Şimdi Ara

shift tuşuyla başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizüstü bilgisayarımın klavyesine sıvı dökülme sebebiyle bilgisayarımı yaklaşık 1 yıldır logitech kablosuz klavye ile kullanıyorum. iki gün önce bilgisayarın kendi klavyesinde- son kalan- 15 kadar tuş da yazmamaya başladı. ancak işin garibi shift tuşuna basınca en son "kopyala"nan yazıyı "yapıştır"ıyor. bilgisayar 8.1 windows, recoverysi içinde. formatladım yine de aynı sorun devam ediyor.
    shift tuşu sorununun yanında windows 8lerde olan mouse imlecini sağ köşeye yaklaştırınca çıkan menü de çıkmaz oldu.
    lisanslı malwarebytes yüklüydü bilgisayarda. yine de virüs bulaşmış olabilir diyerek sıfırladım ancak sorun hala devam ediyor.
    bir de geçiş tuşları nedir bilen varsa cevaplayabilir mi

• klavyeyi değiştir sorun düzelir laptop markayı yazıp klavye diye arat google da bir sürü bulursun özellikle gittigidiyor sitesinde bu tarz şeyleri satıyorlar 40-50 tl bişey tahminimce. orjinal ürün değil ama orjinali kadar iyi kalitede oluyorlar genellikle. arkadaşımın klavye bozulmustu 40 tl e aldı gittigidiyordan .laptopun üstünden çıkarttıgım orjinal klavyeden de bir fark göremedim aralarında

Taktığın harici klavyede aynı sorunların olmadığını varsayarak yazdım eğer olmuyorsa yukarda yazdığım gibi klavyeyi değiştirmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squill -- 12 Mayıs 2015; 2:20:26 >
  • squill S kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. laptobun kendi klavyesi hiç yazmıyor. harici klavyede ise shift tuşu ile ilgili sorun var. shift tuşu ile ilgili sorun ekran klavyesinde de geçerli. shifte basınca en son kopyalanan yapıştırılıyor.
    örnek
    "merhaba" kelimesini kopyalıyorum. ardından shifte basıyorum
    merhabamerhabamerhaba
    merhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhabamerhaba

ne kadar uzun basarsam o kadar fazla sayıda "yapıştır" yapıyor
  • Anladım fakat yine aynı seçenek aklıma geldi laptop üzerindeki klavyeyenin bozuk olduğundan kaynaklandığı yani .laptopun içini açıp kendi klavyesini çıkart sonra tekrar harici klavyeyle bir dene tuşların basılı kalmış olma ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squill -- 12 Mayıs 2015; 15:30:28 >
  • tamam. sağol, bir deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.