Şimdi Ara

Sheva'dan Veda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukrayna futbolunun son dönemdeki en önemli yıldızı Andriy Shevchenko, futbolu bıraktığını açıkladı. ‘Sheva’, siyasete atılacağını dile getirdi.
    Facebook'ta Paylaş

Ukrayna futbolunun en skorer ismi Andriy Shevchenko, aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

Futbola 1994 yılında Dinamo Kiev'de başlayan, daha sonra Milan ve Chelsea formalarını da giyen 35 yaşındaki yıldız, 2009 yılında yuvaya dönme kararı almış ve Dinamo Kiev formasını yeniden sırtına geçirmişti.

Son olarak ülkesinin ev sahipliği yaptığı EURO 2012'de Ukrayna forması giyen ve turnuvada 2 de gol kaydeden Sheva, siyaset hayatına atılacağını açıkladı.
    Dinamo Kiev kulübünün resmi sitesinden yaptığı açıklamada "Sanırım herkesi şaşırtacağım. Ancak artık futbola dair bir geleceğim kalmadı" ifadelerini kullanan Andriy Shevchenko, bundan böyle ülke politikasıyla daha yakından ilgileneceğini belirtti.

Shevchenko'nun Ukrayna'da ekim ayında yapılacak parlamento seçimlerinde meclise girmek istediği ve bu yüzden siyaset hayatına atıldığı öğrenildi.
    Ukrayna futbolunun son dönemdeki en önemli yıldızı olan Shevchenko'nun milli takımda oynadığı 111 maçta 48 golü bulunuyordu.

• En büyük hatası Milan'dan Chelsea'ye transfer olmasıydı. Chelsea o dönem para saçarken birçok yıldızı da söndürdü. Biriside Sheva'ydı. Ama Materazzi'den kaçmışta olabilir İtalya'da. Neyse kendisi için hayırlısı olsun. Keşke Euro 2012'de takımı biraz iyi olsaydı Ukrayna ile bir yarı final filan görüp emekliye ayrılsaydı.

Orijinalden alıntı: GuestMember

En büyük hatası Milan'dan Chelsea'ye transfer olmasıydı. Chelsea o dönem para saçarken birçok yıldızı da söndürdü. Biriside Sheva'ydı. Ama Materazzi'den kaçmışta olabilir İtalya'da. Neyse kendisi için hayırlısı olsun. Keşke Euro 2012'de takımı biraz iyi olsaydı Ukrayna ile bir yarı final filan görüp emekliye ayrılsaydı.

Materazzi olayı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

En büyük hatası Milan'dan Chelsea'ye transfer olmasıydı. Chelsea o dönem para saçarken birçok yıldızı da söndürdü. Biriside Sheva'ydı. Ama Materazzi'den kaçmışta olabilir İtalya'da. Neyse kendisi için hayırlısı olsun. Keşke Euro 2012'de takımı biraz iyi olsaydı Ukrayna ile bir yarı final filan görüp emekliye ayrılsaydı.

Materazzi olayı nedir ?

Her Milan - İnter karşılaşmasında Materazzi ile Sheva atışırlardı. Ev Sheva hayatının en sert faullerini Materazzi'den yemiştir.

http://www.youtube.com/watch?v=UpnsNjMKW80

Mesajı editleyemedim bu da videosu. Videonun yarısı Sheva'ya yapılan fauller.

http://www.youtube.com/watch?v=UpnsNjMKW80

Çok sert bir Futbol Anlayışına sahip olan Materazzi kariyerinde çok sayıda kırmızı kart görmüştür.

• Konu başlığıyla pek alakası yok ama madem muhabbeti açılmış, sağlam Inter taraftarıyım,Materazzi'den oldum olası nefret ettim. Çivi çiviyi söker misali Mexes'de Materazzi'yi güzel hırpalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 28 Temmuz 2012; 17:36:13 >

quote:

quote:

Materazzi olayı nedir ?

Her Milan - İnter karşılaşmasında Materazzi ile Sheva atışırlardı. Ev Sheva hayatının en sert faullerini Materazzi'den yemiştir.

Hayatının en sert faullerini Materazzi'den yiyen belki de 100 futbolcu vardır.

• _____________________________
  • Bana göre futbol tarihinin yetişirdiği en yetenekli forvet kendisi efsane yani kısacası ne söylesek azdır şuan bi Ronaldo bi Zidane neyse Sheva'da o diyebilirim.

Euro2012'de Ukrayna'nın ilerlemesini isterdim aklımızda daha çok kalabilirdi bu adam ama olmadı futbol dünyasının unutmayacağı bir yetenek siyasete atılacakmış yolun açık olsun.

Bu türden oyuncuların futbolu bırakması ciddi derecede üzücü haybu ki biz onlarla sevmiştik futbolu şimdi onlara yok.

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

quote:

quote:

Materazzi olayı nedir ?

Hayatının en sert faullerini Materazzi'den yiyen belki de 100 futbolcu vardır.

Doğrudur ama Sheva her maç 2 3 tane yiyordu. İstisna yok karşı karşıya geldiğinde banko 1 tekme geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bana göre futbol tarihinin yetişirdiği en yetenekli forvet kendisi efsane yani kısacası ne söylesek azdır şuan bi Ronaldo bi Zidane neyse Sheva'da o diyebilirim.

Euro2012'de Ukrayna'nın ilerlemesini isterdim aklımızda daha çok kalabilirdi bu adam ama olmadı futbol dünyasının unutmayacağı bir yetenek siyasete atılacakmış yolun açık olsun.

Bu türden oyuncuların futbolu bırakması ciddi derecede üzücü haybu ki biz onlarla sevmiştik futbolu şimdi onlara yok.

• En sevdiğim santrafordu. PES'de zamanında amma yardırırdık be. Futbolu bırakmasına çok üzüldüm.

Fenerbahçem
  • müthiş bir golcüydü o Sheva... en büyük hatası milan dan ayrılmaktı.. birdaha da toparlanamadı zaten..
    şuana kadar izlediğim ve en beğendiğim ikinci santrofordu.. (benim için en iyi ilk 3; Nistelrooy, Shevchenko, Henry)
  • Aga noluyor bu futbola ya.Bütün efsaneler bir bir bırakıyor şimdide Sheva.Çocuğumza Milanı sevdiren isimdi Shevchenko.Futbolun artık ne tadı kaldı ne tuzu yeni gelen yıldızların hiç birini sevemedim sevmiyorum.Herzaman derim gene diyorum.Dünyadaki futbol 2007-2008 sezonunda sonra tamamen bitmiştir.

Shevchenko #7

7 numara ondan başkasına hiç yakışmadı.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!
  • Biz onun Türk takımlarıyla olan transfer dedikodularını bile severdik, gelmeyeceğini bile bile hayaller kurardık Güle güle Sheva.

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Aga noluyor bu futbola ya.Bütün efsaneler bir bir bırakıyor şimdide Sheva.Çocuğumza Milanı sevdiren isimdi Shevchenko.Futbolun artık ne tadı kaldı ne tuzu yeni gelen yıldızların hiç birini sevemedim sevmiyorum.Herzaman derim gene diyorum.Dünyadaki futbol 2007-2008 sezonunda sonra tamamen bitmiştir.

Shevchenko #7

7 numara ondan başkasına hiç yakışmadı.

7 numarayla efsaneleşen biri varsa o da Shevadır.2006 tan sona bitti desek yeridir ne Dünya Kupasıydı be Ronaldo Ronaldinho Zidane Del Piero Sheva Beckham Maldini say say bitmez.Şimdide futbol Ronaldo vs Messi ibaret sanki.

Orijinalden alıntı: CR7_35

7 numarayla efsaneleşen biri varsa o da Shevadır.2006 tan sona bitti desek yeridir ne Dünya Kupasıydı be Ronaldo Ronaldinho Zidane Del Piero Sheva Beckham Maldini say say bitmez.Şimdide futbol Ronaldo vs Messi ibaret sanki.

Ronaldo yine bir nebze o açlığı örtüyor ama Messi sıfır...

Çok ararız böyle gerçek yıldızları, arıyoruz da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.