Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
124.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.imdb.com/title/tt1475582/episodes?season=4

4. sezon için 2016 girilmiş

yuh 2015 in nesi varmış hadi 2014 ü geçtim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

quote:

yuh 2015 in nesi varmış hadi 2014 ü geçtim..

Alıntıları Göster
    Bu ne ya rezalet.
    2 sezon arası 2 sene sürüyor artı yaptıkları alt üstü 3 bölüm.

Doctor Who'dada böyleydi sanırım isyan edenler vardı çünkü. Bir bölüm için 1 sene bekletmişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Bu ne ya rezalet.
    2 sezon arası 2 sene sürüyor artı yaptıkları alt üstü 3 bölüm.

Doctor Who'dada böyleydi sanırım isyan edenler vardı çünkü. Bir bölüm için 1 sene bekletmişlerdi.

Alıntıları Göster
    2x1 izledim şimdi,inanılmaz bir bölümdü.Cidden izlediğim en iyi dizilerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Mary yerine başka birini bulamıyorlar mıydı? Çok itici geliyor bana.Keşke ilk sezonda hastanede tanıştığı kız oynayasaydı.
    Bence 3.sezonda harikaydı.Daha insancıl olmuş tarzı bu değil ama açıkçası beni rahatsız etmedi.Komik bir sezonda eğlendirdi :) Ama 2 yıl beklemek kadar acı verici bir şey yok ya
    Bu diziye bayılıyorum sezonlarca devam etsin ya.3.sezonunda kalite bakımından aynı olacağını düşünüyorum ama 2.sezon bir başkayadı
    Irene umarım geri döner,hala bir umut var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alone_Darkness

Bence 3.sezonda harikaydı.Daha insancıl olmuş tarzı bu değil ama açıkçası beni rahatsız etmedi.Komik bir sezonda eğlendirdi :) Ama 2 yıl beklemek kadar acı verici bir şey yok ya
    Bu diziye bayılıyorum sezonlarca devam etsin ya.3.sezonunda kalite bakımından aynı olacağını düşünüyorum ama 2.sezon bir başkayadı
    Irene umarım geri döner,hala bir umut var :)

Alıntıları Göster
    2.sezon 3.bölüm bildiğin başyapıt.Böyle bir şey yok lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

2.sezon 3.bölüm bildiğin başyapıt.Böyle bir şey yok lan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar diziye dün gece başladım , gece izlediğim için mi nedir şu hap olayını anlayamadım.1.sezon 1.bölümü izleyenler açabilir.Araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım meraktan ölcem

Şimdi Sherlock orada hapı asla içmeyeceğini söylemişti.Çünkü Doktor'un geleceğini biliyordu.Fakat orada adam(taksici) gerçekten blöf mi yapıyordu.Yani ölümcül hapı kurbanın önüne koyuyordu.Böylece kurban onun blöf yapmış olacağını düşünüyor dolayısıyla kendi önündeki hapı alıp ölüyordu.Ama sherlock benimde düşündüğüm gibi , adamın 3.blöf yapcağını düşünüp katilin önündeki hapı aldı.Ama katil ölürken doğru hapı mı aldığını yanlış hapı mı aldığını söylemedi diğer bölümlerde açıklanıyor mu bu olay çok kafama takıldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 4 Mart 2014; 16:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustocins

sherlockun yeteneklerı oncekı sezonlara göre biraz daha düşürülmüş.

Hocam bence böyle düşünmenize sebep olan şey ; diğer karakterlerin Sherlock'u çok defa yanıltması olabilir. Bazen üstüne bile çıkıyorlar Sherlock'un.
    PSN : NHCanX
  • quote:

Yok artık!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu anda vampir günlüklerini izliyorum ama bunada güzel diyorlar bunada başamsyı düşünüyorum umarım filmine yada kitaplarına benziyodur çünkü kitapları çok güzeldi. Filmi de gayet güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KLooSSS

Şu anda vampir günlüklerini izliyorum ama bunada güzel diyorlar bunada başamsyı düşünüyorum umarım filmine yada kitaplarına benziyodur çünkü kitapları çok güzeldi. Filmi de gayet güzeldi.
    IMDB'nin verdiği tarihle gaza gelmeyin bence. İşgüzarın biri 2016 yazmış geçmiştir. Daha 4. sezon resmen onaylanmadı bile. (Onaylanacak ama sonuçta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagofant -- 5 Mart 2014; 17:19:52 >

Orijinalden alıntı: Eagofant

IMDB'nin verdiği tarihle gaza gelmeyin bence. İşgüzarın biri 2016 yazmış geçmiştir. Daha 4. sezon resmen onaylanmadı bile. (Onaylanacak ama sonuçta)

Alıntıları Göster
    sherlok dizileri için elemantry izleyen var mı ne düşünüyorlar....??? ben sherlok ızlıyorum ama senede 3 bolum benı kesmıyor ve elemantry izliyorum tavsiye ederimm!!!

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Orijinalden alıntı: sub

4. sezonun bu yıl noel civarı olacağı söylentileri dolaşıyor
    2 ve 3. sezon arası 2 yıl bekledik bi o kadar daha bekletmezler inşallah

Zaten mini dizi , az bolumlu , niye bu kadar bekletiyorlar? Baslamadan sogudum bu sebeple

başla anlarsın

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Ben hiçbirşey anlamadım.Dizi 3 bölüm ve 8 ağustosta yayınlanmış 3.bölümü.Dizi iptal mi edildi yoksa ara mı verdiler.Gerçi böyle bir ara da olmaz kaç ay geçmiş üstünden.

Biri bilgilendirebilirse sevinirim.

Hocam ilk sezon 3 bölüm zaten, ikinci sezonunun 2011 sonlarında çıkması bekleniyor.

3 Bölüm 1 sezon mu.Çok şaşırdım yav.

İzlemeye değer mi bari ?

Alıntıları Göster
    bu kadar aralıkla da dizi çekilmez ki, bu kadar güzel bir diziyi bizimle biraz daha fazla buluşturabilirlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

bu kadar aralıkla da dizi çekilmez ki, bu kadar güzel bir diziyi bizimle biraz daha fazla buluşturabilirlerdi.

Alıntıları Göster
    Bekle şimdi o kadar çıktığı gibi izlemiycektim işte diziye yeni başlayanlara tavsiye kesinlikle hızlı izlemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

Bekle şimdi o kadar çıktığı gibi izlemiycektim işte diziye yeni başlayanlara tavsiye kesinlikle hızlı izlemeyin

Alıntıları Göster
    http://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-59136/

• quote:

Allahtan 1.sezon 3.bölümde sonra izlerim diye bıraktım. Her sezon 3 bölüm var. 3 sezon var. İki sezon arası 2-3 sene var. Böyle saçmalık olmaz. Güzel dizi ama iyicene cılkını çıkardılar. Hepsini topluca izlemek daha mantıklı. Sindire sindire izlerim 2-3 haftada 1 bölüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Allahtan 1.sezon 3.bölümde sonra izlerim diye bıraktım. Her sezon 3 bölüm var. 3 sezon var. İki sezon arası 2-3 sene var. Böyle saçmalık olmaz. Güzel dizi ama iyicene cılkını çıkardılar. Hepsini topluca izlemek daha mantıklı. Sindire sindire izlerim 2-3 haftada 1 bölüm.

Alıntıları Göster
    2016 mı, vüh!

• quote:

Orijinalden alıntı: AdkA

2016 mı, vüh!

Alıntıları Göster
    2014 aralık söylentileri yalan mıydı yani 2016 ya kadar bekliycez ha

Orijinalden alıntı: Pend0s

Arkadaşlar diziye dün gece başladım , gece izlediğim için mi nedir şu hap olayını anlayamadım.1.sezon 1.bölümü izleyenler açabilir.Araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım meraktan ölcem

Şimdi Sherlock orada hapı asla içmeyeceğini söylemişti.Çünkü Doktor'un geleceğini biliyordu.Fakat orada adam(taksici) gerçekten blöf mi yapıyordu.Yani ölümcül hapı kurbanın önüne koyuyordu.Böylece kurban onun blöf yapmış olacağını düşünüyor dolayısıyla kendi önündeki hapı alıp ölüyordu.Ama sherlock benimde düşündüğüm gibi , adamın 3.blöf yapcağını düşünüp katilin önündeki hapı aldı.Ama katil ölürken doğru hapı mı aldığını yanlış hapı mı aldığını söylemedi diğer bölümlerde açıklanıyor mu bu olay çok kafama takıldı .

Uplayayım dedim sherlock izleyince aklıma geldi yine , düşüncesi olan paylaşsın ..

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.