Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.contactmusic.com/article/sherlock-season-4-christmas_4050624

4. sezon 2014 te başlayabilir tarzı söylemler dönüyor twitter'da.

Olur mu ki acep?!
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Çok zor bence 2015 deseler belki derim(hatta sonları gibi yeni yıla doğru) ama 2014 te başlaması mümkün değil gibi
  • Beyler güzel mi dizi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Beyler güzel mi dizi ?

Güzel ne kelime. Ancak bölüm sayısı çok az ve çok yavaş çekiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Beyler güzel mi dizi ?

Güzel ne kelime. Ancak bölüm sayısı çok az ve çok yavaş çekiliyor

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü izledim fena değildi.İlerleyen bölümlerde saracak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

İlk bölümü izledim fena değildi.İlerleyen bölümlerde saracak gibi duruyor.

Giderek daha iyi bölümlerle karşımıza çıktı Sherlock.Sadece 3.sezon biraz beklentilerin altındaydı,diğer 2 sezon cidden efsane.
  • 3 sezonu bitirmem 4 gün sürdü yine bir diziyi bitirdim adamlar 4 yıl çekmişler ayıp ettiğimi düşündüm idareli izleyeyim dedim yine hayvan gibi izledim bu da bitti aynı breaking bad'i 20 günde bitirdiğim, game of thrones'in üç sezonunu 1 haftada izleyip hunharca tükettiğim gibi napıcam şimdi ne izleyeceğim ben ? önerilere açığım.

• Hocam sherlock kadar olmasada The mentalist de güzel dizidir zihin sarayı falan aynı sayılır polisiye bir dizi iyi dizidir onun dışında Hannibal'a da bakabilirsin.
  • True Detective izleyebilirsiniz. Rust Cohle da Sherlock kadar olmasa da zeki ve mükemmel bir karakter.
  • buzulcag kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bro öyle diyosan bi bakmakta fayda var eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

True Detective izleyebilirsiniz. Rust Cohle da Sherlock kadar olmasa da zeki ve mükemmel bir karakter.

Zaten izleme listemde vardı True Detective bu mesajdan sonra öncelik ona kaydı teşekkürler
  • beyler diziye yeni başladım ilk sezon bitti ve türkçe dublaj izledim ama 2 sezonun dublajını internete yazdım bulamadım altyazılı izleyemiyorum adam çok hızlı konuşuyor varsa sevabına linkini atar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

adamlar cozmus olayi

The Reichenbach Solution by Shelock

Nedense birşey anlamadım videodan arkadaşlar ne anlatmaya çalışmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslıo

beyler diziye yeni başladım ilk sezon bitti ve türkçe dublaj izledim ama 2 sezonun dublajını internete yazdım bulamadım altyazılı izleyemiyorum adam çok hızlı konuşuyor varsa sevabına linkini atar mısınız

2. sezonun dublajı yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

adamlar cozmus olayi

The Reichenbach Solution by Shelock

Nedense birşey anlamadım videodan arkadaşlar ne anlatmaya çalışmış.

bilgi için sağol artık ingiliz aksanı ve hızlı konuşmalara katlanacaz çare yok

• Dun basladim diziye bende.Sherlock'un egosu itici geliyor ve aksana biraz alismak lazim.Kitaplari okumadim maaesef.Kitaplarla alakasi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi yaklaşık 2-3 ay önce bırakmıştım ama yine başlamak istiyorum. Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

En son adamın biri tazının babasını öldürdüğünü gördüğünü söylemişti. Yarısını izlemiş kapatmıştım. O hangi bölümdü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Diziyi yaklaşık 2-3 ay önce bırakmıştım ama yine başlamak istiyorum. Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

En son adamın biri tazının babasını öldürdüğünü gördüğünü söylemişti. Yarısını izlemiş kapatmıştım. O hangi bölümdü ?

The Hounds of Baskerville 2. sezon 2. bölüm
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.