Bildirim
Shell clubsmart kart ile indirimli yakıt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Puan kullandığın İçin öyle oluyor, sistem puanın kadar litre de indirim yapıyor, aldığın litreye bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1042 puan vardı 1000 puanı kullandım keşke doldursaydım depoyu pompacı sonradan söyledi her seferinde böyle ise çok iyi sürekli olacaksaquote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
Puan kullandığın İçin öyle oluyor, sistem puanın kadar litre de indirim yapıyor, aldığın litreye bak.
Düşündüğünüz gibi degil. Sadece yakitin 10 tl lik kısmını ücretsiz olarak veriyor. Hesabi da ona göre yapıyor zaten. Zaten o 10 tl yi toplayana kadar kabaca 5 depo fullemeniz gerekecektir. Ben puanlari 15 tl de bir kullanirim çoğunlukla. 150 yerine 135 tl ödüyorum ama 150tl ye denk gelecek lt de yakit aliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Hocam 1042 puan vardı 1000 puanı kullandım keşke doldursaydım depoyu pompacı sonradan söyledi her seferinde böyle ise çok iyi sürekli olacaksa
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
uzun zamandır kullanıyorum güzel bir özellik -
Ben 3 tl’ye benzin alıyorum shell kart sayesinde
Özellikle miles&smiles kartınız varsa içindeki milleri shell puana dönüştürebilirsiniz (x3).
Bir de kartı son günlerde yoğun kullandım mail üzerinden teklifler gelmeye başladı. Örneğin 80 tl ve üzeri yakıt alımına 250 puan veriyorlar bazen istasyonu değerlendirme anketi geliyor ona da 250 puan veriyorlar.
Bnmde şuan 970 puan gözukuyo bilgilenmem iyi oldu görücez bakalim..
Kartı nasıl alıyoruz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta 95 liralık bedava yakıt aldım.
Aracı aldığımda eski sahibi tarafından çıkartılan shell club kartı vardı plakaya tanımlı, ben de shellden almaya devam ettim. Kart bende işleyiş nasıl oluyor ? Pompacıya mı söylüyoruz yoksa öderken mi ? Tel. no benim üzerime olmadığı için sıkıntı çıkar mı ? 38TL var kartta neredeyse hepsi bendeyken oldu. -
Kart sahibinin gün ay yıl şeklinde doğüm tarihini öğrenmeniz gerekiyor pompacıya kartımdaki puanı kullanmak istiyorum diyin şifre gin ay yılquote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
Aracı aldığımda eski sahibi tarafından çıkartılan shell club kartı vardı plakaya tanımlı, ben de shellden almaya devam ettim. Kart bende işleyiş nasıl oluyor ? Pompacıya mı söylüyoruz yoksa öderken mi ? Tel. no benim üzerime olmadığı için sıkıntı çıkar mı ? 38TL var kartta neredeyse hepsi bendeyken oldu.
Shell istasyonlarinda kart isteyin kendileri tanimlayip veriyo müşteri hizmetlerini alip kayit olun..her yakit alişinizda karti verin pompadan gecirsin 1-2 gün içerisinde puan karta geliyo
Zubizu'ya kaydolunca VP alımında %1.68 smart puan veriyor. Ayrıca ayda bir e-mail'e memnuniyet anketi geliyor ve anketi doldurunca sonraki ay 200 puan da ordan geliyor.
Bir de nakitup uygulamasından %1 geliyor.
Ha bir de cepteteb kartla 2 aydır %10 iade alıyorum, umarım o da devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X