Evet, aracında bu ve bunlara benzer 97 oktan benzin kullanan arkadaşlar, fikirlerinizi yazar mısınız? 95 oktana göre ne gibi değişiklikler gördünüz? Gerçekten bahsedildiği gibi daha temiz bir yakıt mı, daha atak mı, az da olsa daha fazla mesafe gidilmesine olanak tanıyor mu, v.s...... bu açılardan bakarak yorumlarınızı söyler misiniz?
Hiçkimse 97 oktan kullanmıyor mu bu forumda??
ben yeni aracıma hep 97 aldım hiç 95 almadığımdan aradaki farkı bilemicem
bence çok fark yok bütün 97 leri denedim hepsi hemen hemen aynı fakat total daha ii gibi geldi...ama benim ilk göz ağrım BP nin 98 oktanı gerçekten uzun yolda çok farkediyor... arabanın yüksek hızlara kolayca çıkmasını sağlıyordu...neden kaldırdılar anlamadım...onuda 97 yaptılar
shell'in v-power racing'ini deneyen var mı peki? hani şu 100 oktan olanı?
denedim hiçbir işe yaramıyor diyebilirim...
ne km fazlası ne de performans değişikliği hiç bi tık yok... v-power 97 den şaşmam...
Nihayetinde cevaplar gelmeye başladı da arkadaşlar, 95 oktandan 97 oktana geçenlerin farkettikleri neler acaba?
shell'in v-power racing'ini deneyen var mı peki? hani şu 100 oktan olanı?
ben denedim arabanın performansının arttığını görüyorsun ama fazla yakıyor
yani gerek 97 olsun gerekse eskiden 98 wardı araba sessiz çalışıyor ona bişey demem ama fazla yakıyor o zaman gerek olduğunu düşünmüyorum ki 95 shell alıyorum araba gayet sessiz
araba opel astra h
ben 97 oktanı 95 e göre daha temiz ve kaliteli olacağını düşündüğüm için kullanıyorum 97 oktan ile 95 oktan arasındaki performans fakının hissedilebilir bir fark olacağını düşünmüyorum.
shell 97 iyi fakat
son 2 defadır PO v max kullandım birisinde 95 oktan v max diğerinde 97 oktan vmax
kesinlikle öneririm
alpet 98 oktan kullanıyorum.istasyonun yakın oluşundan dolayıama gayet iyi bir yakıt eski PO nun 98 inden daha fazla km yapmıştım.performansı ise aynıydı.ama total ve shelli denemek istiyorum alpetten sıkıldım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme