Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • andrew scott inanılmaz bir oyuncu ya mimikleri tavırları ses tonu hakikatten çok beğendim bazen açıp diziyi o çatı sahnesini falan izliyorum gerçekten müthiş bir oyunculuğu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Sherlock holmes a game of shadowsu izledim, diziden sonra berbat geldi.

Abartma filmde gayet iyiydi bence.

Genel olarak dizi daha güzel bence de ama orada da bir Robert Downey Jr. abimizin etkisi var.

Bir gram abartmıyorum,BBc Nin dahi Sherlock'undan sonra film izlerken biran önce bitmesini istedim

Sherlock Holmes 1'i izlerken inanılmaz bir haz almıştım. Ancak diziyi izledikten sonra Sherlock Holmes 2'yi izlediğim için sanırım; 2. filmi hiç ama hiç beğenmedim.
    "Ben de bir an önce bitse..." dedim. Sherlock'u 4-5 kere baştan sona bitirdim. Kime izletsem, onunla birlikte ben de izliyorum diziyi.
    Herkese öneriyorum... Şimdi de ayda 1 bölüm izliyorum ki daha geç bitsin ve 3. sezon biraz çabuk gelsin...

• Dostum bence dahada yavaş izle çünkü çekimler 2013 yazında yayinlanma kim bilir ne zaman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılmam ki, ayda bir bölüm izlesem 3 kez daha hatmedene kadar yeni sezon çekilmiş olur
  • biraz gif paylaşıyım madem öyle ehehe spoilerlik pek bir durum yok giflerde ama spoiler içine alıyorum yine de

• ilk resme bittim adamın kötülük akan imajı yerle bir olmuş
  • Ben Sherlock'un filmlerini de izledim. Dizi kadar olmasa da bence onlar da çok süperdi Aksiyon daha ön plandaydı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

ilk resme bittim adamın kötülük akan imajı yerle bir olmuş

Resimleri şu an göremiyorum ama tahmin edebiliyorum. Eğer tahmin ettiğim resimse kötülük imajı bu dizide hiç bozulmadı Moriarty'nin.
    O muhteşem oyunculuğunun bir parçası bu da.
    Bir gif var ki Yeah Okay, I did. diyor bizim Moriarty. O gifi de çok seviyorum

Sanırım ben bu dizide Moriarty'i Sherlock'tan daha çok seviyorum. Zaten hep kötü karakterleri sevmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Resimleri şu an göremiyorum ama tahmin edebiliyorum. Eğer tahmin ettiğim resimse kötülük imajı bu dizide hiç bozulmadı Moriarty'nin.

Sanırım ben bu dizide Moriarty'i Sherlock'tan daha çok seviyorum. Zaten hep kötü karakterleri sevmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Videoyu da şu an izleyemiyorum. Akşam evden izlerim

• Yeni Bitirdim Hollywood Çekimi Sherlock a Göre Kat Kat daha İyi 3.Sezon Sanırım Baya Bir Zaman Sonra Çıkıcak.
  • 2. sezon 3.bölümde dk 10:15 de başlayan bir şarkı var sürekli run to kelimesi geçiyor, bu şarkının ismini bilen var mı?
  • person of interestten sonra başlayacağım bu diziye
  • Şunu Sherlock filmi ile kıyaslamaktan bi vazçgemediniz gitti. Biri Guy Ritchie tarzı, esprili, labuali bir karakter. Birnevi Jack Sparrow tarzında.
    Biri ciddi, soğuk, modern karakter. Sherlock'u moderne uyarlamak önemlidir. Ama eski tarzı yansıtmak o kadar kolay değil.
    Teknik olarak ikiside kitaba göre gitmiyorlar zaten. İkisi de John Watson günlüklerinden aktarılması gerekirken, direk olayları bütün çıplaklığıyla görüyoruz.
    Aynı şekilde o dönemin edebiyatının ilk örneklerinden olduğundan edebiyat bakımında zayıf sayılır. Ama karakterin gözlem gücü modern çağda daha iyi aktarılabiliyor. İkisi de başarılı. İkisi de özgün yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Şunu Sherlock filmi ile kıyaslamaktan bi vazçgemediniz gitti. Biri Guy Ritchie tarzı, esprili, labuali bir karakter. Birnevi Jack Sparrow tarzında.
    Biri ciddi, soğuk, modern karakter. Sherlock'u moderne uyarlamak önemlidir. Ama eski tarzı yansıtmak o kadar kolay değil.
    Teknik olarak ikiside kitaba göre gitmiyorlar zaten. İkisi de John Watson günlüklerinden aktarılması gerekirken, direk olayları bütün çıplaklığıyla görüyoruz.
    Aynı şekilde o dönemin edebiyatının ilk örneklerinden olduğundan edebiyat bakımında zayıf sayılır. Ama karakterin gözlem gücü modern çağda daha iyi aktarılabiliyor. İkisi de başarılı. İkisi de özgün yapım.

dostum isabetli bir yaklaşım olmuş

• Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

Sherlock'un (sahte) ölümünün yıl dönümüymüş bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

2. sezon 3.bölümde dk 10:15 de başlayan bir şarkı var sürekli run to kelimesi geçiyor, bu şarkının ismini bilen var mı?

Yok mu bilen bu şarkıyı çok bilindik bir şarkı ama neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakaz

belki merak eden vardır, dizide 10:12'de başlayan şarkı nina simone - sinnerman
    süper şarkıdır, insana cazı bile sevdirir.

Burda @Fakaz arkadaş yazmış kusura bakmayın
  • güzel dizi yanlız bölümleri az bundan sonra devam eden dizileri bir oturuşta hepsini izlemiyecem
  • Sherlock'a başlıyorum ben de. Umarım beğenirim. Zaten 3 bölümmüş sezonlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.