Bildirim
Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (107. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.contactmusic.com/article/sherlock-season-4-christmas_4050624
4. sezon 2014 te başlayabilir tarzı söylemler dönüyor twitter'da.
Olur mu ki acep?! -
Çok zor bence 2015 deseler belki derim(hatta sonları gibi yeni yıla doğru) ama 2014 te başlaması mümkün değil gibi -
Beyler güzel mi dizi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Beyler güzel mi dizi ?
Güzel ne kelime. Ancak bölüm sayısı çok az ve çok yavaş çekiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: KRS-ONE
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Beyler güzel mi dizi ?
Güzel ne kelime. Ancak bölüm sayısı çok az ve çok yavaş çekiliyor
Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk bölümü izledim fena değildi.İlerleyen bölümlerde saracak gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
İlk bölümü izledim fena değildi.İlerleyen bölümlerde saracak gibi duruyor.
Giderek daha iyi bölümlerle karşımıza çıktı Sherlock.Sadece 3.sezon biraz beklentilerin altındaydı,diğer 2 sezon cidden efsane. -
3 sezonu bitirmem 4 gün sürdü yine bir diziyi bitirdim adamlar 4 yıl çekmişler ayıp ettiğimi düşündüm idareli izleyeyim dedim yine hayvan gibi izledim bu da bitti aynı breaking bad'i 20 günde bitirdiğim, game of thrones'in üç sezonunu 1 haftada izleyip hunharca tükettiğim gibi
napıcam şimdi ne izleyeceğim ben ?
önerilere açığım.
-
Hocam sherlock kadar olmasada The mentalist de güzel dizidir zihin sarayı falan aynı sayılır polisiye bir dizi iyi dizidir onun dışında Hannibal'a da bakabilirsin. -
True Detective izleyebilirsiniz. Rust Cohle da Sherlock kadar olmasa da zeki ve mükemmel bir karakter. -
Teşekkürler bro öyle diyosan bi bakmakta fayda var eyvallah -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhpsody
True Detective izleyebilirsiniz. Rust Cohle da Sherlock kadar olmasa da zeki ve mükemmel bir karakter.
Zaten izleme listemde vardı True Detective bu mesajdan sonra öncelik ona kaydıteşekkürler
-
beyler diziye yeni başladım ilk sezon bitti ve türkçe dublaj izledim ama 2 sezonun dublajını internete yazdım bulamadım altyazılı izleyemiyorum adam çok hızlı konuşuyor varsa sevabına linkini atar mısınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
adamlar cozmus olayi
The Reichenbach Solution by Shelock
Nedense birşey anlamadım videodan arkadaşlar ne anlatmaya çalışmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aslıo
beyler diziye yeni başladım ilk sezon bitti ve türkçe dublaj izledim ama 2 sezonun dublajını internete yazdım bulamadım altyazılı izleyemiyorum adam çok hızlı konuşuyorvarsa sevabına linkini atar mısınız
2. sezonun dublajı yok diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Natsukai.
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
adamlar cozmus olayi
The Reichenbach Solution by Shelock
Nedense birşey anlamadım videodan arkadaşlar ne anlatmaya çalışmış.
bilgi için sağol artık ingiliz aksanı ve hızlı konuşmalara katlanacaz çare yok
-
Dun basladim diziye bende.Sherlock'un egosu itici geliyor ve aksana biraz alismak lazim.Kitaplari okumadim maaesef.Kitaplarla alakasi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziyi yaklaşık 2-3 ay önce bırakmıştım ama yine başlamak istiyorum. Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum. yardımcı olur musunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Diziyi yaklaşık 2-3 ay önce bırakmıştım ama yine başlamak istiyorum. Hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum. yardımcı olur musunuz ?
The Hounds of Baskerville 2. sezon 2. bölüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X