Şimdi Ara

Sherion ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sherionun skilleri çabuk doldurma gibi bi özelligi varmış heralde bu şaunda aktif durumdamı bunu ögrenmek ıstıyorum

• Hayır değil
  • bende anlamış değilim şimdi bu sherion neden bu kadar pahalı hala anlamış değilim.. tamam uniq item + olarak sword defans veriyo felan ama bu kadar da yüksek fiyat olmasının sebebi nedir
  • 8 shardın yanına 7 sherıon neden takıyorlar bence var bişeyler bilen
  • Ben daha çok sherion ve dark vane ikilisini görüyorum
  • Sherion dw 2kilisi daha cok ama anlamadıgım şu neden sheriyon 7 takarlar gerçekten skıllerı cabuk dolduruyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Sherion dw 2kilisi daha cok ama anlamadıgım şu neden sheriyon 7 takarlar gerçekten skıllerı cabuk dolduruyormu

Oyunu oynayan çoğu kitle velet oldugu için herkes şekil merakında.+9 cleavere seken diyen kitle sheriona da skilleri hızlı dolduruyor diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sherion görüp görebileceğin Fiyat/Performans oranı en düşük silahlardan biridir.
    Şöyle ki
    +8 MD > +7 Shard > +7 Sherion
    +9 Cleaver > +8 Sherion

Sherion kadar gereksiz bir silah görmedim , O kadar pahalı olmasına rağmen hiç bir özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Sherion görüp görebileceğin Fiyat/Performans oranı en düşük silahlardan biridir.
    Şöyle ki
    +9 Cleaver > +8 Sherion

Sherion kadar gereksiz bir silah görmedim , O kadar pahalı olmasına rağmen hiç bir özelliği yok

Yanlış söyledin baran Fiyat / Performans düşük olursa ; Örn. item 800m / aldığın verim 2x , diğer item 800m / aldığın verim 4x hesap edersek | İlk itemde oran 400 , 2. itemde 200

Yani fiyat/performans oranı düşük olan item daha faydalı itemdir

• quote:

Sherion görüp görebileceğin Fiyat/Performans oranı en düşük silahlardan biridir.
    Şöyle ki
    +9 Cleaver > +8 Sherion

Hepsine katılıyorrum fakat

+9 Cleaver > +8 Sherion

Buna katılmıyorum.

15 anti sword def o kadar küçümsenecek bir şey değil.Ama gereksiz bir şeyFakat cleaver +9 dan iyidirAma verdiğin paraya değmez o ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Şöyle ki
    +9 Cleaver > +8 Sherion

+9 Cleaver > +8 Sherion

Buna katılmıyorum.

15 anti sword def o kadar küçümsenecek bir şey değil.Ama gereksiz bir şeyFakat cleaver +9 dan iyidirAma verdiğin paraya değmez o ayrı konu.

Sword çok az kullanılan bir Wep. Türü
    ki sırf onun için o kadar para verilmez benim anlatmak istediğim , Tüm takıları +2/+3 olmuş adam ancak almalıdır Sherion

@haLit.
    Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanırım

• Anlaşıldı.

Bence de ''sherion'' çok para az verim demektir.Yani onu alacağıma gidip CHD & DW alırım.Hiç olmadı Cleaver +9 alırım daha iyi.
  • Tam tersine sherion oldukça iyi bir silahtir.Hele czde her 2 wariorun 1inin elinde wirinom varsa sherion tercih etmek kadar doğal birşey yoktur.Sağ elden +9 shard solo elde +8 exp shard kullanıyorum şu an.+8 exp shardın yerine +8 sherion taktığımda r damagelarında 40 damage gibi bir artış oluyor.Fiyat performans olarak diğer daggerlardan düşüktür doğrudur ama kesinlikle çöp item değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Sherion dw 2kilisi daha cok ama anlamadıgım şu neden sheriyon 7 takarlar gerçekten skıllerı cabuk dolduruyormu

Oyunu oynayan çoğu kitle velet oldugu için herkes şekil merakında.+9 cleavere seken diyen kitle sheriona da skilleri hızlı dolduruyor diyor

Ama kimse bilmezki sekenin cleaver olmayıp, skill'in olduğunu.

• Yok öyle birşey.
  • +7 sinin pek işe yaradığını söyleyemeyiz ancak +8 i ne laf söylenemez ... söyleceklerim sadece cz asasları içindir .

czde bir çok wariror ve bp nin kullandığı silahlardan wirinomlar sworddur . sherion 15 sword defance veriyor bir asas için mükemmel bir özellik ... ayrıca cr yede etkisi vardır +7 si çöp olabilir ama +8 i çöp değildir ! bence çok iyi bir itemdir.

ayrıca dondurma gibi bir özelliğide yoktur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 28 Mart 2010; 14:06:22 >
  • Ben genelde dual sherion ve dual shio takanı goruyorum
  • cz nin en az yarısı virinom kullanırken nasıl oluyor da sword def önemsiz oluyor anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266
    +7 sinin pek işe yaradığını söyleyemeyiz ancak +8 i ne laf söylenemez ... söyleceklerim sadece cz asasları içindir .

czde bir çok wariror ve bp nin kullandığı silahlardan wirinomlar sworddur . sherion 15 sword defance veriyor bir asas için mükemmel bir özellik ... ayrıca cr yede etkisi vardır +7 si çöp olabilir ama +8 i çöp değildir ! bence çok iyi bir itemdir.

ayrıca dondurma gibi bir özelliğide yoktur .

%100 katılıyorum 15 sword def. Kucumsenecek bir sey degildir
  • quote:

+9 Cleaver > +8 Sherion

Buna katılmıyorum.

Usko'da dodge rateleri felan çalışsa süper olurdu fakat çalışmıyor. Normalde sherion giyen bir kişiye attacklarında misslemesi lazim 21% şansla. ( +8'ine göre konuştum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 28 Mart 2010; 23:04:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.