Şimdi Ara

shell bonus card ödül kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garanti bonus cartttan şöle bir mesaj geldi
    Bonus ile shell kampanyasından kazandığınız bonus kartınıza yüklenmiştir. 12-20 nisan arası bonus üyesi shell istasyolarında kullanabilirsiniz.
    ama baktım internet şubesinden bonusumda bir değişiklik yok bunu nasıl kullancam kullanan arkadaş var mı yada daha önce kullanıp bilgisi olan arkadaş
    yardımcı olursanız çok sevinirim

Orijinalden alıntı: zonta

Arkadaşlar garanti bonus cartttan şöle bir mesaj geldi
    Bonus ile shell kampanyasından kazandığınız bonus kartınıza yüklenmiştir. 12-20 nisan arası bonus üyesi shell istasyolarında kullanabilirsiniz.
    ama baktım internet şubesinden bonusumda bir değişiklik yok bunu nasıl kullancam kullanan arkadaş var mı yada daha önce kullanıp bilgisi olan arkadaş
    yardımcı olursanız çok sevinirim

+1
  • diğer konuya yazmışlardı, bonus sadece shell'deki pos'larda görünüyormuş, internet veya başka yerde görünmüyormuş...

Shell'de her 50 TL harcamaya 5 TL BONUS!
  • arkadaşlar ben 2 kez alışveriş yapmıştım. 10 tl yüklendi. 50 tl lik alışverişte 10 tl kullanabilir miyim yoksa bunda da 50 tl alımda 5 tl bonus mu kullanacağım
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.