Şimdi Ara

=== SHELL V-POWER NITRO+ HAKKINDA HERŞEY === (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
6
Favori
39.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef aracım dpf (dizel partükül filtresi) uyarısı verdi ikinci depoda. gtl gibi süper bir yakıttan sonra nasıl bu çıktı anlamadım, başka bir markanın yakıtını aldım uyarı devam ediyor ama motor çalıştırıldıktan bir süre sonra oluyor (depoda nitro var iken hemen uyarı alıyordum) aracı regenarasyon hızı ile yarım saat kullanıp dpf temizleyip başka marka ile 2 depo sonrası tekrar deneyeceğim
  • Opel combo aracim için gtl kullaniyordum (3 yıl) çok memnundum. Shell Nitro, opetin euro diesel yakitina göre motor kesinlikle daha sessiz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 focus
    uzun yolda bariz ses düşüşü oldu , çekiş normal
  • Citroen C4 1.6 e-hdi araç kullanıyorum herhalde 4 kere felan fulledim bu güne kadar nitro+ ile v-power dan farkını kullanırken farketmedim ama motorun daha temiz olacağını söylüyor shell benim adıma bir fark yok araç gene atik, gene sarsıntısız, gene 1-2 vites arası sarsıyor sonrasında sorun yok :D hiç bişey değişmedi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedirhantolga

maalesef aracım dpf (dizel partükül filtresi) uyarısı verdi ikinci depoda. gtl gibi süper bir yakıttan sonra nasıl bu çıktı anlamadım, başka bir markanın yakıtını aldım uyarı devam ediyor ama motor çalıştırıldıktan bir süre sonra oluyor (depoda nitro var iken hemen uyarı alıyordum) aracı regenarasyon hızı ile yarım saat kullanıp dpf temizleyip başka marka ile 2 depo sonrası tekrar deneyeceğim

Shell Türkiye'den mi aldınız yoksa şahıs mı. ?

• quote:

maalesef aracım dpf (dizel partükül filtresi) uyarısı verdi ikinci depoda. gtl gibi süper bir yakıttan sonra nasıl bu çıktı anlamadım, başka bir markanın yakıtını aldım uyarı devam ediyor ama motor çalıştırıldıktan bir süre sonra oluyor (depoda nitro var iken hemen uyarı alıyordum) aracı regenarasyon hızı ile yarım saat kullanıp dpf temizleyip başka marka ile 2 depo sonrası tekrar deneyeceğim

açıkçası ben yakıtlar arası farkların isimlerin tamamen pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyordum ta ki şu an ntv'de yayınlanan nitro plusın belgeseli gibi bişeyi izleyene kadar kullandıkları laboratuvarları, arge teknolojisini, testlerini görünce harbiden bu yakıt farklı herhalde dedim. sizin sorununuz için de ben kullanmadım ama belgeselden öğrendiğime göre bu yakıtın aynı zamanda arındırıcı özelliği varmış. başta normal yakıtla kullanılmış bir motordan parça aldılar mikroskop gibi bişeyden gösterdiler baya kurum kaplıydı. sonra motora nitro plus atıp parçayı bir daha gösterdiler. parçada en ufak bir kurum kalmamıştı sanırım bu ilginç yakıt sizin motoru da ciddi oranda temizledi ve artıklar da partikül filtresini doldurdu sandığınızın aksine bu yakıt motora adeta bakım yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 26 Ekim 2013; 12:48:07 >

• Aldığım shell istasyonu yeniköy sahildeki shell franchising mi yoksa shell türkiye mi bilemiyorum. Uzun yıllardır shell kullanıyorum hatta gtl inanılmaz diyordum nitrodan sonra yaşadıklarım beni üzdü fakat dpf temzileyici katkılar ile dpf temizliği yaptıktan 4-5 hafta sonra bp ve po dan yakıt aldım ve aynı arıza tekrarladı nitro ya bağlamak pek akılcı olmuyor bu durumda
  • Total excelium en iyisi tartismasiz

Ama shell nitro ile ilgili bir sorunum olmadi memnun kaldim sadece pahali pahali oldugu icin almiyorum

Teb total kartim var %5 indirim yapiyor %5 istasyon indirimi var

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

hocam shell tr mi özel kişiye mi ait olup olmadığını nasıl biliriz bir liste var mı?
  • 2012 mjet aracımda Total exeliumdan nitroya gecmistim. yaklasık 4000 km yol yaptim.. her depo fullediğimde dpf devreye girdi! totalde iken dpf arada sırada devreye giriyordu! Sırf bu yüzden totale geri döndüm..

• Kymco Downtown motosikletimde kullandığımda yaklaşık 70-80 km sonra hata kodu almaya başladım.Bu 2 sefer başıma geldi.
    Kullanmayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Shell nitrodan sonra yakıt kartı vardı mecbur OPET euro dizel aldım

Aldığıma alacağıma bin pişman oldum

Aracın motor sesi bariz bir şekilde arttı çekiş düştü

Aracım 1,6 tdı dsg leon

Bu nitro yakıtın benzini de var dimi?

Çünkü geçen gün aldım, mazot doldurmuş olamaz herhalde depoya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Evet Benzini de var.

Ben de 3 depodur nitro kullanıyorum. Daha önce PO, BP, Opetten bir kaç kere 95 oktan aldım. Araç soğukken rölantide ciddi sarsılmalar oluyordu. Araç titriyordu resmen. Sonra bir usta yakıttandır deyince Shell Nitroya geçtim. Sarsılma, titreme kesildi. Şimdi gayet stabil çalışıyor. Performansı da fark edilir derecede arttı aracın.
    Ben çok memnun kaldım yakıttan. Artık sürekli Shell Nitro kullanıyorum.
    Araç A4 1.8 TFSİ
  • Şirkete yeni kiraladığım A4 2.0 TDI da 4500 km falan yaptım baya baya iyi bence GOLF de ilk günlerine döndü resmen bakalım zaman gösterir tabi ama benim araçlar DPF uyarısı vermedi hiç çok iyi bir yakıt olduğuna inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

quote:

hocam shell tr mi özel kişiye mi ait olup olmadığını nasıl biliriz bir liste var mı?

eger shell isletiyorsa girisinde "bu istasyon shell&turcas a.ş. tarafindan isletilmektedir" yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

quote:

eger shell isletiyorsa girisinde "bu istasyon shell&turcas a.ş. tarafindan isletilmektedir" yazar

teşekkür ederim..

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Dizel Motor Tipine Göre Değişiyordu.

CRDİ üniteler için GTL / Excellium kullanıyordum. GTL'de çekiş daha iyiyken Excellium'da daha fazla menzil alıyordum.

Askere gelmeden, 1.6 CRDİ Kia Cee'd ( A/T ) ile yaz aylarında 220 TL mazota tam 1185 Km yaptım. İstanbul - Bodrum ( Yolda full cruise 90-100 km ) ve sonrası Bodrum içerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luti

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Evet Benzini de var.

Ben de 3 depodur nitro kullanıyorum. Daha önce PO, BP, Opetten bir kaç kere 95 oktan aldım. Araç soğukken rölantide ciddi sarsılmalar oluyordu. Araç titriyordu resmen. Sonra bir usta yakıttandır deyince Shell Nitroya geçtim. Sarsılma, titreme kesildi. Şimdi gayet stabil çalışıyor. Performansı da fark edilir derecede arttı aracın.
    Ben çok memnun kaldım yakıttan. Artık sürekli Shell Nitro kullanıyorum.
    Araç A4 1.8 TFSİ

Bundan sonra bende denk geldikce nitro alacagim

• total exellium kullanıpta şikayetçi olan var mı acaba? ben shell nitro kullanıyorum ama totale geçip geçmeme konusunda çok kararsızım. ikisini de kullandım ve hiç bir fark hissetmedim:((( ikiside aynı geldi bana:))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.