Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda dizinin güncel bölümü kaç arkadaşlar bilgisi olan varmı 1. sezona başlıycam ona göre inşallah çok geç kalmamışımdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

şuanda dizinin güncel bölümü kaç arkadaşlar bilgisi olan varmı 1. sezona başlıycam ona göre inşallah çok geç kalmamışımdır :)

2. sezon bitti, her sezon 3 bölüm var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

quote:

şuanda dizinin güncel bölümü kaç arkadaşlar bilgisi olan varmı 1. sezona başlıycam ona göre inşallah çok geç kalmamışımdır :)

o.O niye o kadar az ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

quote:

o.O niye o kadar az ?

Mini dizi tarzında, az ve öz Bölümler 90 dakika ayrıca.

• 2.sezon finali ile ilgili. Bir gözatın derim.

Sherlock 2.sezon finalinde nasıl hayatta kaldı? 10 farklı teori yazmışlar.

http://channelhopping.onthebox.com/2012/01/17/how-did-sherlock-cheat-death-10-great-theories/
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

2.sezon finali ile ilgili. Bir gözatın derim.

Sherlock 2.sezon finalinde nasıl hayatta kaldı? 10 farklı teori yazmışlar.

http://channelhopping.onthebox.com/2012/01/17/how-did-sherlock-cheat-death-10-great-theories/

Çevirseydin bari

• 1. sezonu özetleyen 2.sezon 0. bölüm gibi bir şey yok mu? ilk sezon kim nedir unuttum
  • Bu dizi nasıl önerir misiniz ?
  • Su zamana kadar izlediğim ve tekrar baktığım tek dizi tek kelime ile mükemmel.
  • S02E01 >
    I SHER LOCKED
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

S02E01 >
    I SHER LOCKED

Yalnız birleşik olacak o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headphones

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

S02E01 >
    I SHER LOCKED

Yalnız birleşik olacak o.

Yok telefonun şifresini yazdıktan sonraki ortaya çıkan şey beni çok şaşırttı.
    I
    LOCKED
    yazıyordu telefonda.
    orta kısma SHER yazınca SHERLOCK çıktı ortaya. Hatta I SHERLOCKED...
    Anlamı da Ben Sherlocklandım.

• Muhteşem bir sondu 2. sezonda 3. sezonu dört gözle bekliyorum ne zaman çıkacak acaba

Bir an diziyi 2 sezonda bitirecekler diye ödüm koptu

Ölmeyeceği belliydi molly'nin bir parmağı var o işte yardım istedi karşılığını görmedik
    Konuşurken belli bi noktada durdurup gözlerini ondan ayırmamasını istedi
    ve adamı durdurduğu noktayla düşeceği nokta arasında bi bina var sonrada john a bisikletle biri vuruyo o aradada sıvıştı işte

genede kameradan bütün alanı inceleyemediğim için kesin sonuca varamıyorum

Diziyi yeni bitirdimde hala etkisndeyim

• S02E03

Watson taksiden indikten sonra Sherlock ısrarla buraya bak binanın üstündeyim, bana dikkatli bak falan diyordu sanki.

Bir de
    3. Bölümün başında ceset falan mı gördünüz ipe asılı? ben hatırlamıyorum da
  • Moriarty'nin son bölümde cep telefonundan dinlediği şarkının ismi nedir? Çok tanıdık şarkı ama ismini çıkaramadım.
  • Dikkat. Spoiler içerebilir.

• @irfan

Üçüncü bölümünün basında Sherlock ile watson konuşurken ipe asılı bir cansiz manken vardı sherlock un ilgilendiği dosyalardan biriydi ceset degil yani. ben onun ilk Sherlock filminie gönderme olduğunu düşünmüştüm. Hatta cebine mesaj gelmisti moriarty nin yakalanması ile alakali Watson a illa bana bak demesi de ordaki düzeni farketmemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 5 Mart 2012; 0:23:29 >
  • arkadaşlar ilk sezon ilk bölümü izledim. gerçekten muhteşem çok mutluyum izleyeceğim daha 5 bölüm olduğu için

1. bölümün sonunda, sherlock haplardan birini seçti, hatta adama sordu daha sonra doğruyu mu seçmiştim diye. adam acı içindeyken "no" dedi ama bu olayı tam açıklamadılar sanırım. yani adam nasıl 4 cinayetten de sağ çıktı? ne gibi bi piskolojik oyun oynadı orda insanlara karşı? açıklayabilecek varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 5 Mart 2012; 9:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar ilk sezon ilk bölümü izledim. gerçekten muhteşem çok mutluyum izleyeceğim daha 5 bölüm olduğu için

1. bölümün sonunda, sherlock haplardan birini seçti, hatta adama sordu daha sonra doğruyu mu seçmiştim diye. adam acı içindeyken "no" dedi ama bu olayı tam açıklamadılar sanırım. yani adam nasıl 4 cinayetten de sağ çıktı? ne gibi bi piskolojik oyun oynadı orda insanlara karşı? açıklayabilecek varsa sevinirim

Spoiler butonunu kullan lütfen mesajını düzenleyip.
    Yerinde olsam kalan 5 bölümü 2013'te bitecek aralıklarla izlerdim. 2 ay arayla falan...

• düzelttim ama spoilerlik bişey yazmamak için özenle çabaladım neyse var mı bilen cevabı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.