Şimdi Ara

SHELL CLUB SMARTCARD HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kart tek bir araca mı mülkiyet oluyor biriken puanlar başka aracda kullanılamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki araç içinde aynı kartı kullanıyorum. Kartı kayıt ettirirken bir plakaya kayıt ettirebiliyorsunuz ama kartı istediğiniz gibi kullanıyorsunuz

• bizde bi kart 3 araç var. Kullanıyoruz sıkıntı olmuyor . Bedava birşeyler biriktiği zaman ben yada babam ona göre alıyoruz
  • Katkisiz 1litre yakit 1 puan ,katkili 1lt yakit 3 puan, yani 500lt katkisiz dizel yakit 1750 icin 5lira bonus,onun yerine tpden alin litre basi 30kurus kar edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Katkisiz 1litre yakit 1 puan ,katkili 1lt yakit 3 puan, yani 500lt katkisiz dizel yakit 1750 icin 5lira bonus,onun yerine tpden alin litre basi 30kurus kar edin.

Bu kart bildiğin çöp. Cüzdanda gereksiz yer etmekten başka bir halta yaramıyor. Şirket mirket değilsen puan muan birikmez.

Bende eskiden vardı, her yakıt alışta gayri ihtiyarı veriyordum. Bir gün sordum kaç puanım var diye, şaka gibi bir puan söyledikleirnde gözlerinin önünde çöpe attım.+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 3 Nisan 2016; 16:42:47 >
  • bende bu kartı kullanıyorum fakat çok fazla puan birikmiyor.
  • 7 - 8 sene önce çok daha mantıklıydı kataloğunda güzel hediyeler vardı , puanla kontür alinabiliyordu ve en önemlisi çok daha fazla puan kazanilabiliyordu.Şimdi abilerin söylediği gibi yer israfi ben de kullanmıyorum.Hem vergilerle zamlarla mutluyuz!Eyyyy Shell petrolleri sabrımızı sınama kartınıda al başına ÇAL .
    Edit:Söylendigi gibi şahısa yada plakaya özel değil.Yani sizin kartınızla arabama yakit alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 3 Nisan 2016; 22:28:30 >
  • Ben bi ara forumdan 70 liraya 100 liralik shell puan satin aldigimda almistim 2 tane. İkiside ayni plakaya tanimli ama arkadaslarin dedigi gibi çöp.

Ordan puan beklemek yerine litresi fiyati saha ucuz olandan almak daha mantıklı.

• Lpg litresi 2.09 tlden alıyorum. 1 litreye 1.5 puan veriyor. 1000 puan 10 tl ye eşdeğer. Hesaplamalar sonucunda 1393 TL değerinde lpg alırsam, 10 tl hediye veriyor. Yani %0.7 kazandırıyor. Yani lpgnin litresini 2.09 tl yerine 2.075 tlye almış oluyorum. Kısacası çöp ama kullanıyorum.

• Aynen birsey biriktigi yok.atin gitsin

• ismi lazım olmayan bir yerden 20 liralık yakıt alıyorum 1.5-2 tl puan yükleniyo

Nasıl yaptığımı sorarsanız istasyondaki arkadaşla gel git yapa yapa baya bi muhabbetimiz oldu. o da her gittiğimde puanları basıyo karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Katkisiz 1litre yakit 1 puan ,katkili 1lt yakit 3 puan, yani 500lt katkisiz dizel yakit 1750 icin 5lira bonus,onun yerine tpden alin litre basi 30kurus kar edin.

Bu kart bildiğin çöp. Cüzdanda gereksiz yer etmekten başka bir halta yaramıyor. Şirket mirket değilsen puan muan birikmez.

Bende eskiden vardı, her yakıt alışta gayri ihtiyarı veriyordum. Bir gün sordum kaç puanım var diye, şaka gibi bir puan söyledikleirnde gözlerinin önünde çöpe attım.+

Aynısını opet kart için yaptım. 100 liralık yakıt için 50 kuruş birikiyor. Yani 900 liralık yakıt alacağım ki 1 litre hediye yakıt alabileyim tabi o zamana kadar da yakıta kaç defa zam gelir

• ayda ortalama 1000 km yapan biri olarak kullanıyorum. 1,5-2 yılda ancak 30 tl birikti.damla damla ama yine de birikiyor.
  • Her seferinde pompacılarla tartışmama sebep olan firma. 2yılda 5tl birikmiş kullanıp bi daha shell'e adım atmayacağım. bi bayi kullanılmaz diyor bi bayi kullanılır diyor. 5tl kullandığımı hatılıyorum. kartı alıp kullanmazsanız 150TL'ye 300(3tl) verdiği oluyor. bana sürekli mesaj geliyo Zira bp %2 kartım var sürekli bp'den alıyorum. bp'de yılda 50tl'den fazla puan oluyor belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.