Şimdi Ara

Shell motorist yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygulama ile en ekonomik sürüş yapan 5 kişiye puan yüklüyorlar. Forumun turbo benzinli araçlarla 4 lt yakan sürücüleri kaçırmasın.

    Yarışma Duyurum Metni

    Shell akaryakıt şirketinin “Shell Drive” programı kapsamında düzenleyeceği yarışma aşağıda belirtilen dönemlerde yapılacaktır. Öncelikle akıllı telefonunuza “Shell Motorist” uygulamasını App Store veya Play Store’dan indirmeniz gerekmektedir.

    İndirilen programa giriş yapılarak “Shell Drive” özelliği seçilmeli facebook, google+ ya da email adresinizle kayıt olunmalı ve kayıt sırasında adınıza kayıtlı geçerli cep telefonu numarasının verilmesi gereklidir. Uygulamanın başarılı bir şekilde çalışabilmesi için her seferinde aracınıza bindikten sonra kontağı çevirmeden önce “Start Drive” butonuna basarak sistemi aktif duruma getirmeniz gerekecektir. Bu şekilde uygulamayı çalıştıranlar Yarışmaya girmeye hak kazanacaktır.
    Böylece yolculuğunuz boyunca istatistikleriniz kaydedilmeye başlayacaktır. Yolculuğunuz bittiğinde ise yine “End Drive” butonuna basarak uygulamayı sona erdirmeniz gerekmektedir.
    Profesyonel jüri tarafından araç kullanım tarzınıza göre performans değerlendirmesi, yol sürüş mesafenize göre ise KM değerlendirmesi ile dereceniz belirlenecektir. Derece belirlenmesinde uygulama özelliği olarak iki kriterde değerlendirme yapılacaktır. Yaptığınız mesafenin uzunluğu ise aynı performans skoruna sahip kullanıcılar arasındaki sıralama profesyonel jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecektir.
    Shell Drive uygulaması ayrıca yakıt ekonomisi ve güvenli sürüşü de teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Aşağıda tarihleri belirtilen dönemler içerisinde Shell Drive kullanıcılarından performans ve sürüş KM’si dikkate alınarak güvenli ve ekonomik sürüş yapan ilk beş kullanıcıya Shell ClubSmart puanı yüklenecektir. Kullanıcılar, Club Smart üyesi Shell istasyonlarından bu ödül puanlarına karşılık gelen tutarda yakıt alabileceklerdir.
    Aşağıda tarihleri belirtilen dönemlerin ayrı ayrı her birinde başarılı olan 5 kişiye ödül verilecektir. 1. olan Kullanıcıya 1.000 TL değerinde 100.000 Shell Smart Puan, 2. olan Kullanıcıya 500 TL değerinde 50.000 Shell Smart Puan, 3. olan Kullanıcıya 300 TL değerinde 30.000 Shell Smart Puan, 4. olan Kullanıcıya 200 TL değerinde 20.000 Shell Smart Puan ve 5. olan Kullanıcıya 100 TL değerinde 10.000 Shell Smart Puan yüklemesi yapılacaktır. (100 Shell Smart puan = 1 TL’dir.)
    Her dönem iki haftayı kapsamakta olup, Kullanıcıların yer aldığı liste her yeni yarışma döneminde kendiliğinden yenilecektir. Kullanıcılar her yeni dönemde yarışmaya katılma ve ödül kazanma şansını yeniden elde edecektir.
    Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
    Yarışmamıza katılım ücretsizdir ve her hangi bir ticari amacı yoktur. İşbu yarışma sadece motorlu kara taşıtlarını (otomobil, motorsiklet) kapsamaktadır. Bunun dışında herhangi bir taşıt katılamayacaktır.
    Her Kullanıcı kendi yaratmış olduğu hesabı üzerinden aynı anda sadece bir akıllı telefon kulla narak yarışabilir. Bunun aksi bir durumun Shell tarafından tespit edilmesi halinde bu Kullanıcı kendiliğinden diskalifiye olacak ve bu yarışma kapsamında ödül kazanamayacaktır.
    Yarışmaya 18 yaşından küçükler, Shell& Turcas Petrol AŞ. Çalışanları ile diğer Shell Grup Şirketi çalışanları ve Powerstaff çalışanları katılamaz. Katılıp kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.
    Yarışma sonucunda ödülü kazanan talihlinin bilgileri aşağıda belirtilen tarihlerde her dönem ayrı ayrı olmak üzerewww.powerstaff.com.tr adresinde yayınlanacaktır.
    Bu yarışma Milli Piyango İdaresinin bilgisi dahilinde yapılmaktadır.
    Bu yarışma Milli Piyango Genel Müdürlüğünden alınan 19/07/2016 tarih ve 58259698-255.05.02/1767-5850 sayılı yazısı uyarınca muafiyet kapsamında değerlendirildiğinde, ayrıca başka bir izne gerek olmaksızın yapılmaktadır.
    Yarışmanın:

    1.DÖNEM

    Başlama Tarihi ve Saati: 21 Temmuz 2016 (Saat : 07:00)

    Bitiş Tarihi ve Saati: 04 Ağustos 2016 (Saat : 23:59)

    2.DÖNEM

    Başlama Tarihi ve Saati: 05 Ağustos 2016 (Saat : 07:00)

    Bitiş Tarihi ve Saati: 19 Ağustos 2016 (Saat : 23:59)

    3.DÖNEM

    Başlama Tarihi ve Saati: 20 Ağustos 2016 (Saat : 07:00)

    Bitiş Tarihi ve Saati: 03 Eylül 2016 (Saat : 23:59)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Shell yakıt kullanmak mecburi değil sanırım.. Güzel bir uygulama. Bununla birlikte birazdan hervşeye kulp takanlar gelir ve illa bir nane üretirler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.