Şimdi Ara

Gittigidiyor Shell Yakıt Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
8.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu daha önce açıldıysa silinebilir.
    https://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/eylul-2020-shell-kampanyasi

    Kampanya 11 Eylül - 4 Ekim 2020 tarihleri arasında tek seferde GittiGidiyor'dan yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.Kampanya kodu 11 Eylül - 4 Ekim 2020 tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılara verilecektir.Kampanyaya Shell Motorist mobil uygulaması veya SMS üzerinden katılım sağlanabilir.Kampanyaya SMS ile katılan kullanıcıların Shell ClubSmart kartına 14 Ekim 2020 tarihinde, 10 TL karşılığı yakıt değerinde 1.000 Smart Puan yüklenecektir.
    Shell mobil uygulaması üzerinden katılan kullanıcıların Shell ClubSmart kartına 14 Ekim 2020 tarihinde, 15 TL karşılığı yakıt değerinde 1.500 Smart Puan yüklenecektir.
    Kampanyaya SMS ile katılmak için, kampanya katılım şifresinin GİTTİGİDİYOR yazıp aralarında bir boşluk bırakılarak Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya şifresinin girilerek 11 Ekim 2020, saat 23.59'a kadar 2313'e kısa mesajla gönderilmesi gerekmektedir.
    Örnek Kampanya Katılım Şifresi: GİTTİGİDİYOR 700044101847935316 BNHWCV
    Kampanyaya Shell Mobil uygulaması üzerinden katılan katılımcıların 11 Ekim 2020 23:59'a kadar şifre girişlerinin tamamlanması gerekmektedir. Uygulamadan "Haberler ve Ürünler" başlığına tıklayıp "GittiGidiyor" kampanya sayfasına girerek, o sayfadaki kampanyaya katılım bağlantısına erişim sağlayıp Shell ClubSmart Kart numaralarını ve kampanya katılım şifresi girilmelidir.Smart Puanların yüklenmesi için GittiGidiyor alışveriş onayının tamamlanması gerekmektedir. Siparişin kısmen ya da tamamen iade edilmesi ve sipariş tutarının 150 TL'nin altına düşmesi durumunda kazanılmış olan hediye Smart Puan iptal olur.Shell ClubSmart kartınız yoksa program üyesi Shell istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilir ya da SMART yazıp 2313'e SMS atarak üyeliğinizi yaratabilirsiniz.Her Shell ClubSmart kart sahibi, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.Yüklenen Smart Puanların son kullanım tarihi 8 Kasım 2020'dir. Kullanılmayan Smart Puan'lar 9 Kasım 2020 tarihinde silinecektir.Smart Puan'ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartların kayıtlı olması gerekmektedir. Kartınızı Shell Motorist Mobil uygulaması ya dawww.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz.Smart Puan'lar sadece akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir.Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart Kart'ın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir.Kampanyaya 18 yaşından büyükler katılabilir.Shell Ticari Kartlar, ClubSmart Extra ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.Kampanyaya tüm Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım ücretsiz olarak yapılabilir.Bu kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez.Her GittiGidiyor üyesi kampanyadan 1 defa faydalanabilir.Katılımcının; kampanyaya hak kazanabilmek için gerekli olan Shell ClubSmart kaydını tamamlarken gerçek profil bilgisi, güncel e-posta adresi, gerçek isim ve soy isim bilgilerini paylaşmış olması gerekmektedir. Kişisel bilgiler ve e-posta adresinin doğru girilmesi kullanıcının kendi sorumluluğundadır. Kullanıcının yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, yakıt hediyesini kazanamayacağını katılımcı kabul eder.

    Sahte profiller aracılığıyla katılımcı olan ya da sahte profillerden destek aldığı tespit edilen katılımcıların hediye yüklemesi yapılmayacaktır.

    Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.

    Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.

    Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. GittiGidiyor ve Shell & Turcas Petrol A.Ş. her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 1 euroluk kampanya. Avrupalılar bu kampanyayı görse gülmekten altına yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş beleş cümlelerinizle kirletmeyin konuyu. Git sevdiklerinle yaşa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber için teşekkürler.
  • Anladığım kadarıyla önce en az 150 TL alışveriş onaylanacak. Akabinde şifre GittiGidiyor üzerinden alınıp Shell sistemine kaydedilecek. Ama emin olamadım. Çok yazıp net yazmamışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmem ne yapacaksın da bilmem nerye mesaj atacaksın. Sonra bilmem ne olacak. Okurken üşendim daha. Gidip paşa paşa dom.. pardon yakıtımi alırım uğraşamam bunlarla. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler tabi ki. Faydalanan faydalanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    E bize ne biz TL alıyoruz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shell taahhüt ettiği smart puanları asla yüklemiyor. Güvenmiyorum bu sebeple.
  • Kampanyayı anlayan var mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anlayamadım, o yüzden okumayı bıraktım...
  • shell'in uygulamasında kampanyaya katıl dediğimde kampanya kodu istiyor. kampanya kodunu almak için gittigidiyordan 150TL üzeri alışveriş yapmak gerekli. alışverişi yaptım yine kod alamadım. gittigidiyor müşteri hizmetlerine yazdım motorist uygulaması üzerinden kayıt yaptırmanız lazım dedi. ben vazgeçtim 15 TL onların olsun çok saçma bir kampanya yapmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frddrst

    shell'in uygulamasında kampanyaya katıl dediğimde kampanya kodu istiyor. kampanya kodunu almak için gittigidiyordan 150TL üzeri alışveriş yapmak gerekli. alışverişi yaptım yine kod alamadım. gittigidiyor müşteri hizmetlerine yazdım motorist uygulaması üzerinden kayıt yaptırmanız lazım dedi. ben vazgeçtim 15 TL onların olsun çok saçma bir kampanya yapmışlar.
    Gittigidiyor siparişinizin onayını verdiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frddrst

    shell'in uygulamasında kampanyaya katıl dediğimde kampanya kodu istiyor. kampanya kodunu almak için gittigidiyordan 150TL üzeri alışveriş yapmak gerekli. alışverişi yaptım yine kod alamadım. gittigidiyor müşteri hizmetlerine yazdım motorist uygulaması üzerinden kayıt yaptırmanız lazım dedi. ben vazgeçtim 15 TL onların olsun çok saçma bir kampanya yapmışlar.
    kodu almak için alışveriş yaptıkdan sonra ana sayfada bulunan kampanyaya tıklayıp kodu al demeniz lazım
  • Gittigidiyordan alışverişi yapınca kodu al sayfası çıkıyor sonra Shell uygulamasından kampanyaya katıl diyorsunuz Shell Club kart numarasını ve kodu giriyorsunuz ekimde yüklenecekmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alılveriş yaptım ancak kod al deyince alışveriş yap diyor adreste https://www.shell.com.tr/suruculer/shellden-avantajli-kampanyalar/alisverisiniz-gittigidiyordan-yakitiniz-shell-den.html

    Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra kampanya katılım şifrenizihttps://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/eylul-2020-shell-kampanyasi linki üzerinden 9 Ekim tarihine kadar alabilirsiniz.

    maddesi yer alıyor onaylamadan kodu vermicek galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 16 Eylül 2020; 12:15:16 >




  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Onaydan sonra mi kod çıkıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bu kampanyayı unutmuşum, aynı hesapta 2 defa alışveriş yaptım. Sonra fark ettim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.