Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta bu nasıl bir karakterdir ki dizisi, filmi, romanı her biri birbirnden güzel. Diyecek bir şey bulamıyorum Müthiş. (Romanı okumadım ama :) )
  • Cnbc-e yapılan türkçe dublajdan bir kısım bulabilir misiniz bana
  • 1. sezonu bitirdim. Öyle yerde dizi mi biter.
  • Sonunda be, efsane geri dönüyor.
  • 3. sezon kesin son sezon mu yoksa uzama ihtimali var mı ? Şu diziyi bitirmesinler arkadaş ya. BBC'nin bu yanı çok kötü. 3 bölümlük dizi olmaz arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

3. sezon kesin son sezon mu yoksa uzama ihtimali var mı ? Şu diziyi bitirmesinler arkadaş ya. BBC'nin bu yanı çok kötü. 3 bölümlük dizi olmaz arkadaş..

4. sezonun olacağı da duyuruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

quote:

3. sezon kesin son sezon mu yoksa uzama ihtimali var mı ? Şu diziyi bitirmesinler arkadaş ya. BBC'nin bu yanı çok kötü. 3 bölümlük dizi olmaz arkadaş..

Bu haberi atlamışım, gerçekten güzel bir haber.
  • Teaser gelmiş daha yeni görüyorum.

Yabancı dizilerde 1 senelik araya alıştık da 2 sene çok oldu yahu. Hele o finalden sonra.
  • Uzak kaldım arkadaşlar.Ne zaman izleriz tahminen ilk bölümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

quote:

Güzell
  • Süper dizi izlemeyen kaçırmasın

Yok arkadaş kafada ne kurarsam kurayım bir türlü sahte ölümü nasıl açıklayacaklarını çözemiyorum. Adam bildiğin atladı abi nasıl ölmedi ya? Bizim bilbo koşarken ona bisiklet çarptı. Orda bi film döndü ama ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ya bu Benedict, bir kez daha saygı duydum.

http://www.internethaber.com/unlu-oyuncudan-misir-protestosu-572843h.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Süper dizi izlemeyen kaçırmasın

Yok arkadaş kafada ne kurarsam kurayım bir türlü sahte ölümü nasıl açıklayacaklarını çözemiyorum. Adam bildiğin atladı abi nasıl ölmedi ya? Bizim bilbo koşarken ona bisiklet çarptı. Orda bi film döndü ama ne?

Henry Fishguard asla intihar etmedi

• Yeni sezon fragmanı ne zaman gelecek yav öldük burda
  • Ben diziyi beğenmedim beyler. Sherlocku insan üstü bir varlık gibi göstermişler ayrıca bence kopuk gidiyor bölümler diziyi izlerken resmen sıkılıyorum. Yok adamın odasına gidip sağa sola bakıp cia şifresini bulmalar yok tek görüşte 10sn de adamın son 1 haftasını saymalar. Bence filmdeki sherlock daha normaldi ve gerçeğe uygundu dizide iyice abartmışlar gereğe uygunluğu hiç kalmamış.
  • Ben de şimdi gördüm teaserı, çok kısa olmuş yahu. Ne zaman dönüş tarihi?
  • Teaser nerde ya Özledik Sherlock'u

Edit: İzledim. Müziğine kurban. Yabancı dizilere Sherlock ile başlamıştım yeri çok ayrı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 19 Ağustos 2013; 18:05:54 >
  • quote:

hocam hastanede buluşmayı sherlock ayarladı atlayacağını biliyordu filmin başında moriarty ima etmişti bunu ona göre plan yaptı. Zemini yüksekliği düşme şeklini falan bişeyleri ayarladı orada bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi Mind Tricks -- 19 Ağustos 2013; 18:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kaliteli bir yapım izlediğimde film tadı vermişti bana. 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Bende merak ediyorum o olay nasıl oldu Az kaldı yeni sezona izleyip göreceğiz

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.