Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackBlock

Aranızda sherlock'un tum sezonlarının linkini verbilcek olan varsa sevinirim (torrent olursa da iyi olur)

Link talep etmek ,göndermek kural dışı forumda. Ek olarak imzanızdada 2 resim var bu da kural dışı, biri şikayeti basmadan düzenleyin
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    hadi ya gerçekten mi bilmiyordum tesekür ederim
  • arkadaşlar sezon 2 nin tr dublajı çıktı mı
  • Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

At 9am tomorrow, we’re premiering our brand new #OriginalBritishDrama trailer online.

With exclusive new footage from dramas including #Sherlock, #TheMusketeers and #RipperStreet 2, it celebrates some of the best and most exciting dramas coming to BBC One and showcases the breadth of titles and stellar names bringing our Original British Drama to life.

yeni trailer mi geliyomuş ? :D
  • Bu konunun 100-200 sayfa olması gerekiyor. Bende bu hafta izledim ve bitirdim diziyi. İzlediğim en kaliteli dizilerde rahat ilk 3'e girer. Yeni başlayacak olanlar varsa durdukları kabahat. Direk izlesinler ilk bölümü. Her bölümün kurgusu inanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 1 Eylül 2013; 1:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Bu konunun 100-200 sayfa olması gerekiyor. Bende bu hafta izledim ve bitirdim diziyi. İzlediğim en kaliteli dizilerde rahat ilk 3'e girer. Yeni başlayacak olanlar varsa durdukları kabahat. Direk izlesinler ilk bölümü. Her bölümün kurgusu inanılmaz.

Olmasın olmasın.. fazla popüler olmasın. biz bize takılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Bu konunun 100-200 sayfa olması gerekiyor. Bende bu hafta izledim ve bitirdim diziyi. İzlediğim en kaliteli dizilerde rahat ilk 3'e girer. Yeni başlayacak olanlar varsa durdukları kabahat. Direk izlesinler ilk bölümü. Her bölümün kurgusu inanılmaz.

Olmasın olmasın.. fazla popüler olmasın. biz bize takılalım

+1

• karma trailer gelmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=ThHEcmDBXpg

• bu dizi kaç bölüm arkadaşlar? dizimag dan bakmıştım 3-4 bölüm vardı sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

bu dizi kaç bölüm arkadaşlar? dizimag dan bakmıştım 3-4 bölüm vardı sanırım?

İlk sezon 3, ikinci sezon 3 toplam 6 bölüm.
  • Bugün başlamayı düşünüyorum.
  • Trailer ayrı ayrı gelecek sandım.. Diğer diziler hakkında bilgisi olan var mı onlar yeni mi başlıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

hocam niye böyledir acep? normal dizilerin 1 sezonu 10-25 bölüm arası oluyor.

• quote:

quote:

quote:

İngiliz dizilerinin sezonları Amerikan dizileri gibi uzun sürmez pek. Zaten dizinin de normal suresi uzun olduğu icin 3 bölüm de bırakmayı tercih etmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

quote:

quote:

İngiliz dizilerinin sezonları Amerikan dizileri gibi uzun sürmez pek. Zaten dizinin de normal suresi uzun olduğu icin 3 bölüm de bırakmayı tercih etmişler.

peki 6 bölümü varken diziye başlamak akıllıca olur mu hocam? 1 günde biter çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

quote:

quote:

peki 6 bölümü varken diziye başlamak akıllıca olur mu hocam? 1 günde biter çünkü

Her bölümü 90 dakika

• 2. sezondayım, biraz hızlı mı gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

2. sezondayım, biraz hızlı mı gittim

valla yarısını geçmişsin
  • Ne bekledik be.Yalnız iyi bekledik he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

şurda The Musketeer görünce yazasım geldi.
    lanet Kanal D bunu "The Muskeder" olarak verdi ve bende onu "muskeder" olarak aldım. 7 yıldır bu yanlışla yaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.