Şimdi Ara

Shell clubsmart kart ile indirimli yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kartımda 1000 puan birikmişti 10 liraya denk geliyor ayeıca zubizuya üyeyim plakam kayıtlı bugün benzin alırken içindeki parayıda kullandım benzin 7.15 iken 5.35 den aldım indirim oluyormuş yeni haberim oldu var mı böyle birşey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puan kullandığın İçin öyle oluyor, sistem puanın kadar litre de indirim yapıyor, aldığın litreye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Puan kullandığın İçin öyle oluyor, sistem puanın kadar litre de indirim yapıyor, aldığın litreye bak.
    Hocam 1042 puan vardı 1000 puanı kullandım keşke doldursaydım depoyu pompacı sonradan söyledi her seferinde böyle ise çok iyi sürekli olacaksa

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Hocam 1042 puan vardı 1000 puanı kullandım keşke doldursaydım depoyu pompacı sonradan söyledi her seferinde böyle ise çok iyi sürekli olacaksa

Alıntıları Göster
    Düşündüğünüz gibi degil. Sadece yakitin 10 tl lik kısmını ücretsiz olarak veriyor. Hesabi da ona göre yapıyor zaten. Zaten o 10 tl yi toplayana kadar kabaca 5 depo fullemeniz gerekecektir. Ben puanlari 15 tl de bir kullanirim çoğunlukla. 150 yerine 135 tl ödüyorum ama 150tl ye denk gelecek lt de yakit aliyorum.

• uzun zamandır kullanıyorum güzel bir özellik
  • Ben 3 tl’ye benzin alıyorum shell kart sayesinde
    Özellikle miles&smiles kartınız varsa içindeki milleri shell puana dönüştürebilirsiniz (x3).

Bir de kartı son günlerde yoğun kullandım mail üzerinden teklifler gelmeye başladı. Örneğin 80 tl ve üzeri yakıt alımına 250 puan veriyorlar bazen istasyonu değerlendirme anketi geliyor ona da 250 puan veriyorlar.

• Bnmde şuan 970 puan gözukuyo bilgilenmem iyi oldu görücez bakalim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartı nasıl alıyoruz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta 95 liralık bedava yakıt aldım.

• Aracı aldığımda eski sahibi tarafından çıkartılan shell club kartı vardı plakaya tanımlı, ben de shellden almaya devam ettim. Kart bende işleyiş nasıl oluyor ? Pompacıya mı söylüyoruz yoksa öderken mi ? Tel. no benim üzerime olmadığı için sıkıntı çıkar mı ? 38TL var kartta neredeyse hepsi bendeyken oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Aracı aldığımda eski sahibi tarafından çıkartılan shell club kartı vardı plakaya tanımlı, ben de shellden almaya devam ettim. Kart bende işleyiş nasıl oluyor ? Pompacıya mı söylüyoruz yoksa öderken mi ? Tel. no benim üzerime olmadığı için sıkıntı çıkar mı ? 38TL var kartta neredeyse hepsi bendeyken oldu.
    Kart sahibinin gün ay yıl şeklinde doğüm tarihini öğrenmeniz gerekiyor pompacıya kartımdaki puanı kullanmak istiyorum diyin şifre gin ay yıl

• Shell istasyonlarinda kart isteyin kendileri tanimlayip veriyo müşteri hizmetlerini alip kayit olun..her yakit alişinizda karti verin pompadan gecirsin 1-2 gün içerisinde puan karta geliyo

• Zubizu'ya kaydolunca VP alımında %1.68 smart puan veriyor. Ayrıca ayda bir e-mail'e memnuniyet anketi geliyor ve anketi doldurunca sonraki ay 200 puan da ordan geliyor.
    Bir de nakitup uygulamasından %1 geliyor.
    Ha bir de cepteteb kartla 2 aydır %10 iade alıyorum, umarım o da devam eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.