Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Diziyi yaklaşık 2-3 ay önce bırakmıştım ama yine başlamak istiyorum. Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

En son adamın biri tazının babasını öldürdüğünü gördüğünü söylemişti. Yarısını izlemiş kapatmıştım. O hangi bölümdü ?

The Hounds of Baskerville 2. sezon 2. bölüm

Sağolun

• Arkadaşlar ilk bölümü izledim aklımda bir soru kaldı.
    Watson topal değil miydi? Nasıl oldu da birden koşabildi taksiyi kovalarken ve düzeldi sonradan?

• Hayır topal değil, baston kullanmasının nedeni psikolojikti iyileştiği halde kullanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 20 Temmuz 2014; 14:03:46 >
  • arkadaşlar diziye A Study in Pink adlı bölümden başlıyoruz değil mi ? 0. bölümü izlemeyeceğim ?
  • O bölümden başlaman daha iyi olur hocam 0.bölüm yukarda da dediğim gibi ilk bölümün ilk hali istersen sonra izlersin aynı bölüm
  • yeni sezon 2014 olsa keşke ama hiç sanmıyorum böyle tadımlık çekiyorlar ya bu diziyi :) Bari 10 bölüm 10 bölüm olaydı :)
  • Ben bu kadar abartılmış bu kadar balon bir dizi görmedim. Yıllarıdır hayranı olduğum kitap kahramanını nefret ettirecekler.

Nerede eski sherlock nerede bu!

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

yeni sezon 2014 olsa keşke ama hiç sanmıyorum böyle tadımlık çekiyorlar ya bu diziyi :) Bari 10 bölüm 10 bölüm olaydı :)

4. bölüm felan olsa aslında hemen hemen 9-10 bölüme denk geliyor. Senede çıksa ona bile razıyız :)
  • Geçmiyor zaman be 2 senede 1 sezonmu çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Geçmiyor zaman be 2 senede 1 sezonmu çıkar

Üstelik 1 sezonda 3 bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenı basladım ılk sezonun son bolumundeyım baya güzel bi dizi olmus tam benlik yakında tartısmalara katılma dilegi ile
  • Arkadaşlar fragmanı izlediniz mi? Çoğunlukla eski sezonlardan kesitler vardı ama yinede hoşuma gitti.
  • Keşke her bölüm 40-45 dk olsa ce bir sezon en az 10 bölümden oluşsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Arkadaşlar fragmanı izlediniz mi? Çoğunlukla eski sezonlardan kesitler vardı ama yinede hoşuma gitti.

Hangi fragman

• Son yaptığım en büyük hatalardan biri 3 sezonu bi anda bitirmiş olmam oldu.
  • Aklima 1 sey takildi bu sherlockda yuz, mimik, bedenden karakter tahlili yok herhalde cunku the woman ilk tanistiklarinda anadan dogmaydi hic 1 sey cikaramamisti sherlock ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt

Nasıl çıkaramadı kasanın şifresini nasıl buldu sanıyorsun(vücut ölçüleri) şaşırmıştı sadece o şekilde karşılamasını beklemiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 4 Ağustos 2014; 9:51:09 >
  • Bu da bitti
  • Ben yeni katıldım aranıza.3x2'ye kadar geldim.Denilen kadar varmış dizi.2.sezon özellikle çok sağlam bir sezondu.3.sezonda 2.sezona paralel gider diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Ben yeni katıldım aranıza.3x2'ye kadar geldim.Denilen kadar varmış dizi.2.sezon özellikle çok sağlam bir sezondu.3.sezonda 2.sezona paralel gider diye düşünüyorum.

Keşke bitirmeseydiniz gelecek sezona daha çok var.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.