Bildirim
Shell ile 1200TL’ye 10.000 Yakıt Puan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
iyi hoş da bir önceki kampanyada verdiği 150 TL yi bile kullanamadım aylardır duruyor, hangi istasyona gitsem puan görünmüyor diyorlar.
-
Sanırım kişiye özel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kayıtlı mail adresinizi kontrol edin isterseniz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok maalesef genelde kullandığım için bana gelmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama da gözüküyorsa bende de aynı sorun vardı. En son istasyonda bir arkadaş bayağı bir uğraştı,fiş çıkarttı vs derken abi senin plakaya farklı bir shellkart tanımlı dedi.Musteri hizmetlerini aradım durumu anlattım duzelttiler. Ertesi gün tekrar gittim ve kullandım. Bir müşteri hizmetleri ile görüşün derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğin gibi yaptım plaka bilgisi güncel değilmiş çok teşekkürler hocam
-
Rica ederim,ne demek.👍🏻
İstasyonda puan görünmüyor;
Görevlilerin bunlardan haberi yok; nasıl işlem yapılacağını bilmiyor.
-
Benimde puanlarda bir sıkıntı var bir fişte 340 TL gözüküyor diğer fişte 34 TL gözüküyor. Hangisi doğru anlamadım
Bana genelde her 15 günde 1 , 600 tl yakıt alımına 1000 puan gelir oda 10 lira yapar.
müşteri hizmetleri ile görüşün , çözülür sanırım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar mutlu bayramlar, uzun süredir giremiyorum ayri baslik var mi bilmiyorum bulamadım varsa linkini paylaşır mısınız?
Turkcell platiniumlulara shell 100tl yakit kodu konusunu
Turkcell platinium 100tl kodları nasil kullanılıyor pompacilar bilmiyor nasil yapacaklar? Nerden destek alabiliriz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X