Titan taşıyıcısı iradesiyle durdurabiliyor. Ayrıca yaşama iradesi olduğu sürece yenilenme devam ediyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 29 Aralık 2020; 19:25:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
_____________________________ |
Arkadaşlar mangayı okusam mı diyorum ama şöyle bir şey var. Bu mangalar ücretli satılan bir şey ve internettekiler herhalde korsan oluyor. Benim bildiğim kadarı ile söylüyorum. Korsan kullanmak istemiyorum. Güncel şekilde sayılar satılıyor mu ulaşabilir miyim, yardımcı olur musunuz? |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 3 Ocak 2021; 22:36:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerekli Şeyler satıyor ama bazı ciltler eksik olabiliyor. Tekrar matbaaya girmesi gerekebiliyor. Ve birazda geriden geliyor. Manga 34. cilte final yapacak. Gerekli Şeyler'de en son 27. cilt var. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 3 Ocak 2021; 22:54:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar 16. bölümde mangadaki 123. sayıyı işleyip bitirecekler. Geri kalanı part 2 şeklinde mi yoksa film olarak mı gelecek belli değil. 123. bölümün sonu efsane bir son, bizi hype'ın zirvelerinde bırakıp, hadi şimdi bekleyin diyecekler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 4 Ocak 2021; 16:9:14 > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Gelir hocam. Yarıda bırakmazlar diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tamamdır hocam, sağ olun. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Smoke Of Many Fires -- 4 Ocak 2021; 22:6:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mangadan spoiler gibi olabilir, animeciler bakmasın Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
%90 öyle olacak hocam. Zaten bu saatten sonra tamamını 16 bölümde bitiremezler isteseler de, her türlü part 2 veya film gelecek. Umarım part 2 gelir. 123. manga sayısı ise kesmeleri için mükemmel bir sayı, internet yıkılır dediğiniz gibi o sayıdan sonra |
|
Animeciler bakmasın Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |