Şimdi Ara

Shell’den Bonus Card’lılara özel 400/25 TL Bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus kartınız ile 15 Ağustos -30 Eylül 2014 tarihleri arasında kampanyaya dahil Shell istasyonlarındaki Garanti POS’larından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alımına, kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında 9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabilecek 25 TL Bonus hediye!
    Kampanyadan yararlanmak isteyen Bonus sahiplerinin, harcamadan önce banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından SHELL yazıp; Garanti Bonus için 3340’a, Deniz Bonus için 3280'e, TEB Bonus için 4616’ya, Şeker Bonus için 7353'e, ING Bonus için 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahiplerinin de kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus için 8222’ye, ABank Bonus için 4055’e, Tekstilbank Bonus için 05327524404’e SMS göndermesi yeterlidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir. Bonus Flexi ,Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için EVET SHELL yazıp, kartin son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir.

Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilinde olup, kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus 9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilir.

Kampanya 15 Agustos-30 Eylül 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerlidir.

Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus 9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilir.Diğer banka Bonus’ları 9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarındaki harcamalarında indirim alacak ve ekstrelerine yansıtılacaktır.

Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus,diğer banka Bonus kartları (Fibabank hariç) ve ticari kartlar dahildir. Taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. Katılım için harcamadan önce SHELL yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir.

PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir. Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genc Card'lar kampanyaya katılım için EVET SHELL yazıp, kartin son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir. Bu kartlara sahip olanlar kampanya katılmak için katılım ücreti olarak 3,99 TL. ödeyecektir. Tüm kartlar için katılım sms’inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.

Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.Detaylı bilgi için:www.bonus.com.tr, vewww.shell.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 14 Ağustos 2014; 13:06:20 >

• Pek olmamış 25/400 düşük bence
  • 300e 30 oluyordu 400e 25 e dustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

300e 30 oluyordu 400e 25 e dustu
    worldcard bu aralar bi akaryakıt kampanyası yapmıyo ordan bi hamle gelse
  • Bonustan kampanya bekliyordum ama bu olmamış. Paraf total kampanyası daha iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

worldcard bu aralar bi akaryakıt kampanyası yapmıyo ordan bi hamle gelse

Alıntıları Göster
    LPG dü?ünenlere basit bir hesaplama yaptym (ankara ?u anki fiyat);

Shell otogaz ?u anda 2.55 'ten satylyyor. 425 liralyk otogaz aldy?ymyzda 166.66 litre gaz almy? oluyoruz. Bunu da 400 liradan mal ediyoruz. 400/166.66=2.40

Yani shell otogazy fiyat de?i?mezse 11 kuru?luk bir indirimle almy? oluruz.

Milangaz ise zaten 2.33

bu arada türkçe karakterler de gümlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 14 Ağustos 2014; 12:32:13 >

• Bu kampanyalar genelde %10 olur. Bu kampanya tırt cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Bu kampanyalar genelde %10 olur. Bu kampanya tırt cıktı
    Hayatta shellden almam garanti de zaten ayıp etmiş. kocaman bir tırt olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Hayatta shellden almam garanti de zaten ayıp etmiş. kocaman bir tırt olmuş.

Alıntıları Göster
    lpgciler için hiçbir anlamı yok gerçekten.zaten lt fiyatı yüksek bir de depolar genelde 80 lira civarına doluyor tarih tuttur istasyon ara tekrar git uğraşmaya değmez ucuz gazlar daha avantajlı.
  • Olmamış bonus bu ay maximum-opet ve world-opet online 10×50 ile alacağım yakıtları
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Olmamış bonus bu ay maximum-opet ve world-opet online 10×50 ile alacağım yakıtları
    Oranlar giderek düşüyor bakalım bundan sonra herhalde uğraşmayız 25 Tl için.
  • denizbonusun 100 TL ye 10 tl akarayakit kampanyasiyla birlesince guzel olur. 500 e 75 guzel rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkusat

denizbonusun 100 TL ye 10 tl akarayakit kampanyasiyla birlesince guzel olur. 500 e 75 guzel rakam
    400 e 25 çok düşük.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: soykannnn

400 e 25 çok düşük.....

Alıntıları Göster
    shell ile bonus bu kafayla fazla gitmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: root16

shell ile bonus bu kafayla fazla gitmez...

Alıntıları Göster
    Shell bir daha almam isterse 400 e 80 olsun. Petrol Ofisi'nden şaşmam. Yok mu PO'da kampanya yav.
  • Katılalım
  • Shellin mazotu gayet iyi bence ponun mazot çamur gibi lakin eskiden 400e 50 olurken şimdi 25tl. Ben uğraşmam çoğu kimsede uğraşmaz bence
  • Bu aralar bonusa bir haller oldu. Alışveriş merkezlerin de çoğu yerde anlaşma yapmamış mağazalar. Deriden, english home aklıma gelenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

Shellin mazotu gayet iyi bence ponun mazot çamur gibi lakin eskiden 400e 50 olurken şimdi 25tl. Ben uğraşmam çoğu kimsede uğraşmaz bence

bende çok beğendim shell i eskiden opet total karışık kullanıyordum. Artık shellden başka yakıt alacağımı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

Shellin mazotu gayet iyi bence ponun mazot çamur gibi lakin eskiden 400e 50 olurken şimdi 25tl. Ben uğraşmam çoğu kimsede uğraşmaz bence

bende çok beğendim shell i eskiden opet total karışık kullanıyordum. Artık shellden başka yakıt alacağımı sanmıyorum.

Bi ara moilden aldım 20 kuruş ucuz diye araba 7lt yakmaya başladı😃 Şu an nitro dizel 5.5lt gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.