 > -
Peki hocam yeni ciltler yakında gelir mi Gerekli Şeyler'e?
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Anladım hocam. 104. bölükte de Reiner ve Bertholdt vardı sanırım. Dediğiniz gibi Reiner ve Bertholdt gözlem altındaydı. Eren vs Annie'de bir şey yapamadılar. Şimdi anladım teşekkür ederim. -
Gelir hocam. Yarıda bırakmazlar diye düşünüyorum.
Hocam kesin emin miyiz
Sızdırılan bölüm isimlerinden bende 2. Part kesin olur diyorum ama emin de değilim
Tam orada keserler ve hemen sonrasında devam edecek diyip bırakırlarsa internet yıkılır
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Episode 5 Title: 宣戦布告 (Declaration of War) Episode 6 Title: 戦鎚の巨人 (The War Hammer Titan) Episode 7 Title: 強襲 (Assault) Episode 8 Title: 凶弾 (Assassin's Bullet)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamamdır hocam, sağ olun. :)
-
Zirvede bıraksınlar bence 123'te, gerek yok sonrasını yayınlayıp da moral bozmaya Marleydeki olayları tekrar okumaya başladım dün, başlamışken sonuna kadar gideyim dedim, son 3 - 4 sayıyı da okumamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Smoke Of Many Fires -- 4 Ocak 2021; 22:6:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mangadan spoiler gibi olabilir, animeciler bakmasın
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam zaten manga konusuna giderseniz, benimde hemen hemen aynı şeyleri yazdığımı görecekseniz. Floch ve ekiyle olan savaşta bile plot armor çok yoğun bir biçimde hissedildi. Manganın sonunun nasıl bağlandığını görmek istiyorum ben, isayamaya güvenim var, bence güzel bir biçimde tamamlayacak seriyi -
%90 öyle olacak hocam. Zaten bu saatten sonra tamamını 16 bölümde bitiremezler isteseler de, her türlü part 2 veya film gelecek. Umarım part 2 gelir. 123. manga sayısı ise kesmeleri için mükemmel bir sayı, internet yıkılır dediğiniz gibi o sayıdan sonra
-
Manga spoilerı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Animeciler bakmasın
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam bana göre o gruptan bazıları yaşamalı bazıları ölmeli. Mesela ben çocuklarla, reiner'ı yaşatırdım ( üzülüyorum ben bu adama, en azından bundan sonraki hayatını güzel geçirsin) pieck ve annie'i öldürürdüm. Diğer gruptan levi çoktan ölmeliydi (lanet olası fanlar ,fan baskısından ölemiyor adam) jean yaşar connie ölürdü. Mikasa ve arminden birini yaşatırdım hangisi yaşarsa yaşasın önemli değil. Bunun sonunda eren kazansa veya kaybetse bile(hatta ölse bile) laf etmezdim. Derdim ki 2 gruptan da büyük fedakarlıklar oldu. Güzel bir son oldu (sonu da mantıklı bir biçimde bağlarsa bitti bu iş). Tabi bir de historia tarafı var, oraları çok karışık ama genel olarak beklentim bu. Ama inanın kimse ölmese bile sonu çok mantıksız bağlanmadığı sürece ben okeyim. Sonuçta bu manga, benim son yıllarda okuduğum en kaliteli işlerden biri olarak kalacak zihnimde. Bakalım sonu nasıl olacak, yakında manga yeni sayı spoiler'ları gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X