Şimdi Ara

Shen'in Metadaki Yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Shen’in şu an oyunda ki konumu hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.
    Reworkten sonra aslında Shen daha fazla güçlendi gibi gelse de daha zayıflamış durumda.
    Zaten Shen oyuncuları bilirler ki; Shen koridor şampiyonu değil tam bir takım oyun oyuncusudur.
    Hasarı yeter kadar olmamasına karşına rework öncesinde Q yeteneği ile sürekli dürtüp, minyon kesip, can çalmanıza yarıyordu. Ama şuan o kontrol edilmesi gerçekten zor olan ruhani kılıcıyla istediklerinizi yapabilmeniz zor. Hali hazırdaki top şampiyonlarıyla karşılaştırırsak hasarı gerçekten birebir takaslarda yetmiyor ki, Shen zaten takas için veya savaş için yaratılmış bir şampiyon değil.
    Gelelim koridordaki durumuna, güncel meta şampiyonları karşısında Shen durmakta gerçekten güçlük çekiyor. Dürtme potansiyeli yok, Hasarı yetmezse sürekli kule altında kalmaya çalışacaktır.
    Renekton, Illaoi, Jarvan, Darius, Trundle gibi meta şampiyonları arasında tutunamayacak kadar güçsüz. Gücünden ziyade Sheni Shen yapan özelliğinide koridor safhasında mahvedecek durumdalar.
    Ulti kullanmak istediğinizde, kitle kontrole uğruyorsunuz. Bunu top şampiyonlarının yarısından fazlası yapabiliyor. Bozulabilen kolay bir ulti, yetersiz hasar, taunt atamadığınızda takım savaşının ortasında gezinmeniz gibi daha birçok faktörler vardır.
    O yüzden Shen şu an oynanabilecek durumda değil.

• Aynısı Ryze içinde gecerli,sustain,mobilite,alan hasarı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Ryze oynamadım ama şu an karşıma bayaa geliyor. O seken E atışlarından kaçmak çok kolay zaten onu yemiyorum. Oyun başı yüksek manaya ihtiyaç duyuyor. Verebildiği hasar sadece W yersem eğer Q atabiliyor. Ultisi berbat. Ya gerçekten gücünün farkında değiliz. Yada şampiyonu iptal etmişler.
  • Oynayan gayet oynuyor . O kadar da kötü değil .
  • becerememişsindir knk
  • Dün olaf oynadım.Karşımda shen vardı.Evet ezdim,minyonda ikiye katladım.Kule altı bekledi.Ama noldu,5 kere gank yedim,3 kere de roam yedim midden.Oyun sonu skorum 3/8 idi.Şanslı bir taunt,düzgün bir build ve rakibin aptalca shene fokuslanmasıyla adam oyunu taşıdı.Bu benim suçum değil,gank istedim gelmedi adam ping var dedi.Yani oyunda kimin kazanacağı belli olmaz.Teoride ezik varsaydığın adam oyunu da taşır her şeyi yapar.Oyun içinde her şey mümkün.Hesap yapıyorsun kule altı minyon keserim diyorsun geri kalırım,off napacam diyorsun.Bir bakıyorsun 2 kişi dive atıyorlar ve 2 de 2 atıyorsun.Şans abi nerede ne olacağı.
  • Hem koridorunu kazan, hem botu kazan. Ne güzel memleket.

Oldu olacak dürtme potansiyeli de eklesinler. Q'su gayet sağlam vuruyor 1v1lerde. W'su damage yemiyor. E'si mobilite ve taunt. Bir zahmet dürtme be kardeşim. Bir şampta her şey olmaz. İşi belli zaten. Gayette iyi durumda şu an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shen şuan oyundan soğutuyor ölmüyor bide kesiyor.ortalama kasmış bir sheni 2 kişi anca kesiyorsun zaten sen kesene kadarda takım arkadaşı geliyor gg.Laningini bilmiyorum karşıma gelmedi midlanerım ama oyunun ortasında ve sonunda çok deli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Ryze oynamadım ama şu an karşıma bayaa geliyor. O seken E atışlarından kaçmak çok kolay zaten onu yemiyorum. Oyun başı yüksek manaya ihtiyaç duyuyor. Verebildiği hasar sadece W yersem eğer Q atabiliyor. Ultisi berbat. Ya gerçekten gücünün farkında değiliz. Yada şampiyonu iptal etmişler.

Ryze iyi ama ultisinden dolayı takımla çok iyi bir iletişim kurman gerekiyor. Ya da takımdaki kişilerin aklını okuyabilmeleri lazım.
  • O skillsetle nerf buff etkiler mi o heroyu. 3 skilini iptal et ultisi tek basina pick sebebi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan gayet iyi. Titanic alınca üstüne hoplayıp şap şap vurup öldürüyor.
  • milleti gaza getirme sonra 0/10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.