Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
124.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Altyazılı olarak nereden izleyebilirim.

Orijinalden alıntı: Y4KUP

Altyazılı olarak nereden izleyebilirim.

Google'ye yabancı dizi izle yazsanız 50 tane site vardır.
    yabancidiziizle.com'u(site kapatıldığı için farklı ad almış) önerebilirim. Android için de DiziTV HD uygulaması var. Bir de kapatılan dizimag'ın yerine açılan dizikit var.
    FB
  • quote:

Teşekkür ederim.
    cnbce de çıkıyordu sanırım yeni başlamadıysan ordan izleyebilirsin

Arkadaşlar bu diziyi izlemek istiyorum fakat bir türlü ne orijinalini neden internette izleyebileceğim bir kalitede bulamadım. Nereden izleyebilirim. Türkçe dublaj olursa daha iyi olur. Yeni başlayacağım izlemeye.

dublajlı izleme, güzelim ingiliz aksanında mahrum kalma. unutulmazfilmler.com dan izleyebilirsin. bütün bölümler 720p.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Ara ara acip eski bolumlere bakiyorum cok ozledim lan. Bu kadar baglanacami tahmin etmiyordum.

+1 özellikle 2. Sezon 2. Bölüm ve 2. Sezon 3. Bölümü tekrar tekrar izledim, sıkıldıkça açar izlerim

"Gelip Gelmeyeceğini de deme.
    Giden geri gelmiyor zaten."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Ara ara acip eski bolumlere bakiyorum cok ozledim lan. Bu kadar baglanacami tahmin etmiyordum.

+1 özellikle 2. Sezon 2. Bölüm ve 2. Sezon 3. Bölümü tekrar tekrar izledim, sıkıldıkça açar izlerim

Alıntıları Göster
    1.sezonu bitirdim şimdi 2. sezona başlayacağım.Çok iyi gidiyor

Edit:2. sezon 1. bölüm efsaneydi her anlamda

Edit2:Yatsam iyi olacaktı aslında ama 2.sezon 2.bölümü biraz izliyeyim diye açtım bırakamadım.Yarısı duruyor devam edeceğim şimdi bu saatte gerdi biraz orman vs.

Şanslıyım daha 4 bölümüm var şanssızım 4 bölümü ne ara bitirdim anlamadım bile.Yanlız bırakın ben Tr'de böyle diziyi sinema filmi dahi izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taarin -- 19 Şubat 2014; 3:05:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

1.sezonu bitirdim şimdi 2. sezona başlayacağım.Çok iyi gidiyor

Edit:2. sezon 1. bölüm efsaneydi her anlamda

Edit2:Yatsam iyi olacaktı aslında ama 2.sezon 2.bölümü biraz izliyeyim diye açtım bırakamadım.Yarısı duruyor devam edeceğim şimdi bu saatte gerdi biraz orman vs.

Şanslıyım daha 4 bölümüm var şanssızım 4 bölümü ne ara bitirdim anlamadım bile.Yanlız bırakın ben Tr'de böyle diziyi sinema filmi dahi izlemedim

Alıntıları Göster
    2. sezonu yeni bitirdim. Mükemmel ötesi bir şey başlarken filmdeki Sherlock un etkisinden kurtulamam sanmıştım ve bağlanmayıp 1-2 bölüm sonra bırakırım diye düşünmüştüm. Ama beklediğim gibi olmadı film niyetine bile izleyebilirsiniz.

• quote:

2. sezonu yeni bitirdim. Mükemmel ötesi bir şey başlarken filmdeki Sherlock un etkisinden kurtulamam sanmıştım ve bağlanmayıp 1-2 bölüm sonra bırakırım diye düşünmüştüm. Ama beklediğim gibi olmadı film niyetine bile izleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    IMDB neden 4. sezon için 2016'yı gösteriyor?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

IMDB neden 4. sezon için 2016'yı gösteriyor?

Alıntıları Göster
    Mary karakteri iyi bence, zevk meselesi tabii.

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Mary karakteri iyi bence, zevk meselesi tabii.

Alıntıları Göster
    Filmdeki Mary ile anlaşamıyodu Sherlock ama burda kankalar mübarek

Ben de bu önyargıyla başladım diziye ama Benedict beni Robert Downey'den soğuttu resmen

Sherlock > Sherlock Holmes her anlamda.Dizi gibi değil ya film niyetine izlenir çok rahatlıkla.Hele 2.sezon 1.bölüm benim için direk filmdir harikaydı.

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Ben de bu önyargıyla başladım diziye ama Benedict beni Robert Downey'den soğuttu resmen

Sherlock > Sherlock Holmes her anlamda.Dizi gibi değil ya film niyetine izlenir çok rahatlıkla.Hele 2.sezon 1.bölüm benim için direk filmdir harikaydı.

Alıntıları Göster
    Başlamayı düşünüyordum ama vazgeçtim , şimdi başlasam 1 bilemedin 2 haftada bitecek ve imdb de 4. sezon 2016 da görünüyor yani okadar süre beklenmez , 4. sezon başlamaya yakın izlemeye başlarım unutmazsam ordanda güncele yetişirim

• 4. sezonun bu yıl noel civarı olacağı söylentileri dolaşıyor
    2 ve 3. sezon arası 2 yıl bekledik bi o kadar daha bekletmezler inşallah

Orijinalden alıntı: sub

4. sezonun bu yıl noel civarı olacağı söylentileri dolaşıyor

Zaten mini dizi , az bolumlu , niye bu kadar bekletiyorlar? Baslamadan sogudum bu sebeple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: sub

4. sezonun bu yıl noel civarı olacağı söylentileri dolaşıyor

Zaten mini dizi , az bolumlu , niye bu kadar bekletiyorlar? Baslamadan sogudum bu sebeple

Alıntıları Göster
    Bir haftada bütün bölümlerini izledim. Mükemmeldi. 4. sezonu çok bekletmezler diye umut ediyorum.

• quote:

Bir haftada bütün bölümlerini izledim. Mükemmeldi. 4. sezonu çok bekletmezler diye umut ediyorum.

Alıntıları Göster
    İkinci sezonun birinci bölümü henüz bitti. Dizi eminim ki izlediğim en iyi diziler listesinde üst sıralarda olacak. Yalnız zekası süper kahraman olabilecek kadar abartılmış değil mi sizce de?

Orijinalden alıntı: 1Ceko

İkinci sezonun birinci bölümü henüz bitti. Dizi eminim ki izlediğim en iyi diziler listesinde üst sıralarda olacak. Yalnız zekası süper kahraman olabilecek kadar abartılmış değil mi sizce de?

Alıntıları Göster
    http://www.imdb.com/title/tt1475582/episodes?season=4

4. sezon için 2016 girilmiş

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.