Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cidik

düzelttim ama spoilerlik bişey yazmamak için özenle çabaladım neyse var mı bilen cevabı?

Adamın zaten ölümcül bir hastalığı vardı. Yakın zamanda ölecekti. Eşinden ayrı olmasına rağmen çocuklarıyla halen arasında bir bağ vardı.
    Zaten öleceği için çok rahat bir şekilde bu kumarı oynayabiliyordu. Öldürdüğü her kişi için de sponsoru Jim Moriaty, adamın çocuklarına para gönderiyordu.
    O kadar soru sormuşsun ki, sanki bölümü izlememişsin gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

düzelttim ama spoilerlik bişey yazmamak için özenle çabaladım neyse var mı bilen cevabı?

Adamın zaten ölümcül bir hastalığı vardı. Yakın zamanda ölecekti. Eşinden ayrı olmasına rağmen çocuklarıyla halen arasında bir bağ vardı.
    Zaten öleceği için çok rahat bir şekilde bu kumarı oynayabiliyordu. Öldürdüğü her kişi için de sponsoru Jim Moriaty, adamın çocuklarına para gönderiyordu.

yahu o kısım tamam. ama orda ince bi akıl oyunu vardı. hapı sherlockun önüne ittiğinde sherlock ne yaparsan yap yinede şans dediği halde adam ısrarla şans değil bu satranç, dehamı göreceksin filan dedi. yani başka bi piskoloji vardı orda sherlockta hapı aldığında kendinden oldukça emindi. adam sürekli baskı yapıp beni yenebildin mi hadi içsene vs dedi ama ölürken sherlockun "seni yenebildim mi?" sorusuna hayır cevabını verdi. demek istediğim adamın bi taktiği vardı ama anlatmadılar o kısmı. s01e00 a da baktım orda mekan farklı ama olay aynı. orda da açıklanmamış.

• sezon 2 bölüm 1 de kafamda oturmayan birşey var

cesetlerin kaybolması olayını uçağa bağladılar da bagajda bulunan adamı bir yere bağlamadılar herhalde... mycroft ilk uçak planının onun uçağı kaçırması yüzünden olduğunu söyledi o zaman cebinde uçakta dağıtılan kurabiyenin ne işi vardı o zaman.... planın yatması yüzünden ölümünde mycroftun parmağı varsa kimliği kabak gibi belli olcak şekilde bırakmaz herhal

sezon 2 nin finali hakkında da

moriarty nin ölümü hakkında da şüphelerim vardı cesedi tam olarak görmedik sherlock da şoka girdi bakmadı ama yapımcı yeni kötü arıyoruz diye açıklama yaptığınıa göre moriarty gitmiş ama bu da moffat ın oyunu olmasın diye düşünmüyor değilim

• quote:

quote:

quote:

yahu o kısım tamam. ama orda ince bi akıl oyunu vardı. hapı sherlockun önüne ittiğinde sherlock ne yaparsan yap yinede şans dediği halde adam ısrarla şans değil bu satranç, dehamı göreceksin filan dedi. yani başka bi piskoloji vardı orda sherlockta hapı aldığında kendinden oldukça emindi. adam sürekli baskı yapıp beni yenebildin mi hadi içsene vs dedi ama ölürken sherlockun "seni yenebildim mi?" sorusuna hayır cevabını verdi. demek istediğim adamın bi taktiği vardı ama anlatmadılar o kısmı. s01e00 a da baktım orda mekan farklı ama olay aynı. orda da açıklanmamış.

Ya orada adamın söylediği, ben bu oyunu oynadığım herkesten daha zekiyim, bu yüzden bu şans değil, satrançtır. İnsanların neler düşündüğünü, ve onların benim neler düşündüğümü sandığını bilebiliyorum bu yüzden bu bir satrançtır demişti.
    Ayrıca Sherlock, doğru hapı bildim mi dediği zaman adam ona hayır demedi, sherlock onun sponsorunun ismini sorunca hayır dedi.

• İlk sezonun tamamını izledim.Harika bir uyarlama olmuş.

Final sahnesinde Sherlock'un silahı bombaya doğru yönlendirmes....
  • 3.sezonda yeni kötü kahramanlar gelebilir.

Sherlock'un yardımcı yazarı Steven Moffat, dedektifin artık onun hikâyedeki orijinal düşmanı olan Moriarty ile karşı karşıya gelmemesi gerektiğini önerdi.

"
    Moriarty orijinal seride de (kitapta) silahla öldürülmüştü
    ve açıkçası ben de dizinin sadece bir kahraman (Sherlock) ve bir düşmandan ibaret olmasını istemiyorum. Moriarty gerçekten harikaydı çünkü o bir sürprizdi ama onu hep geri getirmeye devam ederseniz o artik sürpriz olmaktan çıkar." diye belirten Moffat "hikâyeye yeni kötü kahramanlar bulmalıyız, yeni fikirler geliştirmeliyiz eğer yapmazsak program gelişmeye devam etmez" dedi.

Moffat, Sir Arthur Conan Doyle’un orijinal hikâyesine yeni kötü kahramanlar bulabilmek adına ilham almak için tekrar göz atacağını söyledi.

"Orada başka harika düşmanlarda vardı (Conan Doyle’un kitabını kast ediyor) ve bizde onları bulup kendi versiyonumuza uyarlamak istiyoruz. Dediğim gibi biz programımızı geliştirmeye devam etmek izleyiciler için yeni sürprizler yapmak istiyoruz."

Sherlock'un yeni bölümlerinin tekrar yayına gireceği gün henüz açıklanmadı ama eğer Ocak ayında yapılan finali düşünecek olursak Moffat ve yardımcı yaratıcı Mark Gatiss’in de Twitter’da belirttiği üzere yeni sezonunda bir önceki sezonla aynı seyirde gideceğini söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

3.sezonda yeni kötü kahramanlar gelebilir.

Sherlock'un yardımcı yazarı Steven Moffat, dedektifin artık onun hikâyedeki orijinal düşmanı olan Moriarty ile karşı karşıya gelmemesi gerektiğini önerdi.

"
    Moriarty orijinal seride de (kitapta) silahla öldürülmüştü
    ve açıkçası ben de dizinin sadece bir kahraman (Sherlock) ve bir düşmandan ibaret olmasını istemiyorum. Moriarty gerçekten harikaydı çünkü o bir sürprizdi ama onu hep geri getirmeye devam ederseniz o artik sürpriz olmaktan çıkar." diye belirten Moffat "hikâyeye yeni kötü kahramanlar bulmalıyız, yeni fikirler geliştirmeliyiz eğer yapmazsak program gelişmeye devam etmez" dedi.

Moffat, Sir Arthur Conan Doyle’un orijinal hikâyesine yeni kötü kahramanlar bulabilmek adına ilham almak için tekrar göz atacağını söyledi.

"Orada başka harika düşmanlarda vardı (Conan Doyle’un kitabını kast ediyor) ve bizde onları bulup kendi versiyonumuza uyarlamak istiyoruz. Dediğim gibi biz programımızı geliştirmeye devam etmek izleyiciler için yeni sürprizler yapmak istiyoruz."

Sherlock'un yeni bölümlerinin tekrar yayına gireceği gün henüz açıklanmadı ama eğer Ocak ayında yapılan finali düşünecek olursak Moffat ve yardımcı yaratıcı Mark Gatiss’in de Twitter’da belirttiği üzere yeni sezonunda bir önceki sezonla aynı seyirde gideceğini söylediler.

spoiler dan emin misin? ben mi yanlış biliyorum acaba

ben onu sir doyle un sherlock holmes tan sıkıldığı bir dönemde ikisini de reicenbach şelalesinden düşürdüğünü ama okuyucuların yoğun ısrarlarına dayanamayınca sherlock u döndürdü moriarty i ise öldürdü diye biliyorum...

2 nin finali hakkında da

ya benim içimde ölmediğine dair bir his var hala yeni kötü kahramanlar olayı moffatın ters köşesi de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 12 Mart 2012; 22:17:39 >

• Moffat ne garip bi adammış ya herkes sağı solu belli değil diye biliyor
  • moffat ters köşecidir biraz sağı solu belli olmaz

yalnız şu amerikan versiyonu olayına harbi uyuz olmaya başladım mrs watson olayı ne ya??
  • Arkadaşlar bu diziye başlamamı önerirmisiniz ? Film olarak sadece 1.filmi izledim.
  • izleyin bence gayet sürükleyici...

yapımcı açıklama yapmış çekimler 2013 te başlayacakmış bu da demektir ki yeni sezon aralıkta olmayacak daha uzun bekleyeceğiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Arkadaşlar bu diziye başlamamı önerirmisiniz ? Film olarak sadece 1.filmi izledim.

dalga mı geçiyorsun bu soruyu sorarak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Moriarty'nin son bölümde cep telefonundan dinlediği şarkının ismi nedir? Çok tanıdık şarkı ama ismini çıkaramadım.

bee gees-stayin' alive

2. sezonun finalinde çalan diğer şarkı da sinnerman,nina isminde bir kadın söylüyordu ama soyadını unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

moffat ters köşecidir biraz sağı solu belli olmaz

yalnız şu amerikan versiyonu olayına harbi uyuz olmaya başladım mrs watson olayı ne ya??

Amerika beni de çok uyuz etti... Sherlock ve hambugeri düşünemiyorum bile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gollory

moffat ters köşecidir biraz sağı solu belli olmaz

Amerika beni de çok uyuz etti... Sherlock ve hambugeri düşünemiyorum bile

Oyuncuları da sevmedim ben... Ayrıca şekillenen şeye bakılırsa bu çekilen Sherlock Holmes degil bence ayrı birşey yeni apayrı bir karakter ... orijinalinin bu kadar parçalandıktan sonra aslı denemez bence...

• Tahminimce yeni sezonu 2013'ün ortalarına doğru, belki yeni yayın döneminde (sonbahar ayları) izleriz. Yapılan açıklamalar bunu işaret ediyor. Yeni sezon için yine 1,5 sene beklenecek.
  • değişen şeyler olacaktır o tarihe kadar ben biraz ümitliyim 2013 başlarından :D
  • Oha 1 yıl nasıl beklicez yaw tadı damağımda kaldı 10 üzerinden 10 puanlık bir seri gerçekten.
  • yapımcısının açıklamasından holmes ve watson un yoğun bir film programı olduğunu çıkardım belki gecikme ordan kaynaklıdır....
  • Evet büyük ihtimal. Watson hobbit'te oynuyor 2 seriyide çekiyorlar şimdiden sherlock ta hem seslendirme hem star trekte baya yoğun programları var gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.